tolgacanalp
Üye
başlayalı 2 ay oldu tek problem zayıf olmam kilo alamıyorum boy 1.78 kilo 64 :/( tavsiyeleriniz nedir gainer ve aminoasit kullanayımmı?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Karasan dedi:Bacak çalış, bacaklarını görmedim ama çok ince olduklarına adım gibi eminim, kilondan belli.
Üst taraf bence güzel 2 ay önce başlamış birisi için, omuz başları, kolların definisyonu ne güzel, çok sıskada durmuyorsun kilona göre, ama kilo o kadar düşük olduğuna göre ince bacak sendromu var sende.
Hemen kiloları yüklenmeye başla bacak idmanında, benim daha 17 yaşında 82'di kilom, çünkü bacaklarım gelişmiş başladım spora, bacak deyip geçme insana asıl kiloyu veren bölge bacaklarıdır, hem tüm vücudunun gelişimine katkısı olur, sakın ihmal etme.
+1goldtrapper58 dedi:bence acele etme dostum daha yolun bası hemde cok bası bu iş sabır ister suan zaten vucudun daha yenı ıdman goruyor gelişecektir nezaman gelişme durursa ozaman boyle suplementler kullanmaya baslarsın senide anlıyorum ama sandıgın gainerlar felan zaten bu asamada sana ıstedıgını veremezler bilgine sunarım
boxer dedi:+1goldtrapper58 dedi:bence acele etme dostum daha yolun bası hemde cok bası bu iş sabır ister suan zaten vucudun daha yenı ıdman goruyor gelişecektir nezaman gelişme durursa ozaman boyle suplementler kullanmaya baslarsın senide anlıyorum ama sandıgın gainerlar felan zaten bu asamada sana ıstedıgını veremezler bilgine sunarım