Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tüp organizasyonlar güzel şeyler hepinizi tebrik ediyorum.Bende Whey almayı planlıyorum ancak ben genelde yurtdışından sipariş veriyorum zaten sanırım aşağı yukarı aynı fiyata geliyor bir bakın dostlar.www.netrition.com ben bu siteden alıyorum.Sizlerede tavsiye ederim.

codename34 bende alcam ama bu iş haftaya olur vede bende ist. dışındayım eğer kargoyla gönderebilirseniz ödemeli olarak Excursion ile birlikte 4 kişi oluyoruz.Eğer haftaya olur diosanız bana tel. no nu kişisel mesajla yolla konuşuruz ok...

1-Jöntürk
2-Exercision
3-codename34
4-codename34
5-kenanc
Dediğim gibi arkadaşlar ben bu iş için haftaya hazır olurum vede exercision,ben ve kenanc ist. dışındayız onun için bize kargoyla ödemeli olarak yollamanız gerekicek...

tamam güzel organizasyon yaptınız alıcılarda belli bence parayı bir kişi toplasın ve alısın yollasın 2. ise flexor whey 90 yaklaşık 2 katı para yani 15€+kdv

zaten firma yetlilileri %90 lık proteinin şu aşamada gelmediğini gümrükte olduğunu söylüyorlar ayrıca bu vermiş olduğum organizasyon olayı istanbul dışında falan olacaklar da genelde o yüzden 1 hafta erteliyelim yada başka bişey düşünebiliriz

arkadaşlar biz de gökhan (lajolla) ile nerdeyse 1 aydır ne alsak ne alsak die düşünüp duruyoruz. Ancak Türkiye'deki tozların gereksiz pahalılığından dolayı bi türlü bir şeye karar veremedik. Hatta Bulgaristan'dan tozların sahte olabilme ihtimalini bile göz önüne alarak bir arkadaş vasıtasıyla getirtme yoluna bile gittik. bir kaç gün önce bu başlığı okumuştum ama pek kafama yatmamıştı. Güvenemedim açıkçası. Ama şimdi sakin kafayla daha detaylıca okuyunca ben de bu işe girmeye karar verdim.

Ben de ilk organizasyon da varım. 10 kg almayı planlıyorum.

JöNTürK dedi:
1-Jöntürk
2-Exercision
3-codename34
4-codename34
5-kenanc
Dediğim gibi arkadaşlar ben bu iş için haftaya hazır olurum vede exercision,ben ve kenanc ist. dışındayız onun için bize kargoyla ödemeli olarak yollamanız gerekicek...

Valla yollayan sağlam bi hayır işine girmiş olur :)

Bi organizsayonda ben yapayim bari. Bi önceki listeye dahil olmayanlar bana özel mesaj ile ulaşsın.

1- Ben 15 KG
2- primaluce 10 KG
3- ??

mudkicker dedi:
Bi organizsayonda ben yapayim bari. Bi önceki listeye dahil olmayanlar bana özel mesaj ile ulaşsın.

1- Ben 15 KG
2- primaluce 10 KG
3- ??

Bu olay hala devam ediyorsa ben dahilim.

Excursion dedi:
JöNTürK dedi:
1-Jöntürk
2-Exercision
3-codename34
4-codename34
5-kenanc

Valla yollayan sağlam bi hayır işine girmiş olur :)

ne oldu bu ses seda çıkmadı??????????

arkadaşlar ben spor salonunda organizasyon yapalım diye mesaj atmıştım teklifte ettim ama kimseden çıt çıkmamıştı bizde ertelemiştik ama kargo falan baya karışık olacak ben bi ortak buldum salondan 2 kişi 25 i direkt alacaz en güzeli de bu ne yapalım

SCHWARZXXL ben 15 KG 'i aldığım CFM ve NOX yüzünden 5 KG'a çekme karari aldim.

10 Kilogram açığımız var... İlgililere duyrulur :)

saygıdeger hocalarım mukenmel bısey bulmusunuz pıyasaya nısbet olsun hakkaten forumun faydası gıttıkce cıkıyor bu arastırmaları yapan arkadasların ellerıne saglık organızasyonlara bende katılmak ısterım bıde caseın olarak kalsıyumlumu magnezyumluyumu kullanıcaz bıde caseın olayına neden kımse gırmıyo yurt dısında cok kullanılıyo cok faydalı bı urun fırsat dıyorum oyle bı organızasyonda ben veya baska bı arkadasda baslatırsa katılmak ısterım kullana arkadaslar heralde 1-2 hafta oldu yorumlarını artılarını eksılerını yazarsa cok sevınırım saygılar

1.bastan sona herkesin düsünce yazdıgını okudum ve kullananların memnun oldugunu gördüm inandım

2.bu işi herkes organize etmek istiyor sonrada vaz geciyor

3.simdi gelelim benim organizasyona

4.simdi benim yapacagım organizasyonda 8 kişi olucak ve 3.125 gr lık protein tozlarını tursu plastik kaplarda paketleyip

yollıycam kargoyla SİZLERE

5.BURDAKİ PROBLEM SU SADECE BEN İSTANBUL DISINDA OLDUGUM İÇİN O 25 KG LIK PROTEİN TOZUNU ESKİŞEHİRE

GETİRTİCEM.BU KARGO OLARAK 40 YTL ALIYORLAR aras kargoya sordum sizde acıp sorabilirsiniz0216 538 55 00 DEMEKKİ

HERKES EKTRADAN 5 YTL DAHA VERİCEK BUDA OKEYSE

6.GERİSİ ALLAHIN İZNİYLE BASİT elime kargodan ulastıgı an hemen 8 paracaya hakkıyla bölüp temizce ve saglamca

paketliyip sizlere yollıycam

7.eline gecipde memnun kalanlarda bana hakkını helal edip bide tesekkür ettiler mi.olay bitmişdirrrrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı