Tribulus Terrestris Extract

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada sperm sayısı ile meni miktarı vs.. aynı değil...yani bunu test ettirmeden gözle anlayamazsınız..

İstanbul üni.. Biyoloji mezunuyum ve yaklasık 8 senedir özel kan tahlili laboratuarında çalışmaktayım.Sperm artışı diez'inde dediği gibi gözle görülebilen bir artış değildir. Ancak gelen mayii ve içerisindeki
(çok kaba tabirle) steroid karakterli maddeler fazlalaşabilir. Bir laboratuara başvurup kullanmadan önce ve de kullandıktan sonra sperm sayımı yaptırabilirsiniz. (yalnız hatırlatayım çalışma malzemesini susuz ve sabunsuz isteyeceklerdir hazırlamanız kolay olmayacaktır) :)

Sevgi + saygılarımla

Pc: Bu benim sitenizdeki ilk mesajım hatam olursa affola :p

optimum tribulus aldm bugun.deneyip görcez.sonuçları sizinle paylaşırm..

merhaba arkadaşlar ben bu ürünün ultimate nutrition markasından olan tribulus grw 2 adıyla yeniden formüle ettiğini söyledikleri bi versionunu kullanıyorum ..
üzerine günde 3 adet ve öğünlerle alınmalı demiş ama
tok karnına mı almam gerekiyo acaba? bu konuda bi bilgisi olup paylaşan olursa cok sevinirim
saygılar

1 kutu ultimate tribulusu bitirmek üzereyim 5 haftadır kullanıyorum gayette memnun kaldım cinsel güç artışı muazzam + fiziksel gücüde tetikliyor benim gördüğüm belirtiler bunlar.sanırım stereoid kullananlarda pek işe yaramıyor doğal hormon dengeleri bozuk olduğu için olabilir.

bilimsel makale falan yok birebir kendim denedim ve etkileri bunlar.benim içinde en bilimseli budur deneme ve görme.

bende bi kutu ultimade nutrion bulgarian tribulus aldım 90 kapsül 750mg aldım ama daha kullanmaya başlamadan arkasındaki parantez içinde %45 steroidal saponins içerir yazısını gördüm bu maddenin bi zararı bi yan etkisi varmı eğer varsa kullanmıycam bide kullanmaya başladıktan sonra kilo aldırırmı soruma cevap verirseniz sevinirim

bence gerek yok bunlara :D:Dginseng kullananlarda var vs. arkadaşlar hem doğal olsun hemdehormonlar tavan yapsın diyorsanız hemen soyleyeyim oyle bir istanbul yok. yani hormonlar zaten vucutta olması gerektiği miktardalar. ben bunları nasıl arttırırım diyorsanız yaptığınız spor bunların en iyi arttırıcısı ve tetikleyicisidir. onun dısında zaten bir dusunun neden bu adamlar steroid kullanıyorlar. hiç olmadığı kadar hormon için ! peki bu hiç olmadığı kadar artan hormonların size verdiği zararlar ?? yan etkiler?? tabii ki tribulustan ginsengden boyle yan etkiler gormeyiz muhtemelen. ama oyle muthiş bir hormonal faaliyette ummayın bunlardan . iyi çalışmalar saygılarımla ..

Bir kutu Tribuluss bitirmiştim cinsellik konusu zaten başımıza iyice bela açıyorda onun haricinde antremanlarda çok iyi enerji verdi bana. Şuanda da ginseng deniyorum tribulusun antremanlarda verdiği etkiyi kesinlikle vermedi çok fason bi meret belki cinsellik açısından faydası vardır ama bana sporda çok faydası olmadı.

Ha bu arada sağlık açısından da kullanmak isteyen olursa bi ton fayda sayıyorlar o amaçla daha çok kullanılabilir.

Saygılar.

Son düzenleme:
bu tribulusun balon olduguna dair bilimsel açıklamalar forumda mevcut arkadaşlar okumanızı öneririm.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...

tribulus testerris bazı yörelerde demir dikeni, bazı yörelerde çakır dikeni olarak bilinen bir bitkidir. İlkbaharda özellikle de mayıs - haziran - temmuz aylarında doğada bolca bulunabilir.

kavun karpuz tarlalarında, üzüm bağlarında vs. vs... bol miktarda bulunabilir...

vg'ye etkileri ile ilgili çeşitli yorumlar var, etkili olduğunu söyleyenler de var, etkisiz olduğunu söyleyenler de...

benim asıl değinmek istediğim, bizim memlekette kaldırım kenarlarında bile yetişen bu bitkiyi çok abartılı fiyatlarla satıyor olmaları...

arkadaşlar bitkiyi internette biraz araştırsanız belki de hergün üzerine basıp geçtiğiniz bir bitki olduğunu farkedeceksiniz.

yeşil halde iken toplanıp, temiz bir ortamda kurutulup öğütüldükten sonra bal vs... ile karıştırılıp yenilebilir...

saygılar... iyi forumlar...

Bu ürünü kullandım..İlk zamanlar gerçekten de çok etkili..Ama sonradan ''vücut durumu dengeliyor'' mu nedir, etkisini kaybediyor..Yani birkaç ay sonra etkisini hissetmemeye başlıyorsunuz..Belki de ara sıra kullanıma mola verip, sonra tekrar başlamak gerekir.

20 yaşta Tribulus Terrestrisi kullansam verim alamazmıyım acaba

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:24 ----------

alalımmı almayalımmı karar veremedik,bilenlerde bilmeyenlerde yorum yapıp mixlemişler ve bu bize çok yardımcı oldu kararsızız suan

ben polen tuketiyorum mesela. o dediğiniz etkileri fazlasıyla sağlıyor. hemde polen o ota gore cok ustun ozelliki bir gıda.

arkadaşlar yararını falan bilmem de bir kaç gündür kullanıyorum. hediye olarak gelmişti xpro nun. bariz bir libido artışı var bence. içimde yangın çıktı desem yeridir. abartı falan diyeceksiniz ama bendeki etkisi bu şekilde en azından bunu belirtmek istedim. antrenman için yararı konusunda bir yorumda bulunamayacağım.

Back
Yukarı