Tuzsuz lor peyniri bulamıyorum

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Ben Kayseride yasiyorum ve nereye sorduysam tuzsuz lor peyniri bulamadim peynirciler tuzsuz satilmaz hemen bozulur diyorlar. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz rica etsem

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Ben Kayseride yasiyorum ve nereye sorduysam tuzsuz lor peyniri bulamadim peynirciler tuzsuz satilmaz hemen bozulur diyorlar. Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz rica etsem
Valla hocam ben istabulda yaşıyorum bizim burda kurulan halk pazarinda var yani.vakumlanmış şekilde oluyor.pazarda bulma ihtimalin yüksek?!?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aknaz tavsiye ederim tuz lor da çok da kafana takma geri kalan yediklerine dikkat et

Valla hocam ben istabulda yaşıyorum bizim burda kurulan halk pazarinda var yani.vakumlanmış şekilde oluyor.pazarda bulma ihtimalin yüksek?!?

Hocam pazardakilere sordum ama onlarda tuzsuz bulamazsin diyorlar anlamadim[DOUBLEPOST=1463052722][/DOUBLEPOST]
Aknaz tavsiye ederim tuz lor da çok da kafana takma geri kalan yediklerine dikkat et
Tuz tadını çok bozuyor hocam karisim yapiyorum çok etkiliyor o yüzden

Nasıl bulamıyorsun kardeşim A-101 de var bim'de var A-101 deki lor peyniri krem peyniri gibi yazıyor üstüne 300 g dı yanlış hatırlamıyorsam 2.75 protein oranı 100 gramda 15 'di iyice sor

En iyi lor peyniri. Yalnız firma antalyaya ait. Bulamayabilirsiniz. Firmayı arayın bi şansınızı deneyin. Firma YÖRÜKOĞLU
20160525_083735.jpg

Back
Yukarı