Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hsd dedi:
evet pmde msj atmıştın kaldı 1 kişi şimdi aa bu arada 8,5€ + kdv neyse fatura yı koycaz zaten :)
Kalan 1 kişi de bugün belli olursa yarın ben gidip alacam arkadaşlar. İstanbul içi olanlarla beraber gideriz.

Arkadaşlar aklınıza gelen bütün konularda HSD ye güvenebilirsiniz.Biz forum sayesinde tanışıp arkadaş olduk ve İst. geldiğimizdede HSD,Blıtz ve ben görüştük ve yarım saat gibi kısa bir zamanda böyle bir organizasyon gerçekleştirerek protein tozumuzu aldık.Şimdi sayfadaki yazılan yazılara bakıyorumda tam tubitak sorularına aday olabilecek bir denklem var. Allahınızı severseniz o kadar zor bir olay değil ki bu o kadar insan 1-2 kişinin almaya karar veremediği protein tozu yüzünden heder oluyor valla ya... :x

TANTO dedi:
Arkadaşlar aklınıza gelen bütün konularda HSD ye güvenebilirsiniz.Biz forum sayesinde tanışıp arkadaş olduk ve İst. geldiğimizdede HSD,Blıtz ve ben görüştük ve yarım saat gibi kısa bir zamanda böyle bir organizasyon gerçekleştirerek protein tozumuzu aldık.Şimdi sayfadaki yazılan yazılara bakıyorumda tam tubitak sorularına aday olabilecek bir denklem var. Allahınızı severseniz o kadar zor bir olay değil ki bu o kadar insan 1-2 kişinin almaya karar veremediği protein tozu yüzünden heder oluyor valla ya... :x
Mesele almaya karar verip kararından dönenler. 15 kilo alacam deyip 5 kiloa inen sonra tamamen kaybolanlar oldu. 10 kilo alacam deiyp son gün vazgeçenler oldu 25 kiloyu toplayamıyoruz bir türlü mesele bu.

sağol tanto bende sana güveniyorum teşekkür ederim sadece işleri görülsün ama hafta sonuna kadar çözüleceğine inanıyorum Excursion hesap numaramı istedi perşembe para yollarım dedi bir umut işte hafta sonunu bekleyin acelede etmeyin çalışanı var okuyanı okumayanı var

ARWENPOWER dedi:
ben bu olayı tam anlamadım. protein deposumu soydunuz? :)

çok iyi espri arwen hayır başlığı oku biraz araştırma yaptık ve gıda firmalarında caseinat egg protein whey protein getirip açık olarak sattıklarını bulduk alıp kullanıyoruz malum p ahalı tr şartları

SCHWARZXXL dedi:
TANTO dedi:
Mesele almaya karar verip kararından dönenler. 15 kilo alacam deyip 5 kiloa inen sonra tamamen kaybolanlar oldu. 10 kilo alacam deiyp son gün vazgeçenler oldu 25 kiloyu toplayamıyoruz bir türlü mesele bu.

Tamam işte bende onu diyorum ya karar veremeyecek bişey yok alacaksın yada almayacaksın. Sözlerim yanlış anlaşılmasın kimseyi kastederek söylemedim ama alınmak isteyen alınabilir bence bir sorun yok ama olay çok basit olmasına karşın bayağı bir karıştı ;) ;)

hsd dedi:
sağol tanto bende sana güveniyorum teşekkür ederim sadece işleri görülsün ama hafta sonuna kadar çözüleceğine inanıyorum Excursion hesap numaramı istedi perşembe para yollarım dedi bir umut işte hafta sonunu bekleyin acelede etmeyin çalışanı var okuyanı okumayanı var

Slm Dostum, belki hafta sonu ist. gelebilirim bakarsın beraber gideriz yine belli mi olur. ;) :D ;) :D

Merhaba arkadaşlar bu ürünleri ne zamandır kullanıyorsunuz sonuç aldınızmı, acaba bu kalıteli markalardaki filtrasyon olayı çok fark ettirirmi veyahut birkaç kaşık fazla koydunmu aynı işi görürmü neticede eskiden micro fltrasyon çapraz akış felan yokmuş yapan nası yapmış diyebiliriz HSD BENİ FATBURNERS DEN BİLİYORSUN bu olayı düşüne bilirim ne dersiniz whey, izole whey, casein, yada yumurta akı proteini nedir yani neden olmasın? Boşuna ümitlendirmek istemem ama sözüm sözdür daha vermedim.

Bu arada istanbulda oturmuyorum eğer ihtiyaç olursa ilgilendiğimi biliniz diye söylüyorum.

drakula dedi:
Merhaba arkadaşlar bu ürünleri ne zamandır kullanıyorsunuz sonuç aldınızmı, acaba bu kalıteli markalardaki filtrasyon olayı çok fark ettirirmi veyahut birkaç kaşık fazla koydunmu aynı işi görürmü neticede eskiden micro fltrasyon çapraz akış felan yokmuş yapan nası yapmış diyebiliriz bu olayı düşüne bilirim ne dersiniz whey, izole whey, casein, yada yumurta akı proteini nedir yani neden olmasın? Boşuna ümitlendirmek istemem ama sözüm sözdür daha vermedim.

Laktoz, süt şekeri diye de bilinen ve yalnızca sütte bulunan bir disakkarittir (karbonhidrat). İnek sütü yaklaşık % 4,5-4,7 oranında laktoz içerir bu yüzden laktoz yüzdesi daha uygun görünen prolacta 90 mükemmel görünüyor...

arkadaşlar ben memnunum içinde olmayan sadece tatlandırıcı yok bildiğin protein sporcu için uygun laktoz yüksek ama alerjisi olmayan için no problem isole ise 15€+kdv 25 kgyi tamamlayın gidelim alalım burda olmayanlar için kargo yapılacak bilginize tanto başımın tacısın nezaman gelirsen hoşgeldin sefalar getirdin

Yarın nete girememe ihtimalim var umarım yarın tamamlanmış olur whey için 25 kilo. Bakalım bu hafta olacak mı? Blizzard oyunlarına döndü mubarek. :)

lajolla 3 kişi olduklarını belirtti yani 15 kilo geriye 10 kilo alacak veya 5 er kilo alacak 2 kişi lazım SCHWARZXXL pm den nomu atıyorum yarın öğlene kadar ara beni şimdi cumartesi öğlene kadar ulaştığımız 2 kişi ile parti tamam olacak ilgilenenler ne para yolladı nede pul hadi hayırlısı

HSD arkadasımla tel de gorustum ve dedigi gibi ben 3 kisiyim ve 15kgs ni alacagım..hadi arkadaslar 2 kisi daha bulalaımda yarın bitirelim su isi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı