ATILGANPRODUCT
Üye
1.Ay

6.Ay

7.Ay

8.Ay

9.Ay

Şuan

Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkürler.Guzel gelişim Tebrikler
efektli fotoğraf nasıl yorumlanabilir bilemiyorum düz atarsan tam yorum yapılabilir bence
TeşekkürlerEvet efektli olmayan da var yani bir tek yüzüne jokeri koymuşsun o kadargelişimin konusunda çok sıkı bir dokuz ay geçirmişsin gelişim çok iyi tebrik ederim spora bırakma aksatma tamamı hep çalış hep çalış başarılar
![]()
![]()
![]()
Beslenmeniz nasil gunluk nekafar kalori alip neler yiyip neler yemiyosunu onuda.yazarmisiniz ve bulk yaptinizmi
Beslenmeniz nasil gunluk nekafar kalori alip neler yiyip neler yemiyosunu onuda.yazarmisiniz ve bulk yaptinizmi
Arkadaşım tebrik ederim başlıca beslenmeden ve antrenmanından bahsedebiliriz misin? Skickat från min Nexus 5 via Tapatalk
Teşekkürler bro.Çok iyi be eline koluna saglık.
Isi bitirmissin daha fazla yuklenme bence Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani bulk yapmadanda kas.kutlesi hacim.kazaniliyor bende.sabahlati 5 yumurta yulaf oglen ne cikarsa aksamda beyaz et ton veya omlet lorlu bu sekilde 9 ayda bulk olmadan kaslar hacim kazanirmi ayrica gobek varmiydi onceden yag orani falan yuksekmiydiBulk yapmadım.
Açıkcası düzenli bir beslenmem yok haftada 2 , 3 gün çalışıyorum o işe gitmeden 6 7 yumurta yiyorum ve gerisi döner
Çalışmadığım günler yine sabahları yumurta ya agırlık veriyorum akşamları nerdeyse hep beyaz et pilav yiyorum.
Teşekkürler bro.
Bu daha başlangıç.
Göbek yoktu bu spora başlamadan önce 2 senelik bir kickbox geçmişim var vücudum fitti yani.Yani bulk yapmadanda kas.kutlesi hacim.kazaniliyor bende.sabahlati 5 yumurta yulaf oglen ne cikarsa aksamda beyaz et ton veya omlet lorlu bu sekilde 9 ayda bulk olmadan kaslar hacim kazanirmi ayrica gobek varmiydi onceden yag orani falan yuksekmiydi