The Walking dead{yabancı dizi} Spoiler İçerir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jan1

Üye
Merhaba arkadaşlar

Artık yabancı dizilere başladım her yaz 3-5 tane bitiriyorum.Gene başlıycam.İlk başta önerimi söyleyim
Walking Dead neden izleyin {Zombi dizisiolması ve dünyada fazla olmaması, Senaristler çok iyi , Filmin kurgusu çok güzel Heran başroldaki oyuncu ölebilir süprizler çok,Film yeni olması evet film yeni çekiliyor 2 sezon çekilmiş şuan 3. sezon çekimlerine başlanmış}
açıkcası çok begenmiştim izlerken mutlaka izlemelisiniz.Hikayesi çok sarıyor Film kendini yapboz gibi tamamlıyor
birkaç SysRq
the-walking-dead_12007.gif

Ana Oyuncular.Dedigim gibi Son bölümünde 2. başrol sayılan adam ölmüştü.heran herşey olabilir :)
the-walking-dead-amc-cast-06-550x440.jpg

Walking_dead_bicycle.jpeg

the-walking-dead6.jpg

bosyol.jpg

1. bölüm fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=R1v0uFms68U

filmin 1. sezonu türkçe dublajlı izledim. 2.Sezonu altyazılıydı yada ben bulamadım.
Evet arkadaşlar şiddetle tafsiye ediyorum.Sizinde bana önerebileceginiz bu tarz filmler önermenizi bekliyorum

Dizinin 2 sezonunu da izledim. Hatta bir ara bırakmıştım ama izleyecek dizi yok diye geri dönmüştüm. İlk başta cidden sarıyordu da sonradan beni açıkcası baydı. Bir kere çok saçma sapan yerlerde vardı dizide.

Misal bir bölümde virüsü engellemek için araştırma merkezi gibi bir yere gidiyorlardı. Orada ki adam güvenlik duvarını aştılar filan diyordu. Güvenlik duvarı 1 tane taramalı tüfek 1 tane tank. O kadar can alıcı yeri koruyan güçler cidden komik.

Ayrıca benim şu zombi muhabbetlerinde anlamadığım şey şu bu zombiler kafasına sıkınca ölüyor. Hatta bu dizi de bir kaç bölüm sopayla filan öldürüyorlar. Ya o kadar ülkenin silahlı kuvvetleri var engel mi olamıyorlar. Yada sokakta ki insan kendini savunmaktan bu kadar mı aciz. Hani diyebilirsiniz zaten gerçek değil neden bu kadar detaya giriyorsun diye de saçma geliyor bana :)

tesadüfün bu kadarı olur bende yeni başladım bu diziye daha ilk günde 9 10 bölümünü izlemişimdir acayip sardı şuan 2.sezon 9.bölümdeyim hersell dedenin barda kafayı buldugu bölüm :D izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim

bende izlemeye başladım güzel bi dizi , ilk bölümlerde atla falan gezen bi adam var telsizden anons falan geçiyor polis arkadaşı cevap veriyor sonra o polis çadırda bi kadını falan öptü o kadın atla gezen adamın eşitse yuh adamın arkasından napıyorlar öyle :)

evet atla gezen rick ana kahraman, şahsen o role o adamı hiç yakıştıramadım orası ayrı. rickin karısıda lori işte

rickin ortağıda sert çocuk shane :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10.07.12 00:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09.07.12 23:54 ----------

bende izlemeye başladım güzel bi dizi , ilk bölümlerde atla falan gezen bi adam var telsizden anons falan geçiyor polis arkadaşı cevap veriyor sonra o polis çadırda bi kadını falan öptü o kadın atla gezen adamın eşitse yuh adamın arkasından napıyorlar öyle :)

http://www.direkfilm.net/walking-dead-tr-dublaj/38573-walking-dead-turkce-dublaj-1sezon-1bolum/

1.sezonu bitirmediysen burdan türkçe dublaj izleyebilirsin 2.sezon türkce dublaj yok

teşkkürler en çok merak ettiğimde o zaten kadın ve o polis buna ihanet etti bakalım ne olacak kaıdn kimin olacak :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------

adam buldu kadını kadın bide utanmadan sarılıyor ya :)

bence zombi filmlerine farklılıklar katan güzel senaryolanmış bir dizidir 3 sezon'u izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Back
Yukarı