sMoKe dedi:Beyler size birşey soracağım..Hiç biriniz aldığınız o 25kglık çuvalın üzerinde tarım ve sağlık bakalığının ..... numaralı kanununca uygundur ve benzeri yazı gördünüz mü? Ben de bu prolacta 80 adlı üründen bizzat gidip edindim ama ne satılan yerden ne de paketlenme tarzından pek güven alamadım? Yani bu sağlıklımıdır ne dir? gerçekten prolacta 80 veya 90 mıdır bu bize verilen 5kg lık poşetler diye emin oldunuz mu? Bu neden raflarda satılmamaktadır veya satılsa bile türkiye koşullarına ve tüketimine uygunmudur? Hiç biriniz gerçek veya kesin kanıt niteliğinde birşey gördünüz mü? Çünkü web sitesinde bile hiç bir yerde tarım veya sağlık bakanlığının .... numaralı maddesince kullanımı ve tüketimi uygundur ve benzeri sertifika tarzında hiçbirşey göremedim o yüzden soruyorum!
Saygılarımla,
hsd dedi:sMoKe dedi:Beyler size birşey soracağım..Hiç biriniz aldığınız o 25kglık çuvalın üzerinde tarım ve sağlık bakalığının ..... numaralı kanununca uygundur ve benzeri yazı gördünüz mü? Ben de bu prolacta 80 adlı üründen bizzat gidip edindim ama ne satılan yerden ne de paketlenme tarzından pek güven alamadım? Yani bu sağlıklımıdır ne dir? gerçekten prolacta 80 veya 90 mıdır bu bize verilen 5kg lık poşetler diye emin oldunuz mu? Bu neden raflarda satılmamaktadır veya satılsa bile türkiye koşullarına ve tüketimine uygunmudur? Hiç biriniz gerçek veya kesin kanıt niteliğinde birşey gördünüz mü? Çünkü web sitesinde bile hiç bir yerde tarım veya sağlık bakanlığının .... numaralı maddesince kullanımı ve tüketimi uygundur ve benzeri sertifika tarzında hiçbirşey göremedim o yüzden soruyorum!
Saygılarımla,
ara ve belgeyi iste faxlasınlar bu kadar basit bu tarz ürünler geçerken gümrük ödemek zorundadırlar ve gümrük kanunlarını oku eğer biryerde gıda ile ilgili bir maddeyse katiyen tarım bakanlığından izin alınması mecburidir yani almamış olsalar getirmeleri mümkün değil ancak kaçak yollardan eee faturada kestiklerine göre demekki kaçakta değil + yakında bu firma whey protein çıkartmaya hazırlanıyor marka tescili bile yaptırılmış![]()
kerwan dedi:hsd . tanto . blitz siz kullandınız ve bitmiştir heralde , ikinci alışverişi yaptınız mı ? yapmadıysanız neden acaba ?
TANTO dedi:kerwan dedi:hsd . tanto . blitz siz kullandınız ve bitmiştir heralde , ikinci alışverişi yaptınız mı ? yapmadıysanız neden acaba ?
Hsd ve ben 2 nci alışverişi yaptık ve aldık fakat Blitz ten haberim yok ama büyük bir ihtimalle o da almıştır.Çünkü etkileri çok güzel...![]()
TANTO dedi:Fırat dostum TANDEM gıdayı arayıp Osman bey'den hesap numaralarını alarak para yatırdığın takdirde 5 kg lık paket halinde hemen ertesi gün elinde oluyor.Fakat 5 kg aşağısı olmuyor diye biliyorum olmazsa sen bir sorarsın Osman Bey'e...![]()
MAHFUZ dedi:TANTO dedi:Fırat dostum TANDEM gıdayı arayıp Osman bey'den hesap numaralarını alarak para yatırdığın takdirde 5 kg lık paket halinde hemen ertesi gün elinde oluyor.Fakat 5 kg aşağısı olmuyor diye biliyorum olmazsa sen bir sorarsın Osman Bey'e...![]()
jöntürk cab yukarıda.ama aslında 2.5 kg lık yapsada olur.maksat bize hizmet degilmi
kargoyuda biz ödüyoruz.yapsınlar.
bbu sayfayı takip ediyorlarsa.rice ediyoruz.dar bütceli olanlar için 2.5 kg lık paket yapmalarını veya denemek için alanlara
TANTO dedi:MAHFUZ dedi:TANTO dedi:Fırat dostum TANDEM gıdayı arayıp Osman bey'den hesap numaralarını alarak para yatırdığın takdirde 5 kg lık paket halinde hemen ertesi gün elinde oluyor.Fakat 5 kg aşağısı olmuyor diye biliyorum olmazsa sen bir sorarsın Osman Bey'e...![]()
jöntürk cab yukarıda.ama aslında 2.5 kg lık yapsada olur.maksat bize hizmet degilmi
kargoyuda biz ödüyoruz.yapsınlar.
bbu sayfayı takip ediyorlarsa.rice ediyoruz.dar bütceli olanlar için 2.5 kg lık paket yapmalarını veya denemek için alanlara
Emin ol yaparlar hatta satışlar biraz daha artsın bence kiloluk bile yaparlar..![]()
hurdaci dedi:x y nın yazsını edıtleyen kımse garıp garıp yazılar yerıne yonlendırme yapabılırdı!!!