Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 117 70,5%
  • Orta karar

Votes: 38 22,9%
  • Basarisiz

Votes: 11 6,6%

• Total voters
    166
Yağsız kas kütlesi kazanma araştırmalarım sonucu bu protein tozunda karar kıldım. 1 yılı aşkın süredir protein tozu kullanmıyorum. Boy 1.87 kilo 74 ama bel kısmında yağlanma mevcut. Şu anda P90X yapmaktayım. Sizce bu ürünü kullanmalı mıyım? Cafe Brazil aromalısı nasıldır acaba? Yoksa çikolatalısını mı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ürünü kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu, su ana kadar en öne çıkan özelliği muazzam tadı, milkshake yerini alır hatta unutturur, hacim ve kas artısına gelirsek, su ana kadar ürün bu anlamada da başarılı tabi 1. ayın sonunda cok daha net anlayacağız

Ben Azerbaycanda oturuyorum)

afiyet olsun hocam :)

Mutlaka yorumlarını yazarsan memnun olurum. Benim yıllardır merak ettiğim bir ürün.

Bu arada tamamen meraktan soruyorum. Kaç gr'ımını kaç dolara satın alıyorsunuz orada.

afiyet olsun hocam :)

Mutlaka yorumlarını yazarsan memnun olurum. Benim yıllardır merak ettiğim bir ürün.

Bu arada tamamen meraktan soruyorum. Kaç gr'ımını kaç dolara satın alıyorsunuz orada.
5 lb sini 60 dollara aldim, 69 servis. 69/60= servis basina 1.15 dolar.
Daha iyileri sana nasip olsun kardes. Amma bizde de , mesela ben 300 dolar maaş aliyorum yani pahali biraz)[DOUBLEPOST=1543922261][/DOUBLEPOST]Kutu bitiminde mutlaka tecrubelerimi paylasicam

5 lb sini 60 dollara aldim, 69 servis. 69/60= servis basina 1.15 dolar.
Daha iyileri sana nasip olsun kardes. Amma bizde de , mesela ben 300 dolar maaş aliyorum yani pahali biraz)[DOUBLEPOST=1543922261][/DOUBLEPOST]Kutu bitiminde mutlaka tecrubelerimi paylasicam

Yok hocam ucuz değildir zaten. Tr'de de satılsa o fiyatlardan satılır bence. Zaten ben bakıyorum avrupa ile çok farketmiyor satış fiyatı kur üzerinden.

Maaş ve gelir düzeyi farklı tabi onu biliyorum.

Merhaba kutunu dün itibariyle bitirdim. Çikolata flavor kullandim, tat olarak gayet basarili bir üründü , etki bakımından ise çok bir şey söyleyemem , zira diyet yapiyordum amma öyle ahım şahım bir etki olmadi, ne kaldirdigim agirliklarda , ne de kas kazanimimda, zaten protein tozundan fazla etki beklememek lazim... Az da olsa kas kazandim.

Back
Yukarı