ultimate iso 93 en iyisidir.ardından prostarını denemenide tavsiye ederim.ultimate protein işinde çok iyi bir firma.optimum kullandım bende fakat o kadar bir etki alamadım.prostar daha iyi gelmişti bana.hydrowhey alma iso alhydrowheydende weiderdende daha iyidir.yüksek olmasının sebeplerinden biri marka olması tabi ve Ar-Ge sinin kalitesi yatsınamaz.velhasılkelam ultimate al bence
![]()
@DeibLER,ürün pahalıya gelmiyor aslında.nitro tech te bu paraya geliyor.iso 210/70=3 tl,nitro tech 160/54=2,96~3.görüldüğü gibi aynı fiyata geliyor.iso,nitro tech ten çok daha üstün bir ürün üstelikle.2 gram kreatin 1 gram glutamin var diye bi nimetten sayanlar çok fazla nitro techi forumda.eğer imkanın varsa kullanmanı tavsiye ederim.eğer düşük kaliteli bir protein tozun varsa sadece post workout olarak kullanabilirsin iso 93 ü..
@efee,eski bir modelle ürünün bir alakası yok.örneğin universalın wheyi için eski model diyebiliriz fakat bu ürüne olmaz.ürün cfm yöntemi ile üretilmiş izole bir proteindir.normal izole proteinlere kıyasla sindirim süresi çok daha kısadır.bana göre cfm isolate ürünleri hidrolize ürünlerinden daha değerlidir.karbonhidrat olmadan protein kaslara gider tabi başka nereye gitcekama karbonhidrat ile tüketimde proteinden alınan etki artar.Hardline Carbopure ile bu ürünü kombine yapabilirsin.bal ilede yapılabilir tabi bir sıkıntı yok.hatta bende öyle yapıyordum bazen
![]()
içeriğindeki kafein yüzünden bir zaman sonra etki alamamaya başlarsın![]()
ya bu ürünü alıcam yada BSN Syntha-6 bu ürünü karar veremedim.hangisi daha faydalı olur.
Iso 93 antreman sonrası için en ideal proteindir.
Bsn yi ara öğünlerde sabah falan kullanabilirsiniz
ozaman iso 93 alayım hem spordan sonra hem de sabah kalktıgımda alırım.2sinden birini almak zorundayım
@efee,arjinin tamamda citruline damar genişletmezcitruline malate,arjinin sentezini arttırır.yani direkt değil dolaylı yoldan katkısı var
nox ürünlerini tavsiye etmiyorum kimseye.Hardline AAKG favorimdir.nox ürünlerine kıyasla hiçbir yan etkisi yok diyebiliriz.1 ay kullanım sonrası 1 ay ara verebilirsin.
@ruther,söylediğin şekilde kullanacaksan iso 93 ü tercih etmelisin.