THE TUG TUNER dünyanın en iyi fitness aleti :D

ARNOLDschwarzeneggeR, teşekkür ederim, shake weight i biliyordum bu onun üstüne cila oldu. Çok güzel dalga geçmişler :))))

shake weight i tek geçerim :D

güzel kafa yapmışlar,bende 2 gün önce izledim ilk bomba :) saçma sapan şeylere para harcamaya bayılan tüketim toplumu bunu havada alır:)

bu videoyu siteye eklemyi düşünmüştüm sonra kaldırılır diye vazgeçtim :) bizim ülkemizde satmaz abi bu alet millet yanlış analr spora sporcuya saygı yok zaten :D

bence her spor salonuna alınması gereken muazzam bir alet. ben bunu her biceps idmanımın sonunda hammer curl ile süperset yapıyordum amerikadayken (aleti çıkmamıştı daha kendi imkanlarımla gittiği yere kadar gidiyordum bir sol bir sağ :D), sonra hocanın teki gördü benden, tug toner'ı icat etti ve şimdi paraya para demiyor... :D

r10 senden ortalık yerde yapmasaydın böyle hareketleri :D

sevgili pozitronn, idman beklemez. zaten dedim ya hammer curl ile süper set yapıyordum diye, o yüzden direk dumbbelları bırakıp tug toner'a kaynak olan hareketi yapıyordum. solda 22 tekrar sağda 20 :D

ya zaten bakma bu olay benden sonra moda oldu. bir baktım herkes biceps idmanının sonunda benim yaptığımı yapıyor. hatta amerikanın bodyforum'u tarzı bir sitede benim başlattığım bu akımın hangi idmanın sonunda yapılması gerektiğine dair bir oylama yapılmıştı. sonra m&f bu hareketin en iyi bicepslerle yapılabileceğini açıkladı filan :D

Back
Yukarı