Tutuş gücünü arttırmak

Finger curl, kalın bar ile wrist curl, kalın barla reverse biceps curl (özellikle yüksek ağırlık kullanıp negatif tekrarlar yapmak), parmak üstü şınavlar, el yaylarını 2,3 parmakla kapatmaya çalışmak, ağırlık plakalarını tutup beklemek. Bence bunlar kavrama gücü için yeterlidir en azından ben faydasını çok gördüm.

tutuş gücü istiyorsan pull hareketlerinde baş parmağını kullanma deadlift hariç tabi. suicide grip deniyor sanırım ona. ben pull hareketlerinde hep öyle çalışıyorum, özellikle bb row yaparken çok iyi gelişiyor tutuş gücü. mümkün olduğunca ağır gir pull hareketlerine. ve çiftçi yürüyüşü de çok etkili. alıyorum 35-40 kiloluk dambılları suicide grip tutarak salonda turluyorum ve baya geliştiriyor. başka bi önerimde barfiks çekerken ağırlık ekleyerek çekmen ve yine suicide grip şeklinde tutman. hatta antreman sonunda barfiks demirinde asılı kalabilirsin üstünde ağırlıklarla. ne kadar uzun durursan o kadar iyi :) umarım yardımcı olabilmişimdir, ben kendim yapıp sonuç aldıklarımı paylaştım sana

Değerli arkadaşlar size tavsiyem Bu işin zirvesi captains of crush 2 veya 2.5 sizin aradığınız ağırlık olduğunu düşünüyorum bu El yayından alın

Tavsiye için teşekkürler, lakin bu işin zirvesini görmek istiyorsanız çok değil, aynı konunun ilk sayfalarına gidin yeter.

Back
Yukarı