Tribulus + Creatine

Arkadaşlar ben büyük umutlarla ve açıkcası sevgili Pump Forever'ın gazıyla Tribulus kullanmaya başladım, ancak sonuçlarından memnun değilim.
Cinsel anlamda ekstra birşey vermek söyle dursun, azaltma oldu, özellikle boşalma miktarımda azalma meydana geldi, kullanımı azalttığım anda durumum tekrar düzeldi.
Gerçi belirtilen 2 tablet yerine tavsiye üzerine üç tane atıyordum günde, ancak ekstra bir etki görmedim güç anlamında, creatine'in verdiği güç çok bariz, bence bu merete para vermeye deymez, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kullandığım marka ise ultimate, hala 20 tabletim var,bitene kadar kullanacam günde iki tablet, ama verdiği 65 kağıda acıyorum...

İnsan ilk anda söylemeye utanıyor ama Karasan cesur çıktı.Karasan orgazmda az sıvı gelmesi benimde başıma geldi.Kaizen tribulus kullanırken.Tabi acaba tribulustan mı diye düşünmedim.Ta ki senden duyana kadar.Cinsel anlamda bir artış bende hissetmedim.Allahtan yol dahil 15 dolar vermiştim.Parasına yanmıyorum.Bende bi 100 tane daha var.Optimum.Para verdik kullanacaz mecburen.Ben creatin diyorum başka bişey demiyorum.Tabi arginin ve ZMA kullanmadım.İleride kullanma niyetim var.Universale olan güvenimden dolayı.Eğer fayda elde edersem forumla paylaşırım.

psycholost dedi:
Arkadaşlar bir başka sorumda creatinin vücutta su tuttuğu ve sanırım bunu önlemek için tuzu kesmemiz lazımmış !!! Bir yandan da tuzun kaslara daha çok protein taşıdığı söyleniyor. Söylenenler doğrumudur ? Ben bu ikilem arasında kaldım.
Arkadaşlar bu konuyu atladık.Bana bide bu konuda yardımcı olurmusunuz, bilgilenmek açısından !!!

ben de birseyler sormak istiyorum; baska bir topic altinda da sormustum ama cevap gelmedi, insallah burada gelir: aranizda creatin ethyl ester kullanan var mi? varsa su toplamadigi dogru mu? bu urunu nereden temin etti? creatin monohydrat'in su toplamasinin yani sira yaglanmaya neden olmasi gibi birsey sozkonusu mudur? (ayni durumun ethyl esterde olmadigi soyleniyor)
tesekkurler

acaliss dedi:
ben de birseyler sormak istiyorum; baska bir topic altinda da sormustum ama cevap gelmedi, insallah burada gelir: aranizda creatin ethyl ester kullanan var mi? varsa su toplamadigi dogru mu? bu urunu nereden temin etti? creatin monohydrat'in su toplamasinin yani sira yaglanmaya neden olmasi gibi birsey sozkonusu mudur? (ayni durumun ethyl esterde olmadigi soyleniyor)
tesekkurler

1-creatine yağlanmaya neden olmaz
2-crea.ethyl ester türkiyede bulunmuyor,netten sipariş vererek şansını deneyebilirsin..yeni nesil creatine ler vücutta su tutmuyor..ama creatinin vücutta ekstradan su tutması bizim için bir dezavantaj değil..sonuçta atletizmle uğraşmıyoruz

baris dedi:
acaliss dedi:
tesekkurler

2-crea.ethyl ester türkiyede bulunmuyor,netten sipariş vererek şansını deneyebilirsin..yeni nesil creatine ler vücutta su tutmuyor..ama creatinin vücutta ekstradan su tutması bizim için bir dezavantaj değil..sonuçta atletizmle uğraşmıyoruz
pardon ya, ben su nesilden kastini anlamadim, "creatine monohydrat"lardan bahsetmiyorsun di mi?_ yoksa monohydrat in da su toplamayanlari mi var? su toplama olayinin faydali oldugunu biliyorum ama bulk goruntu istemiyorum, bu kadar bulk durmak yeter!!

acaliss dedi:
baris dedi:
acaliss dedi:
tesekkurler

pardon ya, ben su nesilden kastini anlamadim, "creatine monohydrat"lardan bahsetmiyorsun di mi?_ yoksa monohydrat in da su toplamayanlari mi var? su toplama olayinin faydali oldugunu biliyorum ama bulk goruntu istemiyorum, bu kadar bulk durmak yeter!!

yeni nesil creatine lerden kastım ethyl ester,tri creat. malate vs..bunlar vücutta su tutmuoyor..creatine monohydratın sıvı formda olanıda mevcut ,buda vücutta su tutmaz,fakat türkiyede bulamazsın..su tutma olayı vücutta çok bir bulk görünüme neden olmaz..vücut bir miktar su tutar,creatini bıraktıktan kısa bir süre sonrada bu suyu atar..tutulan su miktarı kişiden kişye değişim gösterebilir.ortalama 2-3 kg arasıdır..bazı kişilerde gözle görülür bir şişkinlik olabilirken bazı kişilerde bu durm hiç farkedilmeyebilir.

