TheBlack_D-D_
Üye
Normalde eski günlüğümden devam edecektim fakat birbirlerine karışmasınlar diye yeni birtane açmaya karar verdim. Bugün salondaki ilk günümdü
Normalde sadece göğüs çalışacaktım tek bölge yani, fakat hoca alt yapın var bide vücut yapın spora elverişli o nedenle ağır antrenmanlara bir an önce geçmek için çift bölge yapalım dedi. Göğüs-Sırt çalıştık. Gayet iyiydi açıkçası salon bambaşka bir ortammış insan gitmek için çalışmak için motive oluyor
Direk yazayım ben neler yaptığımızı :
Bench Press 4x8
Inclıne Bench Press 4x8
Decline Bench Press 4x8
Dambıl Fly 4x8
*Press'leri boş barla yaptırdı olimpik bar tahmini 20-25 kilo civarı bişey. Dambıl Fly ı ise ilk 3 set 2,5. 4. set 5 kg ile yaptırdı hoca. Şimdilik hareketleri öğretmek hamlığı atmak için böyle
Lat Pull Down(Geniş Tutuş-Enseye) 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Lat Pull Down(Geniş Tutuş-Göğse) 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Seated Cable Row 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Barbell Row 4x8 (Kgyi tam bilmiyorum 20-25 tahminim o da aynı şekilde son set 30 kg)
Reverse Barbell Curl 4x8
Sit-Up(Mekik) 4x10
Ters Mekik(Hyper Extensions) 4x8
Bu şekilde salondaki ilk günüm bitti. Gayet iyiydi açıkçası iyi ki başlamışım diyorum atmosfer cidden çok farklı
Yarın için sabırsızlanıyorum. Şimdilik iyi günler 

Bench Press 4x8
Inclıne Bench Press 4x8
Decline Bench Press 4x8
Dambıl Fly 4x8
*Press'leri boş barla yaptırdı olimpik bar tahmini 20-25 kilo civarı bişey. Dambıl Fly ı ise ilk 3 set 2,5. 4. set 5 kg ile yaptırdı hoca. Şimdilik hareketleri öğretmek hamlığı atmak için böyle

Lat Pull Down(Geniş Tutuş-Enseye) 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Lat Pull Down(Geniş Tutuş-Göğse) 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Seated Cable Row 4x8 (ilk 3 set 25, son set 30 kg)
Barbell Row 4x8 (Kgyi tam bilmiyorum 20-25 tahminim o da aynı şekilde son set 30 kg)
Reverse Barbell Curl 4x8
Sit-Up(Mekik) 4x10
Ters Mekik(Hyper Extensions) 4x8
Bu şekilde salondaki ilk günüm bitti. Gayet iyiydi açıkçası iyi ki başlamışım diyorum atmosfer cidden çok farklı