• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Uğur Atılgan - 9 Aylık Gelişim .

1.Ay

J4lP8J.png

6.Ay
oZkBp9.png

7.Ay
ZVEGp3.png

8.Ay
4kM6Q7.png

9.Ay
YlNzRk.png

Şuan
DRY7Nl.png

Son düzenleme:
Beslenmeniz nasil gunluk nekafar kalori alip neler yiyip neler yemiyosunu onuda.yazarmisiniz ve bulk yaptinizmi
Arkadaşım tebrik ederim başlıca beslenmeden ve antrenmanından bahsedebiliriz misin? Skickat från min Nexus 5 via Tapatalk

Bulk yapmadım.
Açıkcası düzenli bir beslenmem yok haftada 2 , 3 gün çalışıyorum o işe gitmeden 6 7 yumurta yiyorum ve gerisi döner :)

Çalışmadığım günler yine sabahları yumurta ya agırlık veriyorum akşamları nerdeyse hep beyaz et pilav yiyorum.

Çok iyi be eline koluna saglık.
Teşekkürler bro.

Isi bitirmissin daha fazla yuklenme bence Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu daha başlangıç.

Bulk yapmadım.
Açıkcası düzenli bir beslenmem yok haftada 2 , 3 gün çalışıyorum o işe gitmeden 6 7 yumurta yiyorum ve gerisi döner :)

Çalışmadığım günler yine sabahları yumurta ya agırlık veriyorum akşamları nerdeyse hep beyaz et pilav yiyorum.

Teşekkürler bro.

Bu daha başlangıç.
Yani bulk yapmadanda kas.kutlesi hacim.kazaniliyor bende.sabahlati 5 yumurta yulaf oglen ne cikarsa aksamda beyaz et ton veya omlet lorlu bu sekilde 9 ayda bulk olmadan kaslar hacim kazanirmi ayrica gobek varmiydi onceden yag orani falan yuksekmiydi

Yani bulk yapmadanda kas.kutlesi hacim.kazaniliyor bende.sabahlati 5 yumurta yulaf oglen ne cikarsa aksamda beyaz et ton veya omlet lorlu bu sekilde 9 ayda bulk olmadan kaslar hacim kazanirmi ayrica gobek varmiydi onceden yag orani falan yuksekmiydi
Göbek yoktu bu spora başlamadan önce 2 senelik bir kickbox geçmişim var vücudum fitti yani.

Back
Yukarı