MoRTaLFaTaLiTY
Üye
arkadaşlar bende Tr Power 2500 amino asit var. teyzeoğlumun arkadaşı vermiş. bu ürün hakkında bilgisi olan varmı. pek iyi bi şeye benzemiyor kullanmasam mı kafama takıldı.
MoRTaLFaTaLiTY dedi:bir de türk malı yazıyor üstünde sahte mi acaba. türk malı aminoasit var mı.
ben ne malı oldugundan çok gercekçiliği hakkında detaylı arastırmaya gırerım.mesela benden once kullananların fıkırlerı,üretim safhaları ve hatta adamlarla diyaloga geçip fabrıkayı ve üretim şeklini gormeyı ısterım.son ıstegım genelde rahatsız edebılır.antalya bu sene merkez üs olarak fazla ragbet gormeye basladı.şu son aylarda oakdar çok marka gırdıkı legal yollardan turkıyeye;bence boyle bır tecrube yaşamaya gerek yok.birkaç ay içinde almanyanın sevılen markalarından power man maksimumsağlık magazalarında satışa sunulacak.vita lıfe satışda.hard lıne her sene ürün portföyunu geliştiriyor,pro lıfe her ay yeni bir urunu ıthal edıyor.ozellıkle denetıme özen gosteren ulkelerı tercıh edın derım ben.samebegin dedi:yahu riske girmeye ne gerek var amerikan malı alsana turk malı alınır mı yahubide ciddi bişey supplement
samebegin dedi:yahu riske girmeye ne gerek var amerikan malı alsana turk malı alınır mı yahubide ciddi bişey supplement
son zamanlarda isim duyurmaya çalışan düşük kaliteli fakat yuksek fiyatlı bır urun.ben tavsiye etmıyorum.bazı ınternet sıtelerınde satısı mevcut.perfect nutrıtıon kalıtesınde bır urun.