Kazakistanbul
Üye
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Ben Kayseride yasiyorum ve nereye sorduysam tuzsuz lor peyniri bulamadim peynirciler tuzsuz satilmaz hemen bozulur diyorlar. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz rica etsem
Valla hocam ben istabulda yaşıyorum bizim burda kurulan halk pazarinda var yani.vakumlanmış şekilde oluyor.pazarda bulma ihtimalin yüksek?!?Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Ben Kayseride yasiyorum ve nereye sorduysam tuzsuz lor peyniri bulamadim peynirciler tuzsuz satilmaz hemen bozulur diyorlar. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz rica etsem
Hocam pazardakilere sordum ama onlarda tuzsuz bulamazsin diyorlar anlamadim[DOUBLEPOST=1463052722][/DOUBLEPOST]Valla hocam ben istabulda yaşıyorum bizim burda kurulan halk pazarinda var yani.vakumlanmış şekilde oluyor.pazarda bulma ihtimalin yüksek?!?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aknaz tavsiye ederim tuz lor da çok da kafana takma geri kalan yediklerine dikkat et
Tuz tadını çok bozuyor hocam karisim yapiyorum çok etkiliyor o yüzden
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuzsuz lor bulamıyorsan şu tarifi dene :Marketlerdekilerin hepsi tuzlu hocam aldim baktim shaker yaparken tuz tadini fena bozuyor