Timea Majarova "Slovak Şekeri"

OdnamoK

Özel Üye
Timea Majarova, bana göre fitnıs aleminin en etkileyici bayanı. Blitz sen de aynı fikirdesin herhalde, hediyem olsun :D

Sağolasın odnamok, allahım bu nasıl bir güzelliktir...
Bir gün konuşma şansım olur umarım bu kızla.

Body çalışırken böyle bir partnerim olsun isterdim.Güzellik anlayışı tektir.Erkek görünümlü ucubeler body e kadınların ilgisini azaltırken bu kadının güzelliğini gören ojeli eller body alemini dolduru r bence.

Gerçekten çok güzelmiş.Hem mahsum hem yırtıcı hem çekici hemde sporcu bi kadında istiyceğim her şeye sahip Flexor hocam bi babalık yaparsa isteyelim hatun kişiyi bana(bizim peder görürse korkar bunu)

arkadaslar yok boyle bır guzellık yaw :) keske bende bulsam boyle bır tane ama kendımız yaratmaya kalksak ömrumu yer suplement steroıd dıye en iyisi hazırını bulmak lazım oda trde zor :D :lol: :) ;)

aman allahım böle bi güzellik ola bilir mi? :p zagortenay ın dedği gibi insanın böle bi partneri olsa keşke

flex dergisi 2005 aralıkta bu muhteşem hatunun posterini verdi.odamda en baş köşede duruyor....

Başlık bayağı bir eskiymiş ama tekrar canlanmış. Bu bayanda benim en çok dikkatimi çeken bölge Kalçaları. Yusyuvarlak bir kalçaya sahip. Bunu özellikle mi başarmış yoksa Allah vergisimi bilmiyorum. Ama inanılmaz güzel..

Bir body yapan bayanın en iyi hali bacak kaslarını çalışıp,çıkardıkdan sonra bırakmasıdır..

Yumuşacık pamuk ve bol balık etli oluyorlar..İşte en harika görüntü o zaman çıkıyor..

yaşı ilerledikçe daha bi güzelleşmiş ;)
1974 doğumlu..34 yaşında..

Timea_Majorova_8_jpg.jpg

bodybuilding800x600sz6.jpg

imageca00oppnqk9.jpg

bu resimleri görünce en iyi yolun fitness alemine akmak olduğunu şu an itibariyle anlamış bulunmaktayım:)

Back
Yukarı