Merhabalar
Başlıkta da dedigim gibi tricepste her hafta değişik hareketler yapıyorum. Setler, ağırlıklar, hareketler hep değişiyor ruh halime göre
Benim bildigim triceps küçük bir kas grubu oldugu için çok az hareket yapmak gerekiyormuş
Antremanım şöyle
1.Push down kesin yapıyorum değişmez. Tekrar sayıları: 10-7-4-1
Piramit set. Ağırlıklar gittikçe artıyor
2. Close grip bench press: 30 kilo ile 9 tekrar. 50 kilo ile 5 tekrar. 2 set
3. Dumbell french 10 kilo 6 tekrar 1 set
4. Veya: lying extensions 20 kilo ile 8 tekrar, 25kilo ile 6 tekrar
3 ve 4ten birini seçiyorum kafama hangisi eserse o gün
Şimdi böyle saldım çayıra mevlam kayıra bir tarzla calısmak zararlı mıdır? Yoksa kası şaşırtmak için iyi midir?
Bir de close grip bench press için bir sorum var. Bir gün önce göğüs çalışıyorum bench press ile
Sonraki gün close grip yapmak acaba overtrain sorunu yaratır mı? Çünkü bench press de az da olsa triceps calıstırıyor. Close gripi hiç yapmayayım mı?
Ya da triceps gününü 2-3 gün sonraya mı atayım. Bench pressle arka arkaya gelmesin mi?
Başlıkta da dedigim gibi tricepste her hafta değişik hareketler yapıyorum. Setler, ağırlıklar, hareketler hep değişiyor ruh halime göre

Benim bildigim triceps küçük bir kas grubu oldugu için çok az hareket yapmak gerekiyormuş
Antremanım şöyle
1.Push down kesin yapıyorum değişmez. Tekrar sayıları: 10-7-4-1
Piramit set. Ağırlıklar gittikçe artıyor
2. Close grip bench press: 30 kilo ile 9 tekrar. 50 kilo ile 5 tekrar. 2 set
3. Dumbell french 10 kilo 6 tekrar 1 set
4. Veya: lying extensions 20 kilo ile 8 tekrar, 25kilo ile 6 tekrar
3 ve 4ten birini seçiyorum kafama hangisi eserse o gün
Şimdi böyle saldım çayıra mevlam kayıra bir tarzla calısmak zararlı mıdır? Yoksa kası şaşırtmak için iyi midir?
Bir de close grip bench press için bir sorum var. Bir gün önce göğüs çalışıyorum bench press ile
Sonraki gün close grip yapmak acaba overtrain sorunu yaratır mı? Çünkü bench press de az da olsa triceps calıstırıyor. Close gripi hiç yapmayayım mı?
Ya da triceps gününü 2-3 gün sonraya mı atayım. Bench pressle arka arkaya gelmesin mi?