ulaire
Üye
20-25 dakika civarı sürdü bugün, normalde 1 saati buluyor.kaç saat sürüyor bu antreman
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20-25 dakika civarı sürdü bugün, normalde 1 saati buluyor.kaç saat sürüyor bu antreman
selam. Takipteyim liftlerin güzel . Fat grip aparatını nerden buldun?İyi akşamlar
4. Hafta 1. Antrenman
Back extension
3x10 (5/10/20)
Squat
3x3 115/117.5/120
Sumo deadlift
2x6 100
İşten erken çıkmanın verdiği keyif ile salona daldım. Güzelce ısınıp squat setlerini beklediğimden daha rahat bir şekilde çıkardım.
Deadlift varyasyon olarak sumoyla devam ettim. Ana çalışma setine kadar 60/70/80/90 fatgriple ısındım, çalışma setlerinde bar kürdan gibi geldi
Şantiyeden çıkan koruma köpüklerini kullanıyorumselam. Takipteyim liftlerin güzel . Fat grip aparatını nerden buldun?
87.5 ile 2 ciktiysa 1.03 le carpilacak o da 90 yapiyor ben mi bi yanlislik yaptim?İyi akşamlar
Bench maksimum hesap günüydü. 87.5 ile 1-4 denemesi yaptım 2 çıktı. Buda %3 artış ile 90dan 92.5 a çıktığımı gösteriyor. Üst vücut gününe triceps opsiyonu eklemem gerekiyor sanırım. Kaldırış esnasında en yoğun his o bölgede yaşanıyor. Haftaya maksimum kaldırış denemeleri yapıp gerçek sonucu görmeyi düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Hmm onu çarpıyorsak evet ama nasıl olsa haftaya direk kaldırarak öğrenecem, o yüzden hesapların çok bir anlamı yok87.5 ile 2 ciktiysa 1.03 le carpilacak o da 90 yapiyor ben mi bi yanlislik yaptim?