Torku no:1

1 pakette (35 gram)
enerji : 180
protein : 9.8
karbonhidrat : 19.4
yağ : 2.8

evet arkadaşlar bu gofret tad olarakta harika besin içeriğide harika reklamlarda görmüşsünüzdür pascal nouma oynuyor
not : fiyatı sadece 50 kuruş :D

100 gr değerleri mi 35 gr değerlerimi onlar
Edit : toplama yaptım çözdüm olayı :D
Baya iyi değerleri var

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

değerler buysa yağ problemi olmayanlar için bildğin ara öğün bugun bakıcam marketten. :D
edit: qnt adlı markanın barlarında 10 gr protein var ve fiyatı 5 tl sitelerde.

Son düzenleme:
Değil zaten. Bugün merak edip ürünü gittiğim marketin reyonunda inceledim. Burda yazılanın aksine yağın 9.8, proteinin ise 2.8 olduğunu gördüm...
lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyelim bugün satın besin içeriğini görünce 3 paket 9.8 gr prtotein 2.8 yağ oranı bulunmaktadır bu arda torku nun dışı kırmızı beyaz olan gofretinden bahsetmiş arkadaş

lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyelim bugün satın besin içeriğini görünce 3 paket 9.8 gr prtotein 2.8 yağ oranı bulunmaktadır bu arda torku nun dışı kırmızı beyaz olan gofretinden bahsetmiş arkadaş
Fotoğraf ekleyebilirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Çünkü ben de ne gördüğümü iyi biliyorum. Umarım aynı ürün hakkında konuşuyoruzdur... 35 Gr.lık bir gofrette 9.8 Protein pek olası değil gibi geliyor bana.

dün fotoğraf çekicektim fakat yazılar o kadar küçük ki gözükmüyor fotoğraf makinesiyle çekince karınca yazısı gibi
ve ilk başta bende inanmadım ama görünce eve stokladım :D

dün fotoğraf çekicektim fakat yazılar o kadar küçük ki gözükmüyor fotoğraf makinesiyle çekince karınca yazısı gibi
ve ilk başta bende inanmadım ama görünce eve stokladım :D
adu3aju8.jpg
gavabuza.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[DOUBLEPOST=1400866026][/DOUBLEPOST]
adu3aju8.jpg
gavabuza.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tutamadım kendimi.. yedim resim çektikten sonra :)

Son düzenleme:
Gerçektan 9.8 yazıyor da, tadellenin bitterinde de olmuştu bu olay uzun süre 8 yazdı etiketinde sonra yanlışlık olduğu için düzeltildi diye biliyorum.Düzeltene kadar iyi sattı ama, bunda da öyle bi amaç olabilir.

Gerçektan 9.8 yazıyor da, tadellenin bitterinde de olmuştu bu olay uzun süre 8 yazdı etiketinde sonra yanlışlık olduğu için düzeltildi diye biliyorum.Düzeltene kadar iyi sattı ama, bunda da öyle bi amaç olabilir.
açıkçası ben de inanmadım.. Ama bu vesileyle gofret yemiş oldum :) tadellede 2.3 yazıyor.. Ondan da aldım.. Resmi çskmedim.. Çektiğimi yiyiyorum :)))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı