Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Heryerde suan kampanyalı acaba birseymi var diye merak ediyorum ******ta universal l-carnitin ve arburetal hediyeli 90 ve 60 tl lik hediyeler tabi birde shaker var telefonla arayıp sordum tarihler yakın degilmis 2015 aralık nasıl oluyor cok cazip asiri cazip neden bukadar kampanyalı anlamadım birsey olmasın

Dün bu ürünü izmir kervan pasajindan aldım. Chocolate creme olanını.Tadı biraz şekerli gibi ve pek iyi bir tadı yok.Krem rengi un gibi bi kıvamı var tozun.Kervan pasajindan alışveriş yapan ya da ürünün orjinalligini onaylayabilecek bi arkadaş var mi? Bodybuilding de bu aromasini göremedim. Sahte olabilir mi ürün?

Dün bu ürünü izmir kervan pasajindan aldım. Chocolate creme olanını.Tadı biraz şekerli gibi ve pek iyi bir tadı yok.Krem rengi un gibi bi kıvamı var tozun.Kervan pasajindan alışveriş yapan ya da ürünün orjinalligini onaylayabilecek bi arkadaş var mi? Bodybuilding de bu aromasini göremedim. Sahte olabilir mi ürün?

Ürün adı doğru. Kapağın etrafı şeffaf korumalı ve kapağı açınca da kutuya yapışık extra bir koruma kağıdı varsa sorun yoktur muhtemelen. Tad ve doku anlattığınız gibi.

Dediklerinizin hepsi vardı. Sanırım ürünü kullandınız.Etkileri nasıl?Sizce dogru bisey mi yaptım almakla

2. kutuyu kullanıyorum. Tadına da alıştım. Hem su hem de yarım yağlı sütle içiyorum. Memnunum.
Antrenman öncesi kahve ve bal ekliyorum bolca + creatin. Güzel enerji veriyor.
Suyla içeceksen suyunu az koy. O zaman tadı daha güzel.

Ben sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası kullanıyorum.Suyla içiyorum 250ml kadar su koyuyorum.Tadı içilmicek gibi değil ama pek iyi de sayılmaz , neyse alışıcaz artık :)

Heryerde suan kampanyalı acaba birseymi var diye merak ediyorum ******ta universal l-carnitin ve arburetal hediyeli 90 ve 60 tl lik hediyeler tabi birde shaker var telefonla arayıp sordum tarihler yakın degilmis 2015 aralık nasıl oluyor cok cazip asiri cazip neden bukadar kampanyalı anlamadım birsey olmasın

çikolatalı olanlar kampanyada ve okuduklarıma görede çikolatalı olanların kokusu kötü diyorlar forumda çilekliye iyi diyorlar bence ondan.

Arkadaşlar elinde Ultimate prostar 100 whey olan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba
kutunun arkasında Aşağıda gördüğünüz işaret var mı?
Bu işaret IFANCA helal belgelendirme kurumunun işareti. Şirket bu işaretin olması gerektiğini söyledi de .Amerikada satılan ürünlerinde bu işaret var. Yardımcı olursanız sevinirim. .
cm_2.jpg

Elimdeki prostarı bugün kutumu bittirmiş bulunuyorum. Öncelikle daha önce optimum kullandım ve ondan sonra bu protein tozuna başladım. İlk olarak tat konusundan bahsediyim çikolatalısını kullandım optimumda aynıydı ama ne yazık ki çikolatadan çok herşeye benziyor tadı sul ile okadar iğrenç oluyor ki tek seferde dikiyordum tadını almamak için. Hele sabahları kusmamak için zor tutuyordum kendimi. Optimumdaki o hafif ve hoş aromayı kesinlikle beklemeyin sütlede denedim birçok kez sütle birazdaha içilebilir olduğunu sölemeden geçemicem. Etki olarak optimumdan farklı extra bir farkını hissetmedim ben. Aynı bilindik protein tozu. Karışmasına gelecek olursam optimum kadar iyi karışmıyor yani kaşıkla felan karıştırmak mümkün değil baya bir çalkalamak gerekiyor tekrar alırmıyım sanmıyorum.

Elimdeki prostarı bugün kutumu bittirmiş bulunuyorum. Öncelikle daha önce optimum kullandım ve ondan sonra bu protein tozuna başladım. İlk olarak tat konusundan bahsediyim çikolatalısını kullandım optimumda aynıydı ama ne yazık ki çikolatadan çok herşeye benziyor tadı sul ile okadar iğrenç oluyor ki tek seferde dikiyordum tadını almamak için. Hele sabahları kusmamak için zor tutuyordum kendimi. Optimumdaki o hafif ve hoş aromayı kesinlikle beklemeyin sütlede denedim birçok kez sütle birazdaha içilebilir olduğunu sölemeden geçemicem. Etki olarak optimumdan farklı extra bir farkını hissetmedim ben. Aynı bilindik protein tozu. Karışmasına gelecek olursam optimum kadar iyi karışmıyor yani kaşıkla felan karıştırmak mümkün değil baya bir çalkalamak gerekiyor tekrar alırmıyım sanmıyorum.

BENİM SORUMA CEVAP VERSEN KARDEŞİM :))

Shkira suyu koyup bes alti defa calkalayinca hemen karisiyor . kasikla bile zor oluyor diyenlerin aksine cok kolay tadi nitrodan kat kat daha guzel mide bulantisi yapmiyor cikolatlisi icin soyluyorum.kullanan arkadaslarda hic bir sorunla karsilasmadar.ama etkisi icin birsey soylemek erken.

Back
Yukarı