SCHWARZXXL
Özel Üye
Kalan 1 kişi de bugün belli olursa yarın ben gidip alacam arkadaşlar. İstanbul içi olanlarla beraber gideriz.hsd dedi:evet pmde msj atmıştın kaldı 1 kişi şimdi aa bu arada 8,5€ + kdv neyse fatura yı koycaz zaten![]()
Kalan 1 kişi de bugün belli olursa yarın ben gidip alacam arkadaşlar. İstanbul içi olanlarla beraber gideriz.hsd dedi:evet pmde msj atmıştın kaldı 1 kişi şimdi aa bu arada 8,5€ + kdv neyse fatura yı koycaz zaten![]()
Mesele almaya karar verip kararından dönenler. 15 kilo alacam deyip 5 kiloa inen sonra tamamen kaybolanlar oldu. 10 kilo alacam deiyp son gün vazgeçenler oldu 25 kiloyu toplayamıyoruz bir türlü mesele bu.TANTO dedi:Arkadaşlar aklınıza gelen bütün konularda HSD ye güvenebilirsiniz.Biz forum sayesinde tanışıp arkadaş olduk ve İst. geldiğimizdede HSD,Blıtz ve ben görüştük ve yarım saat gibi kısa bir zamanda böyle bir organizasyon gerçekleştirerek protein tozumuzu aldık.Şimdi sayfadaki yazılan yazılara bakıyorumda tam tubitak sorularına aday olabilecek bir denklem var. Allahınızı severseniz o kadar zor bir olay değil ki bu o kadar insan 1-2 kişinin almaya karar veremediği protein tozu yüzünden heder oluyor valla ya... :x
ARWENPOWER dedi:ben bu olayı tam anlamadım. protein deposumu soydunuz?![]()
SCHWARZXXL dedi:Mesele almaya karar verip kararından dönenler. 15 kilo alacam deyip 5 kiloa inen sonra tamamen kaybolanlar oldu. 10 kilo alacam deiyp son gün vazgeçenler oldu 25 kiloyu toplayamıyoruz bir türlü mesele bu.TANTO dedi:Arkadaşlar aklınıza gelen bütün konularda HSD ye güvenebilirsiniz.Biz forum sayesinde tanışıp arkadaş olduk ve İst. geldiğimizdede HSD,Blıtz ve ben görüştük ve yarım saat gibi kısa bir zamanda böyle bir organizasyon gerçekleştirerek protein tozumuzu aldık.Şimdi sayfadaki yazılan yazılara bakıyorumda tam tubitak sorularına aday olabilecek bir denklem var. Allahınızı severseniz o kadar zor bir olay değil ki bu o kadar insan 1-2 kişinin almaya karar veremediği protein tozu yüzünden heder oluyor valla ya... :x
hsd dedi:sağol tanto bende sana güveniyorum teşekkür ederim sadece işleri görülsün ama hafta sonuna kadar çözüleceğine inanıyorum Excursion hesap numaramı istedi perşembe para yollarım dedi bir umut işte hafta sonunu bekleyin acelede etmeyin çalışanı var okuyanı okumayanı var
drakula dedi:Merhaba arkadaşlar bu ürünleri ne zamandır kullanıyorsunuz sonuç aldınızmı, acaba bu kalıteli markalardaki filtrasyon olayı çok fark ettirirmi veyahut birkaç kaşık fazla koydunmu aynı işi görürmü neticede eskiden micro fltrasyon çapraz akış felan yokmuş yapan nası yapmış diyebiliriz bu olayı düşüne bilirim ne dersiniz whey, izole whey, casein, yada yumurta akı proteini nedir yani neden olmasın? Boşuna ümitlendirmek istemem ama sözüm sözdür daha vermedim.