speedtouch
Üye
Öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar uyguladığım çok pratik bir tarifim var sizlerle paylaşmak istedim;
öncelikle boş bir tabağa yiyeceğimiz kadar makarnayı koyup göz kararı ne kadar haşlayacağımıza karar veriyoruz ki ziyan olmasın, sonra makarnalarımızı haşlamaya koyuluyoruz, makarnalar haşlanırken ton balığı konservemizi açıp yağını süzüp hazır hale getiriyoruz, makarnalar haşlandıktan sonra süzgece alıp güzelce süzüyoruz süzdükten sonra süzgeçteki makarnamıza ayrı bir kapta hazırladığımız kırmızı biberlerle harmanlanmış zeytinyağı ekleyip iyicene sallıyoruz(yağı fazla koymuyoruz tabiki) ve yağ makarnamıza dağlıyor, bir kısmıda süzülüyor,ardından süzgeçteki makarnaya bir miktar konserver mısır ilave ediyoruz ve tekrar karışması için sallıyoruz, sonra tabağımıza alıyoruz üstüne ton balığımızı koyup afiyetle yiyoruz
öncelikle boş bir tabağa yiyeceğimiz kadar makarnayı koyup göz kararı ne kadar haşlayacağımıza karar veriyoruz ki ziyan olmasın, sonra makarnalarımızı haşlamaya koyuluyoruz, makarnalar haşlanırken ton balığı konservemizi açıp yağını süzüp hazır hale getiriyoruz, makarnalar haşlandıktan sonra süzgece alıp güzelce süzüyoruz süzdükten sonra süzgeçteki makarnamıza ayrı bir kapta hazırladığımız kırmızı biberlerle harmanlanmış zeytinyağı ekleyip iyicene sallıyoruz(yağı fazla koymuyoruz tabiki) ve yağ makarnamıza dağlıyor, bir kısmıda süzülüyor,ardından süzgeçteki makarnaya bir miktar konserver mısır ilave ediyoruz ve tekrar karışması için sallıyoruz, sonra tabağımıza alıyoruz üstüne ton balığımızı koyup afiyetle yiyoruz
