Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
bu ürünü günde 5 ölçek alarak tüketirsek kaç hafta idare edebilir? ayrıca fiyat hakkındada bilgi verirseniz iyi olur

5 olcek nedir? Kendine boyle zarar vermeye kalkma.

Normal besinlerden alacaksin eksik kalirsa protein tozundna temin edeceksin, sanirim sen tersini uyguluyorsun.

bende kullanıyorum,neredeyse 1 hafta oldu.karışımı ve tadı oldukça iyi.tat konusunda ilk 3 üme girdi yani.tadına rezalet diyenlere anlam vermek zor.

Çilek- çikolata kullandım şuan çikolatalısını kullanmaktayım bsn'den sonra tadını en çok beğendiğim protein tozu.

Arkadaşlar edindim bilgiye göre Optium ve Nitrcotech e oranla bu ürün daha iyi sizcede öyle mi?
Birde Optimum antremandan sonra 1 ölçek Ultimate İse antremandan önce ve sonra 1 ölcek diyor ozaman bu pahalıya gelmiyor mu sizce

Arkadaşlar edindim bilgiye göre Optium ve Nitrcotech e oranla bu ürün daha iyi sizcede öyle mi?
Birde Optimum antremandan sonra 1 ölçek Ultimate İse antremandan önce ve sonra 1 ölcek diyor ozaman bu pahalıya gelmiyor mu sizce

şimdi kesinlikle daha iyi demek biraz gereksiz. yani sonuçta protein tozu bu. ölçek başı protein miktarı, bcaa miktarı ve 1 servisin maliyeti olarak hangisi sana uyuyorsa en iyisi odur :)

karışma konusunda Angryhun'a katılıyorum cidden çok başarılı. 150 ml suda tamamen karışıyor ki daha önce hiç 200ml in altını tam karıştırmayı başaramamıştım :)

tadı bence biraz zayıf, çikolata olarak muscletech'in yeni çıkanı ve syntha-6 daha iyiydi. zaten aynı firmanın iso 93 ürününde de muzluyu çikolatalıdan daha çok beğenmiştim.

ultimate nutrition prostar whey proteinle birlikte scitec nutrition bcaa xpress i aynı shaker la birlikte karıştırıp kullanıyorum bunun herhangi bir zararı olurmu ayrıca 79 kiloyum 6-7 aydır vücut geliştirme yapıyorum spora gitmediğim zamandada bu ürünleri kullanmam gerekiyormu ? yardımcı olursanız sevınırım . (yanlış konuya yazdıysam kusura bakmayın yenıyımde fromda)

uzun süredir aklımdaydı, sonunda dün bu ürünü satın aldım. normalde çikolatadan şaşmam ama bunda çileğin çikolatadan daha iyi olduğu söyleniyor o yüzden ben de çileği denemeye karar verdim. elimdeki toz bitince 1-2 haftaya başlamış olacağım.

1 haftadır kullanıyorum spordan önce ve sonra çikolatalı aldım.tadı mükemmel ultimate tad olarak su ve ya süt ile farketmez bence ikiside güzel. etkilerine ilerde bakacağız inş.

Spora başladıktan 3-4 ay sonra kullanmaya başladım ve bir kutu bitirdim. Çileklisi sütle gerçekten güzel .Ama biraz topaklanma sorunu var sanki. Performans olarak 3 kaldırıyordum 5 kaldırıyordum diyemem. Zaten bu amaçla kullanmamıştım. Ama vucudum güzel gelişti tabi sıkı antrenman ve iyi beslenme ile.Şimdi Muscletech e geçtim bu da güzel gibi.

önceki tozumda yağlanma yaşamıştım. Ultimate prostar methedildiği kadar varmış. bir haftalık kullanımda hemen fazla yağlanmamı giderdiği gibi vücudumu tekrar toparlayıp hacmini de düzeltti.

2 Kutu Muscletech kullandım şimdide bunu deneyeceğim. Olumlu olumsuz yorum atarım. Fakat kullanan arkadaşlarım çok memnun BCA ile kullanıyorlar gayet olumlu sonuçlar..

3 veya 4 kutu kullandım biraz uzun süreçte olsada etki aldım ama daha hızlı karışan ürünler seçersen daha hızlı yararını görürsün

biraz önce muzlusu elime ulaştı. deneme fırsatı buldum. tadı su ile bile mükemmel. muzlu süt içmişsiniz gibi bir his veriyor. 200ml su ile karıştırmak ideal olur kıvam açısından. bu arada 30saniye çokta yüksek olmayan bi tempo ile shakerda karıştırdım zerre topaklanma yapmadı. umarım etkileri de bu ilk izlenim kadar iyi olur. kutuyu bitirdiğimde geri dönüş yapacağım..

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum fakat fiyatı biraz yüksek gibi geldi bana 170-180tl civarı hep.ON Hydro builder ile bu ürün arasında kaldım .

çileklisini kullanıyorum gayet iyi tad olarak. fakat aromasından mı bilmiyorum ama bir keresinde shakerin içinde azıcık unutmuştum 4 gün boyunca içinde kalmıştı baktığımda içinde yeşil solucanların oluştuğunu ve dibinde kalanında yem yemiş olduğunu gördüm çok şaşırdım. daha önce diğer tozlarda 1.5 hafta bıraktığım oluyordu sadece iğrenç kokuyordu bu solucanları görünce çok şaşırdım..

Böyle birşey nasıl olabilir? Kimse var mı başka böyle bir sorun yaşayan?

mrb arkadaşlar Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein 2,39 kg almayı düşünüyorumda bu ikisi aynı değil sanırım değil mi ? Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 5,04 Kg

mrb arkadaşlar ben bu ürünün 4.5 kg lik olanından alacam yanlız çikolatalısından başka çeşiti yok heralde büyük gramajda bilen varsa yardımcı olabilir mi

Back
Yukarı