• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

TuGhAn 1.5 yıllık gelişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TuGhAn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askerden gelince bir tane çektirseydin iyiydi karşılaştırma yapardık... oruç olumsuz etkiler vücudu...

Askerden geldiğimde 59.9'u görmüştüm görmez olaydım fakat hırsımı kaybetmedim kısa zamanda eski formumu yakaladım. Eve geçince bakarım açıklayıcı bir foto varsa yüklerim. Bu ramazanda ara verdim spora zaten...

konu baya eski ve haliyle rsimlerde 2010 da verilmiş..ancak gerçek gerçektir..baya yol katetmişsin ilk resime göre tebrik ederim...kazasız belasız inş..

sende bendensin ektomorfi yapı ama biz aslında daha şanslıyız vüduumuz yağ tutmuyor yavaş gelişiyoruz ama kimse ektomorf vücut kadar kas hatları belirgin sexy bir vücut yapamaz

güzel gelişim sadece biraz yavaş... 14 kilo almışsın bu çok iyi bi rakam beslenmene bıraz daha dıkkat edersen ustesınden gelebılırsın bu işin

Back
Yukarı