ben denedim aşırı şekerli oldu. mümkünse sadece suyla iç10 gün olmuştur kullanalı. tadı optimuma göre biraz şekerli fakat su ile yoğunluğunu beğendim. spor sonrasıı ilk 1 saat güzel takviye bence. bu hafta protein tozlu kek yapımında kullanıcam bakalım nasıl olacak![]()
çok fazla isole bi protein değil o yüzden oyle olması normaldirYa urunu aldim hep isole aldigim bu toz cakil tasi gibi. Acaba bozuk mu son kullanma 2018. Acaba bu ultimate bu tarz mi tozu. Hani ince tuz gibi degil kalip gibi
muzlu benimkisi bu sabahda içtim çok hoşuma gitti.inşallah etkiside tadı gibidir.çilek mi ? muz mu ?
bende beğenmeyenler için aynısını düşünüyorumTadını beğenen arkadaşlar tad konusunda bir sıkıntınız olabilir![]()
nerden gelıyor o çekler ben cozemedım?N11 de harika çekler var. axess paypal (10 lira) + n11 ( 200 üstü spor malzemesi 40 lira) kampanyası ile 150 tl ye geldi arkadaşlar. Alacaklar varsa tavsiye ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 nisanda bir sürü çek dağıttı. Takipmetmek lazım. Donanımhaber gibi sitelerde de satıyorlar denk gelemezseniz indirime oradan 2 liraya 3 liraya alınıyor. Şimdiye kadar bütün suplementlerimi indirimlerle aldım.nerden gelıyor o çekler ben cozemedım?
gordumde karta taksit yoktu almadım1 nisanda bir sürü çek dağıttı. Takipmetmek lazım. Donanımhaber gibi sitelerde de satıyorlar denk gelemezseniz indirime oradan 2 liraya 3 liraya alınıyor. Şimdiye kadar bütün suplementlerimi indirimlerle aldım.