Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
biraz arastırma yapsanız ama nerde .........gaspari complex nutrex complex ultimate whey bir ürürndür bu ürüni gasparaiye karsıulastırmak doğru değil cunku birisi whey diğeri complex
gaspari tad bakımından cok mukemmel ama köpüryo hemen karısmıyo diğer 2 sini kullamadım ama bende ultimate prostar ve ıltimate iso arasında kaldım
3 üründe gayet iyidir benım tavsiyem yenı baslayanlar ultimate kullnsaın içindekı bcaa ve amıono oranı yuksek urun ant soınrası önceis ideal
ama nuterx ve gaspari ant önceis kullanılmaz ant sonrası 2-3 ölçek kullanılmalıdır neden diceksiniz gasparidekı whey oranı ultiamateye göre düşük kana gec karsısan proteınler mevcut

Detaylı cevabınız için teşekkürler. Sanırım Ultimate Prostar alacağım.

dynemtize iso iel ultimate arasında karasız akaldım ultimate 153 dynamteızi iso 174 tl olunca secımı bundan kullandım bitirince dynetemıze iso ya gecıcem cıklolatalasını beğenen az kısı var sanırım çileklisini sipariş verdim yaklasık 3-4 güne elıme gecer ilerkı gunlerde etkılerını yazarım

biraz arastırma yapsanız ama nerde .........gaspari complex nutrex complex ultimate whey bir ürürndür bu ürüni gasparaiye karsıulastırmak doğru değil cunku birisi whey diğeri complex
gaspari tad bakımından cok mukemmel ama köpüryo hemen karısmıyo diğer 2 sini kullamadım ama bende ultimate prostar ve ıltimate iso arasında kaldım
3 üründe gayet iyidir benım tavsiyem yenı baslayanlar ultimate kullnsaın içindekı bcaa ve amıono oranı yuksek urun ant soınrası önceis ideal
ama nuterx ve gaspari ant önceis kullanılmaz ant sonrası 2-3 ölçek kullanılmalıdır neden diceksiniz gasparidekı whey oranı ultiamateye göre düşük kana gec karsısan proteınler mevcut

Nutrex ve gaspari kompleks ürünlerdir ancak içeriğindeki ana madde hepsinde whey proteindir.Nutrex ve gasparideki diğer proteinlerim miktarları toplamı wheyden az oldugu için bu ürünler kıyaslanabilir,neden kıyaslanmasın.
Antremandan sonra 2-3 ölçek protein yazmışsın şu forumda hangi Allahın kulu 50-75 gram proteini sindirebilir soruyorum. Paranı çöpe atmanın daha kolay yollarıda var.2,3 ölçeğe gerek yok. Ortalama bir sporcu iiçin 25 gram gayet yeterli.

dynemtize iso iel ultimate arasında karasız akaldım ultimate 153 dynamteızi iso 174 tl olunca secımı bundan kullandım bitirince dynetemıze iso ya gecıcem cıklolatalasını beğenen az kısı var sanırım çileklisini sipariş verdim yaklasık 3-4 güne elıme gecer ilerkı gunlerde etkılerını yazarım

Dynamatize iso ile ultimate de kıyaslanamaz senin mantıkla. Biri tamamen izole hatta hidrolize diğeri karma whey.Dynamatizin kana karışım süresi prostardan çok daha hızlıdır ve antreman sonrası için en uygun seçim.Ancak fiyatı pahalı buda ürünün kullanılabilirliğini düşürüyor.

önerin için sağol ama dediklerine coğuna katılmıyorum gaspari whey değil komplex bir ürün sorarırm sana 2 ölçeğin içinde yaklasık 48 gr protein var bunun peki kaç gramı whey kaç gramı casein kaç gramı süt yumurta proteini 2 ölçekte sanırsam yalkasık 20 ile 25 gram arasında whye vardır bilki daha az geri kalanı yanı 20-25 gramıda geç salınımlı protein anteraman sonrasında en gereken qprotein whey dir whey oranıda düsük olduğu için 2 ama artık 3 ölçeğe cıkarcam benim kilom 95 benim anteramn sonrası almam gereken whey 35 gramdan asağı olmaladır ama kilosu 70 olan biri için 25 grm ideal dir
ultimate yoğunluk bakımından ve yüzde bakımndan gasparirden ve nutrexden daha whey icerir ama whey bir ürürn kullansaydım anteramn sonrası 3ölçek yerine 1,5 ölçek yeterdi umarım dediğimi anlamısndır ultimateyi siparis ettim 2 gün sonra elimde umarım tadı iyidir bitince dynemetize iso ya gecicem

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim, Ultimate kesinlikle iyi bir marka, ve ürünleri ortalamanın üzerinde olduğu kanısındayım, ON, Universal, Muscletech, Weider, BSN gibi dev markalar akla gelince mutlaka Ultimate de akla gelir.

