ucuz ağırlık plaka seti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can y

Üye
ucuza ağırlık plaka seti nerden bulabilirim plakalar çok pahalı bi 10 kg alıyorum 2 tane 200 liram gidiyor yardımcı olurmusunuz ve bench sehpası alcağımdan buna kaç cm bar almalıyım 150mi yoksa 210 cmmi 210 öneriyorlar genelde squat deadlift gibi hareketler yapmak için

böyle para tuzağına düşme git salona imkan yoksa o zaman calisthenics başka çare yok alicaksin sirt cantasin koyucaksin icine 15 kglik taş çek barfiks vur dips aga

imkan var ama okul başlıycak ve okuldan eve evden salona ödev sınav haftası vb zor olucak diye eve almayı düşünüyorum[DOUBLEPOST=1504374584][/DOUBLEPOST]ama tabi son çare calisthenics bench sehpası bar plaka alıyım derken oda dolacak rahat 500 lira gidicek onun yerine 1 barfiks ve dips demiriylede çalısabilirim ama bacaklar tavuk gibi kalcak busefer

ama spor salonundaki kadar etki alamam mesela sırtıma ağırlık koyup squat yapıyorum yada deadlift -bench press şınav yaparken bench kadar etkili olmuyormuş

calisthenicsi biliyorum zamanında yaptım verim alamadım çünk üsaçma antreman yapıyordum busefer yaparsam adam gibi yapıcam barfiks barı zincirli kemer dips barı alıcam ama bunlar zaten 300 lirayı buluyor evde 2 tane berjer var birleştirince efsane dips barı oluyor olmadı onla idare etcem yada 500 tl verip bench sehpası bar plaka barfiks demiri alıcam bilmiyorum kaldım2si arasında

calisthenicsi biliyorum zamanında yaptım verim alamadım çünk üsaçma antreman yapıyordum busefer yaparsam adam gibi yapıcam barfiks barı zincirli kemer dips barı alıcam ama bunlar zaten 300 lirayı buluyor evde 2 tane berjer var birleştirince efsane dips barı oluyor olmadı onla idare etcem yada 500 tl verip bench sehpası bar plaka barfiks demiri alıcam bilmiyorum kaldım2si arasında
calisthenicsden neden verim alamadın bana da söyleye bilirmisin? belki ayni hataları bende yapiyorum o yuzden sordum

hocam şuan kararlaştırdım calisthenics başlıcam hatalarım şunlardı saçma sapan izole hareketler girmeye çalıstrdım compound az yaptım şınav squat gibi hareketlerde direnci arttırmadım bunları birdaha yapmıycam şöyle program uyguluycam
şınav
squat
barfiks
karın kası hareketleri
güçlenmek için 3 hareket giricem squatı tek ayakla yapıcam koltuga oturup kalkıcam barfiks yerine inverted row güçlene kadar şınavıda dizüstü yapıcam[DOUBLEPOST=1504550729][/DOUBLEPOST]salona gitmek beni sarmıyor artık nedense evde yapmak istiyorum

bana ulas istersen ozel mesaj ile, bir aralar evde yapmam gerektigi icin set almistim. uzun kisa barbell filan, agirliklariyla birlikte satabilirim.

Back
Yukarı