Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Bütün markaları kullanmış biri olarak diyebilirim; aroması ne bsn, Muscletech, gaspari gibi aşırı kıvamlı değil, kutunun yarısına gelince bıkkınlık yapmıyor. nede optimum gibi yapay aroma tadı istemeyenler için iyi bir tercih olur. ultimate prostar'da içinde gerçek çikolata eritilmiş hissi veren karışım içtiğimi hissettiriyor. tadı kıvamında ne çok tatlı nede aroması az kıvamlı değil.. porsiyon, adet ölçü içerik olarak ta piyasada ki tek ürün..
Not: Birde bu ürünlerin besin desteği olduğunu unutmamak lazım tat beklentisi kalite içerikten sonra gelmelidir.

Son düzenleme:
Herkes tadı ve karışımı hakkında yorum yapmış ama kimin umrunda önemli olan içerik tadı istediği gibi olsun umrunuzda olmamalı bence. Fiyat içerik olarakta baba ürün budur bana göre.

Optimum bitince bunu denemeyi düşünüyorum.BCAA oranı yüksek denilmiş.O zaman ayrıca kullandığımız BCAA yı yarıya düşürebilirmiyiz ?

BU ürünle weider cfm whey arasında kaldım ikisinide kullanmış biri karşılaştırma yapabilir mi?

sürekli tad tad tad... Protein tozunda tad önemli bi ölçüt ama lütfen etkilerini de yazalım. Çikolatayı hiç sevmediğimden ya vanilyalı yada çilekli birşey alacağım. Alırsam etkilerini de yazarım.

ultimate nutrition prostar whey proteinle birlikte scitec nutrition bcaa xpress i aynı shaker la birlikte karıştırıp kullanıyorum bunun herhangi bir zararı olurmu ayrıca 79 kiloyum 6-7 aydır vücut geliştirme yapıyorum spora gitmediğim zamandada bu ürünleri kullanmam gerekiyormu ? yardımcı olursanız sevınırım . (yanlış konuya yazdıysam kusura bakmayın yenıyımde fromda)

beyler bu soru gözden kaçmış.

Etkileri iyi ve güvenilir bir ürün olduğunu duydum on whey kullanıyorum şu an salondaki hoca çinde üretiliyor falan dedi aklımı karıştırdı bende ultimate geçmeyi düşünüyorum .

Antrenmandan hemen sonra kesinlikle kullanmalısınız çünkü whey'in mantığı budur . Arzu ederseniz antrenmandan bir saat önce de içebilirsiniz bu sizin kaç ölçek içmek istediğinize bağlı ama başta dediğim gibi spor sonrası muhakkak

ant oncesi twinlab liquid amino + assault + carbopure , ant sırasında xtend, ant sonrasında ultimate whey + carbopure + glutamine.

umarım "fazla" bcaalar çöpe gitmiyodur:)

Son düzenleme:
Antrenmandan hemen sonra kesinlikle kullanmalısınız çünkü whey'in mantığı budur . Arzu ederseniz antrenmandan bir saat önce de içebilirsiniz bu sizin kaç ölçek içmek istediğinize bağlı ama başta dediğim gibi spor sonrası muhakkak

ben of günlerde ve öğle yemeğinden sonra 2. öğün olarak kullanmak istiyorum buna uygun protein varmı ?

Of günlerde de kullanabilirsin. Öğün yerine kullanma ama sadece öğün araları kullan çünkü adı üstünde ek besin ama antrenmandan hemen sonra kullanmıycaksan toz almanın pek bi mantığı yok:)

Nitrotech bitince bu ürünü deneyeceğim etkilerini yazarım.

Ürünü bu gün suplementler.com dan aldım yapıdı optimum'- göre farklı tozlar ufak kümeler halinde duruyor ( topak topak ) . Un'u andırdı bana .

Ben bu ürünün 2.39 kg çikolatalı olanından almıştım ve tadıyla,karışımıyla ve etkisiyle gayet memnun kalmıştım.Bu ürün bittikten sonra ON aldım ve bu üründeki etkiyi yakalayamadım ve yine bu ürüne döndüm.Ancak ürünün muzlusu kaldığı için mecburen muzlu olanı aldım.Ürün bir önceki aldığımdan farklı geldi.Sanki nemlenmiş gibi ve tadında oto boyası kokusu var gibi kullanan veya bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

Ben bu ürünün 2.39 kg çikolatalı olanından almıştım ve tadıyla,karışımıyla ve etkisiyle gayet memnun kalmıştım.Bu ürün bittikten sonra ON aldım ve bu üründeki etkiyi yakalayamadım ve yine bu ürüne döndüm.Ancak ürünün muzlusu kaldığı için mecburen muzlu olanı aldım.Ürün bir önceki aldığımdan farklı geldi.Sanki nemlenmiş gibi ve tadında oto boyası kokusu var gibi kullanan veya bilgi sahibi olan birisi yardımcı olabilir mi. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

Nemliden kasıt topaklanma sanırlm bende de var aynı durum yukarılarda arkadaşlar aynı sorundan bahsetmiş çileklilrr de öyleymiş demek ki yenilenen prostar bu şekilde . .

Ürün bugun elime geçti çikolata aromalısından tadı gayet güzel geldi, fakat &100 great tasting aroma kısmı siyah bantlarla kaplıydı bende şüphe yarattı bilgisi olan varmı

Birkaç gün önce bu ürünün çikolata aromalısından aldım.Daha önceki çikolatalı chocolate creme di şu anda piyasadakilerde chocolate flavor yazıyor.Bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ürün tam toz kıvamında değil,topaklanma olmuş un gibi biraz.hatta ölçeğe doldururken bile blok halde geliyor.Distribütör firmayı arayıp durumu anlattım,ürünü kargoyla gönderirsem analiz edip birşey söyleyebilirlermiş.Uzun bir işlem olucağından şimdilik göndermedim.Yeni alan herkeste çikolata aromalısı böylemi çıkıyor acaba?

Back
Yukarı