Karasan dedi:
Arkadaşlar ben büyük umutlarla ve açıkcası sevgili Pump Forever'ın gazıyla Tribulus kullanmaya başladım, ancak sonuçlarından memnun değilim.
Cinsel anlamda ekstra birşey vermek söyle dursun, azaltma oldu, özellikle boşalma miktarımda azalma meydana geldi, kullanımı azalttığım anda durumum tekrar düzeldi.
Gerçi belirtilen 2 tablet yerine tavsiye üzerine üç tane atıyordum günde, ancak ekstra bir etki görmedim güç anlamında, creatine'in verdiği güç çok bariz, bence bu merete para vermeye deymez, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kullandığım marka ise ultimate, hala 20 tabletim var,bitene kadar kullanacam günde iki tablet, ama verdiği 65 kağıda acıyorum...

Simdi Karasan selam
Ben uzaklardaydım, iş icin Kanada'ya gittim 3 haftalıgına, burdanda koptum...
Bulgarian Tribulus Tresteris..
ben 1 ay boyunca günde 3 tablet toplam 90 kapsül kullandım.. inanılmaz bi güc ve kütle artışı sagladıgını düsünüytorum... Zaten boyle olmasa kimseye onermezdim...Eğer sırf psikolojik deilse, tüm agırlıklarda cok buyuk bi artıs sagladım. Cinsel performans olarakta, kullandıgım dönemde artış , daha sonra ise normala dönüş gözlemledim, testesterone seviyesi normale döndükce antreman ve cinsel perf. düsüsü cok dogal...

Ben her tür ek gıda ürününün her insan üzerinde farklı etki gosterecegini düsünmekle beraber, bu denli farklı sonuclar wermesi akıl almıyor..

Hosgeldin dostum, sirf sen değil, sen gibi ilerlemis bir baska arkadasimda iyi bir sicrama yaptiracagini soyledi, yani bu merete sizlere kosulsuz güvenerek basladım, ama maalesef bende beklediğim sonucu vermedi, ki idmanlarımı cok sert yaptığımıda belirtmek isterim.
Bünyeden bünyeye göre değişiyor demek ki, demekten başka birsey gelmiyor aklıma...

Ben 1-1,5 ay gibi tribulus kullandım günde en fazla 2 tablet antremandan önce olmak üzere,ve faydasını gördüm ama bunun yanıdna proteinde zaten kullanıyordum ve beslenmem de iyi sayılırdı.Bende işe yaradı,şimdi ara verdim kullanmıyorum zaten,50 tablet kadar kullandım 25 antreman kullanmışım galiba.Dozu aşarsanız östrojen salgısıda artar o zaman jinekomasti başlangıcı olabilir.Ama uygun dozda düzenli kullanırsanız ve bunu yanında beslenmeniz,antreman düzeniniz iyi ise fayda sağladığını düşünüyorum.Kullanıp ara verin mutlaka.

ben bu hafta sonu başlıyorum nasipse. Creamax ile destekleyip yanında protein birde karbonhidrat kullanıcam bendeki etkiyi takip edip gelişimleri yazarım !

arkadaslar trıbestan trıbulus bende kullandım gercekten etkısını gordum ve yakın zamanda tekrar kullanmaya baslıcam proteınle ıkısı cok iyi oluyor tavsıye ederım

Arkadaşlar tribulus özellikle creatinle birlikte öneriliyor. Ancak Karasan ve bazı arkadaşlarımız bu ürün için sadece parayı çöpe atmak demişler. Tam tersi bir etkiyle spermi azaltmış. Bilmiyorum. Belki bünyellere göre değişiklik gösteriyordur. Ama asıl önerilen ürün Tribestan...

kerem dedi:
Arkadaşlar tribulus özellikle creatinle birlikte öneriliyor. Ancak Karasan ve bazı arkadaşlarımız bu ürün için sadece parayı çöpe atmak demişler. Tam tersi bir etkiyle spermi azaltmış. Bilmiyorum. Belki bünyellere göre değişiklik gösteriyordur. Ama asıl önerilen ürün Tribestan...

Karasan ve diğer arkadaşlara katılıyorum ve bende 3-4 gündür kullanmaya başladım ve gerçekten sperm sayımda azalma oldu. Olası yan etkileriyle de hiç karşılaşmadım günde 3 tablet alıyorum yani 2,250 gr.Neyse hiç olmazsa bu ürünün bize yaramadığını öğrendik tek karımız bu :(

Arslantepe nin usa ürünlerinde GRO PRO var hiç incelediniz mi ?? Bilginiz var mı ?? Teşekkürler...

Arkadaşlar tribulusla whey e başladım ama creatinde problemim var. Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum ama depolama süreci için vakit sıkıntım var. benim mesai saatim 3 te başlıyor ve 1 gibi antramana gidiyorum işim geç bittiğinden doğal olarak 11 12 gibi kalkıyorum. Yani antramandan önce creatin sadece bir kere alabilirim. Bu arada cramax ürünüm ceratin+glutamin karışımı bir ürün !!! Daha başka kullanım yöntemi var mı, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Yada altı hafta boyunca ant. öncesi 10 ant. sonrası 10 gr alsam uygun olurmu ???

Creatinin antrenmanlardan ve yarışmalardan 30-60 dakika önce ilk 4 gün boyunca günde 4 kez 5-6 g (1 çay kaşığı) sıvı ile karıştırılarak alınır. Takip eden günlerde günde 1 kez 1 ölçek silme alınır. 6 haftalık bir performans sonrası 2 haftalık ara verdikten sonra kullanıma devam edilmelidir. Karbonhidratla birlikte alınması tavsiye edilir. En etkili alım şekli budur...

Bunu biliyorum ama depolama sürecinin antramandan önce olması şart mı onu soruyorum birde almış olduğum creatin bir karışım ona rağmen aynı kullanım mı söz konusu ?

Back
Yukarı