hsd dedi:bana ulaşmak isteyenler şimdilik numara vericem daha sora sileceğim bunu akşama bu numara silinecek
edit(saydam):hsd numaraini ben sildim sonra basin cok agrir diye...
JöNTürK dedi:herkeze selam,
proteinlerini alan arkadaşlara hayırlı afiyetli olsun diyorum..ben malesef bu seferi kaçırdım işallah en kısa zamanda bidaha bi ortaklık kurulur ben hazır bekliorum hadi bakalım whey isteyenler.Hsd hadi bi el at bu işede halledelim en kısa zamanda...
Ben de bir miktar aldım ve kullanıorum, Blitz'in dedigi gibi icinde 1 gr bile yag yok, bu sayede, shakeri temizlerken bile hic zorluk olmuyor, suya tutsanız tertemiz oluyor... (Light süt ile icerseniz) ... Whey Protein+Karbonhidrat... yag yok, seker yok, katkı madddesi yok , boya yok...Blitz dedi:Protein %80
Karbonhidrat %17
Sütle içimi hoş, aromasız ve rahat karışıyor. Aromasız olması bir avantaj, gereksiz tatlandırıcısı ve boyası yok. Boya da karaciğeri rahatsız eder sonuçta.
fırat 26 dedi:eee zaten ambalajın üstünde milk protein yani süt proteini yazıyor.googlede arattırdım.prolacte 80 diye.süt proteini ve sirket
ismi cıkıyor.ya su sirket veya artık kimse onun bi ulasacagımız telefon ve adını aynı sekilde adresini koyarmısınız.anlamadım
siz whey diyonuz ambalajda milk yazıyor:shock:
ayrıca bu whey protein ise bence yag olmamamsı avantaj degildir.wheyde biraz yag olmalıdırwhey söz konusu ise yag mutlaka gereklidir