Ton Balikli Kofte

Arkadaslar diet zamanimda genellikle tercih ettigim bir yemegi sizle paylasmak istiyorum.

Malzemeler
1 paket yulaf
4 kutu light ton
1 bas sogan (rendelenmis)
maydanoz
1 yumurta
karabiber.

Arkadaslar bu malzemeleri derin bir kasede iyicene yoguruyoruz, daha sonra kofte sekli vererek gerek firinda gerek izgarada pisiriyoruz. Pisince ustu (sarariyor) kabuk kivamina geliyor ici daha yumusak kaliyor. Ustune limon sikip yenilebilir. Soguk sekildede guzel oluyor. Hem guzel protein hemde temiz carb almis oluyoruz boylece. Yanimizda atistirmalik snack gibide tasiyabiliriz.

TARİFİN MAKROLARI

1 Paket Yulaf Ezmesi(500 Gram) = 1626 Kalori- 359 Gram Karbonhidrat- 62.5 Gram Protein- 15 Gram Yağ

4 Kutu Light Ton Balığı = 392 Kalori- 3.2 Gram Karbonhidrat- 88 Gram Protien- 1 Gram Yağ

1 Tam Yumurta = 70 Kalori- 0.1 Gram Karbonhidrat- 7 Gram Protein- 5 Gram Yağ

1 Kuru Soğan = 38 Kalori- 8 Gram Karbonhidrat- 1 Gram Protein- 0.1 Gram Yağ

Maydonoz = 10 Kalori

Karabiber = 10 Kalori

GENEL TOPLAM: 2146 Kalori- 370.3 Gram Karbonhidrat- 158.5 Gram (95 Gram Hayvansal 63.5 Gram Bitkisel( Protein- 21.1 Gram Yağ

Son düzenleyen: Moderatör:
Enteresan bir tarif, bunu yarin deneyim :D

benimde deneme lazım tabe :) güzeldir bu kesin ama biraz karışık :)

4 kutu light tonun maliyeti 6 ytl filan biraz pahalı bence

boğazıma düşkünüm

bogazıma düşkün bir vücutcu olarak.verdiğin bu yemek tarifi cok dikkadimi çekti. bunu deneyeceğim bu güzel yemek
tarifi için teşekkür edrim SAYGILARIMLA

Denedim, tavsiye ederim, cok lezzetli :p

Ben de az önce denedim walla tadı süper oldu sanki balık yemiyosunuz da normal köfte yiyosunuz gibi oluyo..Herkese tavsiye ederim..Roid Rage çok saol tarif için...

eyvallah.saol

edit : kuralları oku!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı