Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koku tat önemli değil benim için. Zaten biraz zor koşullarda yapıyorum(gerçi hepimiz öyle) Yanımda taşıyacağım için etrafı pis kokutması kötü olur ama onada bir çözüm buluruz artık. Evde yumurta yiyemiyorum süt ürünlerini tüketebiliyorum bu yüzden yumurtanın çok faydası olacak bana aminoasit çeşitliliği bakımından. Eğer yumurta tozu alacak olan olursa bir tavsiye önce bir süre burnunuzu kapatıp ağzınızdan nefes alın böylece hem koku almazsınız hem tat alma duygunuzu köreltirsiniz.

conanthebarbarian dedi:
Koku tat önemli değil benim için. Zaten biraz zor koşullarda yapıyorum(gerçi hepimiz öyle) Yanımda taşıyacağım için etrafı pis kokutması kötü olur ama onada bir çözüm buluruz artık. Evde yumurta yiyemiyorum süt ürünlerini tüketebiliyorum bu yüzden yumurtanın çok faydası olacak bana aminoasit çeşitliliği bakımından. Eğer yumurta tozu alacak olan olursa bir tavsiye önce bir süre burnunuzu kapatıp ağzınızdan nefes alın böylece hem koku almazsınız hem tat alma duygunuzu köreltirsiniz.

buna dayanırım dersen durma al 125gr yumurta akı tozu yani egg ye 875 gr su kattığında 1kg yumurta akı elde ediyorsun al bence

arkadslar öncelikle zamanlarını ayırıp bızler ıcın bu urunu arstıran ve bızlere tavsıye eden kişilere tesekkur edıormm..ama ben sımdı bu ürünü kullanmıs ınsanların tepkılerını merak edıormm..olumlu yada olumsuzz butun herseyı yazarlarsa cok sevınırım..cunklu bu ürünü sanırım püyasada pek bılen yok..bende yazılanları okudum arkadslarıma onerdım bazılaryla ortak alıcam ama sonucta bayag bı para vercezz sonra bıde arkadslarıma mahcup olmak ıstemırom..bu yuzden işimi garantiye almak istiorumm..yardıcı olursanız sevinirimm...şimdiden tesekkurler ;)

revenge dedi:
arkadslar öncelikle zamanlarını ayırıp bızler ıcın bu urunu arstıran ve bızlere tavsıye eden kişilere tesekkur edıormm..ama ben sımdı bu ürünü kullanmıs ınsanların tepkılerını merak edıormm..olumlu yada olumsuzz butun herseyı yazarlarsa cok sevınırım..cunklu bu ürünü sanırım püyasada pek bılen yok..bende yazılanları okudum arkadslarıma onerdım bazılaryla ortak alıcam ama sonucta bayag bı para vercezz sonra bıde arkadslarıma mahcup olmak ıstemırom..bu yuzden işimi garantiye almak istiorumm..yardıcı olursanız sevinirimm...şimdiden tesekkurler ;)

demekki tamamını okumamışsın hoş birton sayfa var hepsinide okumayı kimseden bekleyemeyiz epey vaktini alır ürün kullanımı için yorumlar yazıldı kullananlar memnun ve 25 kg almak zorunda değilsiniz telefon numarası var yazıldı buda sayfalar içerisine arayarak 5 kilo siparişide verebilirsiniz

teşekkürler hsd ben bugun yarın 10kg siparişi vereceğim,bayada ucuza geliyo tadı falan umrumda değil diğer proteinlere göre çok ucuz. hem evdede hardline 6kg yakın proteinim var onlar bana bi kış yeter.
1kg 8.5euro + kdv

Ancak uzun sürede bozulabilirler kışında olsa buna dikka et ne yapacaksın 16 kg proteini sırf protein yesen 1kış yeter sana sanırım :)

Prolacta 90 eğerki 2.5 kiloluk paketler halinde hazırlatılabilirse yada 10 kişi birleşirse yaklaşık 100 YTL'ye gelirki insanların alım gücü göz önünde bulundurulduğunda gayet mantıklı bir secenek olur... Bu yönde bir çalışma düşünürmüsünüz?

evet bildiğin yumurta akı hani unakıtan pastorize yumurta akı gibi colemanda yumurta akı kullanıyor ve bildiğim kadarıyla pişirerek tüketiyor ama en sağlıklı bilgiyi tandem gıdadan alabilirisin gıda mühendisi var

özür dilerim

arkadaşlar fiatlarda herhangi bi değişme oldumu bide 5 kg ı ne kadar geliyor ytl olarak hala kg 8.5 euromu acaba

Re: özür dilerim

hardark dedi:
arkadaşlar fiatlarda herhangi bi değişme oldumu bide 5 kg ı ne kadar geliyor ytl olarak hala kg 8.5 euromu acaba

yok € üzerinden olduğu için sanırım fark olmaz ancak + kdv diye biliyorum

toz bana gercekten cok faydali oldu. bir de su siskinlik ve gaz olayina bi care bulabilseydik. bazen gercekten cok rahatsiz ediyo :x

Ecxwegg dedi:
toz bana gercekten cok faydali oldu. bir de su siskinlik ve gaz olayina bi care bulabilseydik. bazen gercekten cok rahatsiz ediyo :x

bu konu gerçekten rahatsız edici acaba aktarlarda filan satılan yada eczanelerde şişkinlik giderici ilaçlar varmı?

veyron dedi:
Ecxwegg dedi:

bu konu gerçekten rahatsız edici acaba aktarlarda filan satılan yada eczanelerde şişkinlik giderici ilaçlar varmı?

Bildiğim kadarıyla var ve bebekler içinde kullanılan şuruplar var kendi kızımdan biliyorum :) çok ağlardı bebekken ahatsız olurdu malum sütte şişkinlik yapıyor

ve bulduğum konular ve ürünleri sizlerle paylaşmak isterim buyrun

Şişkinlik giderici ilaçlar (Karminativa)

Aromatik bitkilerin pek çoğu uçucu yağlar içerirler. Özellikle bu yağlar, mide kaslarını gevşetip, bağırsak çalışkanlığını arttırarak, sistemde gaz oluşumunu azaltırlar. Böylece, sindirim sistemindeki maddelerin hareketliliğini destekleyerek, şişkinliği önleyebilirler. Bu özelliğe sahip olan bitkilerin önde gelenleri, frenk kimyonu, rezene, anason, melekotu kökü, zencefil, eğir kökü, mayıs papatyası, kakule, kişniş, acı biber, nane ve kekik.

ve birde bildiğim kadarıyla sarı sabır isimli doğal bir bitki bu işi için biçilmiş kaftan deneyimlerinizi yazınız

hsd dedi:
veyron dedi:
Ecxwegg dedi:

Bildiğim kadarıyla var ve bebekler içinde kullanılan şuruplar var kendi kızımdan biliyorum :) çok ağlardı bebekken ahatsız olurdu malum sütte şişkinlik yapıyor

ve bulduğum konular ve ürünleri sizlerle paylaşmak isterim buyrun

Şişkinlik giderici ilaçlar (Karminativa)

Aromatik bitkilerin pek çoğu uçucu yağlar içerirler. Özellikle bu yağlar, mide kaslarını gevşetip, bağırsak çalışkanlığını arttırarak, sistemde gaz oluşumunu azaltırlar. Böylece, sindirim sistemindeki maddelerin hareketliliğini destekleyerek, şişkinliği önleyebilirler. Bu özelliğe sahip olan bitkilerin önde gelenleri, frenk kimyonu, rezene, anason, melekotu kökü, zencefil, eğir kökü, mayıs papatyası, kakule, kişniş, acı biber, nane ve kekik.

ve birde bildiğim kadarıyla sarı sabır isimli doğal bir bitki bu işi için biçilmiş kaftan deneyimlerinizi yazınız

saolasın hsd bu konuyu biraz daha araştırıp aktarlardan temin edicem artık

bu kisniş gerçekten varmış demekki .Lisede bi arkadas 'haniyada benim 50 gram kisnişim kisnişim EDİT hsd bu memleketten üyelerimiz var anlayışın için teşekkürler diye beste yaptıydı gülmüştüm ama kisniş ne diye aklımda kalmıştı hep

Kalıcı çözüm değil veyron.Ben bırak kişnişi direk etkili ilaç kullandım yinede şişkinlik , gaz ve buna bağlı hazımsızlık problemime çare olmadı.Tabi benim problemimin nedeni prolacta değildi.Eğer laktoz seni bu derece etkiliyorsa bence kullanamazsın .Sen yine twinlab , optimum bir şekilde idare et.Yola çıktı geliyor zaten.

zagortenay dedi:
Kalıcı çözüm değil veyron.Ben bırak kişnişi direk etkili ilaç kullandım yinede şişkinlik , gaz ve buna bağlı hazımsızlık problemime çare olmadı.Tabi benim problemimin nedeni prolacta değildi.Eğer laktoz seni bu derece etkiliyorsa bence kullanamazsın .Sen yine twinlab , optimum bir şekilde idare et.Yola çıktı geliyor zaten.

gerçekten çok etkiliyor elimdeki 1500 gram tozu forumdaki schwarxxl a sattım onun için schwarzxxl günde 100 gr kullanıyormuş tık yok adamda bünye meselesi demekki .

tekrar çok sağol zagortenay yardımların için.

90 kullanan var mı?Onun laktoz oranı baya düşük... bende bu derdi çektiğim için dikkat ediyorum 80 kullanan arkadaşların bir kısmında gaz şişkinlik vs. problemler olmuş ki bende de olacaktı iyi ki 80 almamışım acele edip...90 kullanan varsa yazabilir mi etkileri...

Şişkinlik sorunu olanlar, dışarıdan hap ile laktaz enzimi kullanarak bu sorunu çözebilirler. Her laktozlu ürün tüketilen gün laktaz enzimi alınırsa şişkinlik olmaz ancak ne yazık ki Türkiye'de laktaz enzimi tablet formunda satılıyor mu bilmiyorum ve pek sanmıyorum. Amerikada var, netritionda falan görmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı