TWinlab, Bsn no-xplode, Optimum Hydrowhey,Bsn True Mass

arkadaşlar elimde
twinlab amino fuel liquid 948 ml
bsn no-xplode 2.25 lbs
bsn true mass 5.75 lbs
optimum hydrowhey 1.75 lbs var.

vucut ölçüleri:
boy:178
kilo:69
omuz:111 göğüs:95 kol:sağ:34 sol:34 bel:80

kombine yapmayı düşünüyorum ama sadece 2 tanesini kullanmayı düşünüyorum fazla yormamak için vucudu.
haftada 3 gün body 2 gün yüzme yapıyorum. hacim almak istiyorum.
başta 1 yıldır bu sporlarla uğraşıyorum bunun 4 ayı sadece yüzme diğer 6 ayı aralıklarla body.

ben no-xplode ile true massi kombine etmeyi düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz neler? ve kombine ediceksem hangi saatlerde kullanmalıyım ve sütün içerisine ikisini karıştırıp atarak kullansam bi sorun çıkarır mı?

Kaç aylık sporcu olduğunuzu bilmiyorum, ancak iki ürün seçecek olsaydım Whey ve NO ürünü olurdu.
İhtiyacınıza göre kullanırsınız, örneğin sabah whey, spordan önce NO ve spordan sonra Whey.
Hacim almak istiyorum derseniz Gaineride ekleyebilirsiniz. Amino Fuel e gerek yok diye düşünüyorum, Hydro whey BCAA ağırlıklı bir ürün.

İyi forumlar.

Kaç aylık sporcu olduğunuzu bilmiyorum, ancak iki ürün seçecek olsaydım Whey ve NO ürünü olurdu.
İhtiyacınıza göre kullanırsınız, örneğin sabah whey, spordan önce NO ve spordan sonra Whey.
Hacim almak istiyorum derseniz Gaineride ekleyebilirsiniz. Amino Fuel e gerek yok diye düşünüyorum, Hydro whey BCAA ağırlıklı bir ürün.

İyi forumlar.

hocam kilo almak istiyorum açıkcası 1yıl 4 aydır spor yapıyorum bunun 5 ayı sadece yüzme yaptım diğer7 ay body çalıştım toplamdada 4 ay ara vermişliğim var.

gene eskiden de 2 ay yapıp 6 ay ara veriyordum.

son durum ise;2 ay aralıksız yüzme 2 ay body 1 ay ara tekrar 2 ay body yaptım.

true mass de baya protein var no-xplode ile kombine etsem daha çok fayda sağlarmıyım.

Back
Yukarı