Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
10 gün olmuştur kullanalı. tadı optimuma göre biraz şekerli fakat su ile yoğunluğunu beğendim. spor sonrasıı ilk 1 saat güzel takviye bence. bu hafta protein tozlu kek yapımında kullanıcam bakalım nasıl olacak :)

10 gün olmuştur kullanalı. tadı optimuma göre biraz şekerli fakat su ile yoğunluğunu beğendim. spor sonrasıı ilk 1 saat güzel takviye bence. bu hafta protein tozlu kek yapımında kullanıcam bakalım nasıl olacak :)
ben denedim aşırı şekerli oldu. mümkünse sadece suyla iç

Ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum tadı güzel ama biraz şekerli gibi sabah içince farkediliyor o şeker tadı, önemli bilgi triptofan asidi 100 gr da 2000mg dir optimum nutritiondan oldukca yüksek bir rakam ayrıca multipowerıda geride bırakıyor, bu aminoasid lerin en pahalısıdır ve bunda bolca var ☺️

Ya urunu aldim hep isole aldigim bu toz cakil tasi gibi. Acaba bozuk mu son kullanma 2018. Acaba bu ultimate bu tarz mi tozu. Hani ince tuz gibi degil kalip gibi

Ya urunu aldim hep isole aldigim bu toz cakil tasi gibi. Acaba bozuk mu son kullanma 2018. Acaba bu ultimate bu tarz mi tozu. Hani ince tuz gibi degil kalip gibi
çok fazla isole bi protein değil o yüzden oyle olması normaldir

Arkadaslar biri bu protein tozunun resmini atabilir mi. Görünüşü nasil. Nasil bi toz formda bi kagida veya kutunun icini gosteren bi resim

az önce ilk ölçeğimi içtim.tadi gerçekden çok hoşuma gitti.karışımda falan sıkını yok.toz sanki topak topak gibi zannımca aromadan kaynaklanıyor.çünkü bir önce kullandıgım çileklide öyleydi farklı markanın.
çikolatalı kurabiyeli ve çilekli kullandım farklılık olsun diye bu sefer muzlu aldım.kapağı açtımı muz kokusu geliyor.
etki olarak ne olur konuşmak için erken.kullananlar genelde memnunsa bende memnun olurum heralde :)
80 servis bana 2 ay yeter.kazasız belasız sporlar.

N11 de harika çekler var. axess paypal (10 lira) + n11 ( 200 üstü spor malzemesi 40 lira) kampanyası ile 150 tl ye geldi arkadaşlar. Alacaklar varsa tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

N11 de harika çekler var. axess paypal (10 lira) + n11 ( 200 üstü spor malzemesi 40 lira) kampanyası ile 150 tl ye geldi arkadaşlar. Alacaklar varsa tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk
nerden gelıyor o çekler ben cozemedım?

spora başladıktan 1 ay sonra bu ürünü creatini ile beraber kullanmaya başladım kutusunda 500ml su ile tüketin yazıyor fakat satan sitelerin hepsinde 300ml öneriyor hangisi doğru acaba?

1 nisanda bir sürü çek dağıttı. Takipmetmek lazım. Donanımhaber gibi sitelerde de satıyorlar denk gelemezseniz indirime oradan 2 liraya 3 liraya alınıyor. Şimdiye kadar bütün suplementlerimi indirimlerle aldım.
gordumde karta taksit yoktu almadım

Back
Yukarı