Ultimate Nutrition Amino Bolic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 21 67,7%
  • Orta karar

Votes: 9 29,0%
  • Başarısız

Votes: 1 3,2%

• Total voters
    31

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
7 tablet içeriği;
L-Lösin ........................6510 mg
L-İzolösin ....................1197 mg
L-Valin .........................1197 mg
L-Histidin ....................798 mg
L-Lisin ..........................1190 mg
L-methionine ..............399 mg
L-fenilalanin .................1197 mg
L-threonin ...................1197 mg
Taurin ..........................1498 mg
Glutamin .....................1498

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bu ürünü bende kullanmak istiyorum bu yazı cok iyi olmus suan definasyondayım zaten yarısa hazırlanıyorum elimde 1,5 kutu amınoasitim kaldı onları bitiriyim bundan siparis etcem denemedigim bişey kalmasın:D

piyasada pek fazla bulunmuyor. ya çok tüketiliyor yada stoklarda kalmıyor.
ama antreman öncesi en iyi bcaa desteği.

Diyete girdiğimde yağ yakıcı ile birlikte amino bolic kullanıcam. Kullanan arkadaşlar varsa yorumları bekliyoruz

Bende bu aralar yeni amino sipariş edeceğim netrition.com dan tavsiyeleriniz var mıdır? amino bolic adını çok duydum mesela ama kullanan arkadaşlardan birer yorum alsak?

Bu ürünü almayı düşündüm fakat çok çabuk bitecek gibi geldi bana ve artık toz halindeki amino asitkleri kullanmaya karar verdim onun için controllede labs purple wreeath isimli ürünü aldım 90 servis ve 50 dolar. pazartesi günü kullanmaya başlayacağım tecrübelerimi aktarırım.

bugunku atremanımda ilk defa kullandım 7 tablet birden içmenize rağmen kolay yutuluyor vede ilkkez bugun kullanmama rağmen antremanda daha rahatt ve enerjiktim bunun sebebini ise içindeki Taurinden kaynaklandığını zannediyorum ürün bittikten sonra yine yorumlarımı ekliyeceğim

selamlar bu ürünü kullanıyorum 1 kutu bitti 2.ci kutuya başladım başarılı bir ürün amino asitlerden kullandıklarımın arasında kıyaslama yapmak gerekirse üniversal 3001 1900 ultimate 2002 multi 2200 ve ultimate amino bolic ben en iyi etkiyi bolic te gördüm gözle görülür bi kas artışı ve hissedilir bi enerji veriyor bu saydıklarımın arasında amino bolic 1.sırayı alır üniversal 3001 de 2.de kullanmayı düşünen arkadaşlarıma tavsiye ederim çok iyi bir ürün fiyat konusun da biraz pahalıya geliyor diğerlerine göre çokta fazla bir fark yok ama herkese iyi çalışmalar.

3 kutu bitirdim , rahat idman çıkarmanıza ve idmandan sonra toparlanmanıza yardımcı olur bu anlamda tavsiye ederim . Önerebileceğim kullanım şekli idmandan önce 4 veya 5 , idmandan sonra 4 veya 5 tablet şeklindedir . İstanbul ve Ankara da oturanlar nakit 90tl ye supplement satan yerlerden alabilir.

3 kutu bitirdim , rahat idman çıkarmanıza ve idmandan sonra toparlanmanıza yardımcı olur bu anlamda tavsiye ederim . Önerebileceğim kullanım şekli idmandan önce 4 veya 5 , idmandan sonra 4 veya 5 tablet şeklindedir . İstanbul ve Ankara da oturanlar nakit 90tl ye supplement satan yerlerden alabilir.

110 tl den aşağı bulamadım ? duh

Bu ürünü en son geçen yıl kasım aralık gibi almıştım yanılmıyorsam 90 tl ye aldığım yerde şu anki fiyatı 150 lira olmuş mantık dışı bir fiyat . 5 lbs lik kaliteli bir whey protein ile aynı fiyatta şu an dediğim gibi mantık dışı .

Yaşım 17 boyum 1.90 kilo 90 ve amino bolic aldım bugun daha öcne bu sporu 6 ay yapmstm ama uzun bi ara vermştm amino bolic i nasıl kullanmalıyım günde 7 tablet (1 servis) yazıyor bunu anlamadm tek seferde 7 tanemi içicem yoksa nasıl olcak anlatırsanız sevinirim teşşekürler

Back
Yukarı