oniks41
Üye
arkadaşlar 3-4 gün önce sol kasığımda ağrılar başladı.başlangıçta fazla önemsemedim.fakat 2 günden beri sol testisim yürürken sanki beni rahatsız ediyor.bir buruşukluk hissi,ağırlık hissediyorum.açıkçası testisten mi kasıktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.elimle testislerimi kontrol ettim.sertlik ya da topak şeklinde damar var mı diye.hiçbir şeye rastlayamadım.damarlarda şişme filanda yok. internetten biraz araştırma yaptım varikosel ve kasık fıtığı olabilirmiş. varikosel olsa ama elime ağımsı damar tabakası gelmez miydi? varikosel olan arkadaşlarımdan biliyorum.
kasık fıtığı bazı durumlarda testise doğru ilerliyormuş.sanırım bendede öyle oldu.
yarın sigortamı yeniletip pazartesi günü üroloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum.
günlerdir moralim çok bozuk.belki komik gelecek ama kafamda türlü senaryolar kuruyorum.testis kanseri,testislerimin tamamen alınması,kısır kalmak gibi.
berbat bir durumdayım
kasık fıtığı bazı durumlarda testise doğru ilerliyormuş.sanırım bendede öyle oldu.
yarın sigortamı yeniletip pazartesi günü üroloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum.
günlerdir moralim çok bozuk.belki komik gelecek ama kafamda türlü senaryolar kuruyorum.testis kanseri,testislerimin tamamen alınması,kısır kalmak gibi.

berbat bir durumdayım