Twinlab % 100 Whey Protein Fuel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Total voters
    434
Ben bu üründen kullanıyorum, kolay karışıyor, lakin bu kullandığım ilk protein, yani diğerlerini kullanmadığım için arasındaki farkı anlayamıyorum, ama birileri sorarsa şu nasıl oluyor bu nasıl oluyor diye açıklarım.

Ürün gerçekdende topaklama yapmıyor tadıda gerçekden güzel 35gr.da 25gr. protein var, iyi bi oran

bu ürünün içinden çıkan scoop diğer protein tozlarından çıkanların yanında 2 misli kalıyor daha 5 gündür kullanıyorum ürün yarılandı ona nazaran birde protein oranı düşük 1 ay giderse iyivallahi günlük 3 ölçek atardım diğerlerinde bunda 2 atıyorum 3 atsam 15 güne biterbu bidaha kullanmam. protein tozununda etkisini anlamam.

Güzel krışıyor,içimi falanda hoş.ama çabuk bitiyor diğerlerine nazaran .

Ben twinlab kullanmadım ama 2 kutu twinlab yerine 3 kutu optimum alirim. :P

arkadasa katılıyorum gercı fıyat olarak fark yok nerdeyse ama twinlab ın olcegı buyuk oldugunda cabuk tukenecektır bana sorarsanız optımum derım..

ON Whey 5 lbs 77 servis, Twinlab 5 lbs 65 servis. (İki markanın da çikolata aromalısı için)

Twinlab 75 tl ye gelirken ON Whey en az 120 tl ye geliyor.

12 servis az olsa da 45 milyonluk bir fark değil bence.

Tabi ON Whey'i daha ucuza bulabiliyorsanız ...

Ben yaptığım yorumda Türkiye'den alınırsa diye yaptım ben buraya getiren distrübütörlerden alıyorum. Twinlab 5lbs 196 tl, ON 5lbs 135 tl. Öğrenci harçlığını arttırarak anca gücüm ON a yetiyor. Eğer birileri sevabına sponsorum olursa :P MuscleTech bile kullanırım.

Back
Yukarı