Ferhat71
Üye
Evet antrenman öncesiSu + toz + kahve?

Evet antrenman öncesiSu + toz + kahve?
En kısa zamanda deneyip sonucu yazarım, garip bi soru olacak ama kahve derken? Coffeemate falanda..?Evet antrenman öncesi![]()
Nescafe GoldEn kısa zamanda deneyip sonucu yazarım, garip bi soru olacak ama kahve derken? Coffeemate falanda..?)
Dün bu ürünü izmir kervan pasajindan aldım. Chocolate creme olanını.Tadı biraz şekerli gibi ve pek iyi bir tadı yok.Krem rengi un gibi bi kıvamı var tozun.Kervan pasajindan alışveriş yapan ya da ürünün orjinalligini onaylayabilecek bi arkadaş var mi? Bodybuilding de bu aromasini göremedim. Sahte olabilir mi ürün?
Dediklerinizin hepsi vardı. Sanırım ürünü kullandınız.Etkileri nasıl?Sizce dogru bisey mi yaptım almakla
Heryerde suan kampanyalı acaba birseymi var diye merak ediyorum ******ta universal l-carnitin ve arburetal hediyeli 90 ve 60 tl lik hediyeler tabi birde shaker var telefonla arayıp sordum tarihler yakın degilmis 2015 aralık nasıl oluyor cok cazip asiri cazip neden bukadar kampanyalı anlamadım birsey olmasın
Elimdeki prostarı bugün kutumu bittirmiş bulunuyorum. Öncelikle daha önce optimum kullandım ve ondan sonra bu protein tozuna başladım. İlk olarak tat konusundan bahsediyim çikolatalısını kullandım optimumda aynıydı ama ne yazık ki çikolatadan çok herşeye benziyor tadı sul ile okadar iğrenç oluyor ki tek seferde dikiyordum tadını almamak için. Hele sabahları kusmamak için zor tutuyordum kendimi. Optimumdaki o hafif ve hoş aromayı kesinlikle beklemeyin sütlede denedim birçok kez sütle birazdaha içilebilir olduğunu sölemeden geçemicem. Etki olarak optimumdan farklı extra bir farkını hissetmedim ben. Aynı bilindik protein tozu. Karışmasına gelecek olursam optimum kadar iyi karışmıyor yani kaşıkla felan karıştırmak mümkün değil baya bir çalkalamak gerekiyor tekrar alırmıyım sanmıyorum.
Benim anlamadığım neden aynı ürün amerikada helal etiketine sahipken buradaki üründe aynı etiket yok. Sözde hepsi aynı yerden geliyorKullandığım kutularda bu işaret yok