Twinlab Ripped Fuel 5X 40 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 4 26,7%
  • Orta karar

Votes: 9 60,0%
  • Başarısız

Votes: 2 13,3%

• Total voters
    15

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Twinlab Ripped Fuel 5X 40 Tablet
rippedfuel_5x.jpg

Ürün Özellikleri

Ripped Fuel 5x kilo kontrol programınızı desteklemek için beş farklı besin mekanizması kullanan konsantre bir dayanıklılık förmülüdür:

1x Kalorileri daha hızlı yakmaya destektir.
2x Yağ yakımı sırasında kas yapısını korumaya yardımcı olur.
3x Besinlerin emilimini artırmaya yardımcıdır.
4x Vücut yağının azaltılmasına yardımcı olur.
5x Vücut enerjisinin artırılmasına yardımcı olur.

Detaylı bilgi

Kullanım Önerisi:
Doktor veya sağlık uzmanınız tarafından başka şekilde önerillmediyse besin takviyesi olarak günde iki defa yemeklerden once birer tablet almanız tavsiye edilir.

rippedfuel_5x_facts.jpg

Dun salondan bir arkadasım sordu urunu kullanmaya korkuyorum diye antreman öncesinde aldıgımızda zaten agırlıklarla nabzı sorluyoruz bunuda kullanınca kalbimize inmesinler diye sizin görüşleriniz nedir dostlar ?

Ürünü kullanmaya bu sabah başladım.Tabi etkisini anlamak hemen mümkün değil ama sabah aç karnına kahvaltı öncesi ve öğle yemeğinden 30 dk önce 1 er kapsül aldım.Herkangi bir yan etki gözlemlemedim.Dren kullandığım zamandaki o mide bulantısı olmadı.Tabi drenden sonra daha etkisi düşük ürün kullanmanın etkisi de olabilir.20 günlük kullanım sonucundaki etkisini yazacağım.

Ürünü kullanmaya bu sabah başladım.Tabi etkisini anlamak hemen mümkün değil ama sabah aç karnına kahvaltı öncesi ve öğle yemeğinden 30 dk önce 1 er kapsül aldım.Herkangi bir yan etki gözlemlemedim.Dren kullandığım zamandaki o mide bulantısı olmadı.Tabi drenden sonra daha etkisi düşük ürün kullanmanın etkisi de olabilir.20 günlük kullanım sonucundaki etkisini yazacağım.

Gelişmeleri bu başlık altında yazarsanız sevinirim. Eminim bir çok kişi etkisini merak ediyordur.

Ürünü kullanma talimatındaki gibi günde 2 kez yemeklerden önce aldım.Sabah ve öğlen olmak üzere.Yorumuma gelirsek;
-Denemek için akşam kullandığım 2 gün de gece uyku sorunu yaşadım.Sabah -öğlen kullanımını tavsiye ederim.
-Ürün bende herhangi bir yan etki yapmadı.Nabızda hissedilir bir yükselme olmadı.Spor sırasında fazla bir terleme ve kalp atım hızında anormal yükselme gözlemlemedim.Enerjide biraz artış farkettim veya psikolojik olarak öyle sandım.Yani ahım şahım bir enerji artışı olmadı.

Açıkcası üründen kendi adıma memnun kalmadım.Madem fatburner kullanmak istiyorsunuz bu ürünü tercih etmenizi tavsiye etmem.Daha önce kullandığım animal cuts ve mhp dren in bu üründen ileri olduğunu tahmin etmiştim.Ama ürünü kullanırken herhangi bir yan etki ,enerji artışı,nabız yükselmesi,sporda daha fazla terleme durumu olmadığı için sanki bir fatburner değilde vitamin alıyormuş gibi bir psikolojiye kapıldım.

Back
Yukarı