Triceps Hacmi İçin: Close Grip Bench Press Hareket Gösterimi

Haraketlerin nizami videolarını çekiyorsun yeni başlayanlar için faydalı oluyor .Bir başlık altında tüm haraketleri guruplandırarak videolasan yönetim başlığı sabitlese iyi olur kanatindeyim.En fazla 1 ayını alır ...?

Bu teklifi başka bir konuda söylemiştim. Artık paranoyak olduk. Hangi video doğru? Püf noktalar neler? Araştır deniyor da yeri geld mi en kaliteli hoca şu hareketin nizami formunu yapan 1-2 videoda gördüm diyor. E o zaman biz hep yanlış görüyoruz? :)

Haraketlerin nizami videolarını çekiyorsun yeni başlayanlar için faydalı oluyor .Bir başlık altında tüm haraketleri guruplandırarak videolasan yönetim başlığı sabitlese iyi olur kanatindeyim.En fazla 1 ayını alır ...?

Adım adım hareket gösterim havuzunu geliştiriyoruz, forumda sabit bir başlık oluşturulursa bölge bölge sınıflandırma yapabilirim. Tüm hareket videolarını 1 ayda hazır hale getirebilmem malesef mümkün değil, hem video montajları zaman alıyor, hem de her antrenmanda video çekecek vaktim olmuyor. Sabit başlıkta bir havuz oluşturup, bölge bölge devam edebilirim yönetim de uygun görürse.

Back
Yukarı