Arastirdim biraz degerleri gayet guzel görünüyor, icimi ve karışımı da guzelse rahatlikla kullanilabilir.Genrise de çok kaliteli bence...
Urunu dun aldim bugun kullanmay bSladim. Tadina kotu diyen arkadaslar ya ilk defa supplrment kullaniyordur yada bana gelen urunde hata var .cikolata aromalisini aldim tadi mukemmel kokusu nesquik gibi (cakma mi gonderdiler lan acaba.)
optimumdan memnunmusum hangi ürününü kullandın ben protein tozu alacağım hardline ile optimum arasında kaldım weider çok pahalıarkadaşlar daha önce nitrotech ve optimum kullandım. şimdi bundan alıp denesem mi diyorum ne dersiniz ?
Beyler bu aralatda ultimate prostar çok ucuzladi konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
memnundum. gold whey[DOUBLEPOST=1451000664][/DOUBLEPOST]optimumdan memnunmusum hangi ürününü kullandın ben protein tozu alacağım hardline ile optimum arasında kaldım weider çok pahalı
konu hakkında derken ? fiyat mı kalitesi mi nerede satıldığı mı ?Beyler bu aralatda ultimate prostar çok ucuzladi konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
ucuz görünce hemen yapıştımBeyler bu aralatda ultimate prostar çok ucuzladi konu hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
kardeşim sorun fiyat değil ben cok protein tozu gainer creatine alışverişi yaptım ama kâğıdın üzerinde gordugum 5 delik gerçekten şüphelenmeme sebep oldu hic böyle birsey ile karsılasmamıstım sadece bana gelendemi böyle merak ettiğimden sordum.15-20 lira indirim olunca seviniyorsunuz alıncada bokluk arıyorsunuz fiyatlar normal fiyatlarının bile üstünde hala neyin tatavasını yapıyorsunuz arkadaslar?