Tolga Murat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozan119
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozan119

Yeni Üye

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.373
  • 2.jpg
    2.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 1.475
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 1.264
  • 4.jpg
    4.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.285
  • 5.jpg
    5.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 1.245
Bu adamı beyaz show'dada görmüştüm Helal olsun denebilir anca

Hafızam beni yanıltmıyorsa engelli vücut geliştirmede hiç bir Türk sporcuyu medyada daha önce görmemiştik. Bu iyi bir gelişme...

Hayallerinin peşini bırakmayıp o hayallere sarılıp sahip çıkmasını taktir etmemek elde değil, onu yetiştiren hocaya da helal olsun. Fotoğrafları salonlara asılası motivasyon kaynağı...

adam o halde 220 kg squat falan yapıyordu en son.benim başıma böyle bi şey gelse hayattan soğurum sporu falan bırakırım herhalde.ama o ayağını kaybettikten sonra spora başlamış.helal olsun.

Helal olsun , inşallah daha güzel yerlere de gelir..

kürsüz yapmışsa vücudu iyi
yavvv allah askina bu mesaj bu sayfaya yakisiyormu hic.kürsüz yaptiysa iyimis,yavv adamin tek bacagi yok,biz iki bacakla squat yapmaktan cekiniyoz bacak antremanindan kaciyoz,sen ne konusuyosun,,diyelimki kür var,adam kür yapmis,hadi sende yap kürle o vücudu...ben biliyorum yapamazzsin..cünkü yapabilecek azim ve hirs sende olsa,o yaziyi yazzmaz kür konusunu acmazdin,helal olsun yazar cikardin,,,,yazik yazik

sanki kür yapınca o vücudu elde etmek kolay. herşeyde olduğu gibi bu konudada hiçbir bilgisi alakası olmayan insanlar konuşuyor yok efendim kürle yapmak kolay. değil halbuki. küre girdin mi iş ciddiye biner daha iyi antrenman beslenme şart.

bu arada squata gerek yok diyenler görsün. adam yapıyor illa ki yapmak zorunda.
ama helal olsun en büyü kası tam çalışamasa bile bu vücudu yapmış.

Böyle insanları gördükçe dönüp kendime bakıp acıyorum büyük emek helal olsun.

yavvv allah askina bu mesaj bu sayfaya yakisiyormu hic.kürsüz yaptiysa iyimis,yavv adamin tek bacagi yok,biz iki bacakla squat yapmaktan cekiniyoz bacak antremanindan kaciyoz,sen ne konusuyosun,,diyelimki kür var,adam kür yapmis,hadi sende yap kürle o vücudu...ben biliyorum yapamazzsin..cünkü yapabilecek azim ve hirs sende olsa,o yaziyi yazzmaz kür konusunu acmazdin,helal olsun yazar cikardin,,,,yazik yazik

ben 22 yaşında 91 kiloluk(tamamen yağsız) fitnessla uğraşan bir adamım ve iddia ediyorum o adamdan daha iyi bir vücuda sahip olmak için yapmam gereken tek şey var. o da 6 ay- 1 yıl boyunca düzenli vücut çalışıp 98 ile 102 kilo arasına çıkmak üstelik hiçbir küre hatta takviyeye bile ihtiyacım yok ama takviye kullanırsam kesinlikle 6 ay içinde Tolga murat balıkçı'dan daha iyi bir vücuda sahip olurum. Kürün ne kadar büyük bir avantaj sağladığını anlayamamışsanız boşuna vücut geliştirme yapıyorsunuz siz. Dünyanın en iyi doğal vücut geliştirmecileri bile, bazen kür yapmış amatör bir kişi kadar iyi vücut yapamıyor.Gidin resimlerde videolarda kıyaslayın görün

ben 22 yaşında 91 kiloluk(tamamen yağsız) fitnessla uğraşan bir adamım ve iddia ediyorum o adamdan daha iyi bir vücuda sahip olmak için yapmam gereken tek şey var. o da 6 ay- 1 yıl boyunca düzenli vücut çalışıp 98 ile 102 kilo arasına çıkmak üstelik hiçbir küre hatta takviyeye bile ihtiyacım yok ama takviye kullanırsam kesinlikle 6 ay içinde Tolga murat balıkçı'dan daha iyi bir vücuda sahip olurum. Kürün ne kadar büyük bir avantaj sağladığını anlayamamışsanız boşuna vücut geliştirme yapıyorsunuz siz. Dünyanın en iyi doğal vücut geliştirmecileri bile, bazen kür yapmış amatör bir kişi kadar iyi vücut yapamıyor.Gidin resimlerde videolarda kıyaslayın görün

Tutmayın küçük enişteyi ,salıverin gitsin..

6 ayda ondan iyi vucut yapabiliyosan demekki 1-2 sene sıksan mr olympia yı rahat kazanırsın :)

galaxymess burda zaten takdir edilen tolga murat balıkçı nın yapmış olduğu vücut da değil kür de değil bu sporda en gerekli olan yerlerden biri olan ayağından engelli olmasına rağmen hayata tutunuşu bir sürü insanın sporu televizyondan takip edilen birşey olarak gördüğü bir zamanda vg gibi ağır bi sporu engeline rağmen yapabileceği en iyi şekilde yapması.insanlar için fiziksel engelli olmak değil spor yapabilmek depresyona girmek hayata küsmek için bir nedenken o bunu yapmış.daha iyisini 6 ayda yaparım diyorsun yaparsında buna itirazım yok olayda burda zaten bizim engelimiz yok yapmak istersek yaparız ama o engeli olmasına rağmen yaparım dememiş yapmış...eleştirildiğin için şaşırma çünkü kendini engelli bir sporcuyla bir tutuyorsun ben daha iyisini yaparım diyorsun buda seni dışarıdan bakıldığında egosunu engelli bir sporcu üzerinden tatmin etmeye çalışan biri olarak gösteriyor..en basitinden empati yap, squata girdiğinde bacağındaki protezin etine baskı yaptığını kanattığını düşün, karın çalışıyorken protez olan bacağını bir yere bağlamak zorunda kaldığını kanattığını düşün, bir çok harekette bacağa binmesi gerekn yükün demir bir proteze bindiğini ağırlık çalışmalarında sürekli denge sıkıntısı yaşadığını düşün..ben bunları düşününce murat tolga balıkçıya saygı ve hayranlık duyuyorum..sen de duy demiyorum duymak zorunda da değilsin ama fiziksel engelli bir sporcuyla kendini kıyaslayıp ben bundan daha iyisini yaparım dediğinde de kimseden alkış bekleme bence, ne kadar senin fikrin olsa da sağ duyusu olan herkez bunu eleştirecektir..
Tolga Murat Balıkçıya gelince gerçekten sadece vg için değil konu ne olursa olsun hayatta insanın azmettiğinde ve çalıştığında herşeyin üstesinden gelebilecğinin herşeyi yapabileceğinin canlı bir kanıtı bence..umarım hayata karşı bu duruşunu ve azmini hiç yitirmez spor hayatı başarılarla dolu olur..

Son düzenleme:
Back
Yukarı