Daha önce yıllar önce %100 Whey Protein bir ürününü kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Asıl mesele şu ON %100 Whey Gold ile Ultimate Prostar Whey Protein (%100 Whey Protein) mukayese edince, içerik olarak bir nebzede olsa Ultimate Markası'nın ürünün daha iyi olduğu ortaya çıkıyor, Şöyle ki;

ON %100 Whey Gold [bir ölçek; 29.4g] Ultimate %100 Prostar Whey [bir ölçek; 30g]
Kalori; 130 Kalori; 120
Şeker; 1g Şeker; 1g
Vitamin A; %0 Vitamin A; %2
Kalsiyum ; %10 Kalsiyum ; %20
Protein; 24g Protein; 25g
BCAA; 4g BCAA; 6g
Glutamin; 4082mg Glutamin; 4216mg
Arginin; 505mg Arginin; 455mg

Değerler böyle olunca ve Ultimate'nin de iyi bir marka olduğunu da bildiğim için Ultimate almaya tam karar vermiştim lakin gözüme bir ayrıntı çarptı; Ultimate'nin içeriğinde alt tarafta;

''Ingredients:
Protein Blend (Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate And Whey Peptides), Cocoa, Sodium Chloride, Sucralose, Acesulfame Potassium, Natural And Artificial Flavor, And Soy Lecithin.
Contains Milk, Soy''

Yani %100 Whey Protein denen bir üründe Soya [Soy] Proteini de mi var, varsa bu nasıl olur ? %100 Whey denmiş, bu tüketiciyi aldatmak olmaz mı, ama sonra düşündüm, ABD gibi tüketici hakları gelişmiş bir ülkede bu kazığı atamazlar dedim... Ama olabilir mi ? Bu ''Soy'' ifadesi Soya Proteinin de olduğunu mu ifade ediyor ! O zaman nasıl %100 Whey Protein olabilir ?

Lütfen bilgi sahibi, bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar, eminim yazdıklarım bir çok kişi için de yönlendirici ve bilgilendirici olmuştur.

Dip Not: İki ürün karşılaştırmasındaki değerler %100 doğrudur, çok araştırdım.

Bir önceki mesajıma dayanarak yazıyorum, ON %100 Whey Gold' da ise dipte yine benzer bir açıklama var, bu da mı Soy Protein anlamına geliyor ?

''Ingredients:
Protein Blend(Whey Protein Isolates, Whey Protein Concentrate, Whey Peptides), Natural & Artificial Flavors, Cocoa (Processed With Alkali), Lecithin, Salt, Creamer(Sunflower Oil, Maltodextrin, Modified Food Starch, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Tocopherols), Acesulfame Potassium, Sucralose, Aminogen®, Lactase.
ALLERGEN INFORMATION:
Contains Milk And Soy (Lecithin) Ingredients.''

Eğer ben yanlış anladıysam, kesinlikle daha önce de yazdıklarımdan ötürü ve karşılaştırma tablosunu da dikkate alarak, kesinlikle Ultimate %100 Whey Prostar alacağım. Tekrar teşekkürler. Cevaplarınızı bekliyorum....

Nasıl etkiler cevabını yazmamışsınız ? Memnun kaldınız mı Ultimate %100 Whey Prostar Protein'den ???

ultimate bence cikolata haric digerlerını tadı kotu çok şekerli gibi geliyor bana ama faydası bakımından 2 gunde 20 kg bench arttım demıcem cunku proteinden çok büyük bi etki bekliyemessınız zaten ama bence piyasadaki en iyi ürün bu (iso lar hariç)

Merhaba,

Uzun araştırmalar ve kıyaslamalar sonucun da bugün Ultimate Prostar 2.4kg lik Çikolatalı aldım. Bir kaç gün içerisinde düşüncelerimi yazacağım.

İlk izlenim olarak iyi olduğunu söylemeliyim.

Merhaba,

Uzun araştırmalar ve kıyaslamalar sonucun da bugün Ultimate Prostar 2.4kg lik Çikolatalı aldım. Bir kaç gün içerisinde düşüncelerimi yazacağım.

İlk izlenim olarak iyi olduğunu söylemeliyim.

Arkadaşlar Merhaba,

Ultimate Prostar hakkında ki izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım, henüz 3 servis kullandığımı da belirtmek isterim. Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere, bu ürünü almadan önce baya bir inceleme yapmıştım ve kafamıda oldukça karıştırmıştım, lafı fazla uzatmadan düşüncelerimi paylaşıyorum.

Tat ve ürün içeriği konusunda ki düşüncelerim şöyledir;

( Her bir servis yaklaşık 250ml yarım yağlı süt ve bir ölçek protein tozundan oluşmaktadır. Bu ürünü kıyaslama yaparken daha önce ki test etmiş olduğum Multipower Formula 80 ( çilek + muz) ve Musletech Hitrotech Pro (çikolatalı) ile 10/10 şeklinde kıyaslayacağım. )

Tat ;

Prostar (çikolata krema) ın tadını diğer iki toz ile kıyasladığımda 6.5/10 gibi izlemim bıraktı bende, tadı biraz değişik geldi nesquik tadımsı, şekeri az, yağsız ve içerken çok yoğun olmayan bir kıvam, Multipower tarafında ise bu durum oldukça vahimdi ve shaker tarafında yarı karışım yarı krema tarzı bir içeçek elde ediyordum fakat Musletech ın tadı bunlar arasında tercih konusu olabilir, çikolata tadı oldukça güzel.

Prostar tarafında şunu belirtmek isterim, shaker tarafında karışımı zor ve sanki ufak ufak tanecikli bir yapıda bir şeyler karışmayarak karışımın üzerine çıkıyor ve ne kadarda sallarsanız tam olarak çözümlenmiyor, işin bu kısmıda benim canımı sıkan tarafı.

Tat konusunun kişiden kişiye farklılık gösterebildiğinin de altını çizmek isterim.

İçerik ;

Sanırım Prostar hepsinden daha iyi olduğu aşikar, içerik olarak değerler incelendiğinde Prostar ı seçmemdeki sebeplerin başında geliyor. İçeriğinde protein ve aminoasit oranları diğer ürünlerle kıyaslandığı vakit hepsinden daha iyi olduğu ortada. İçerik olarak 8.5/10 hakkettiğini düşünmekteyim.

Kutu ;

Mavi ve üzerinde marka yazılarının bulunduğu bir 2.5kg lık bidon şeklinde, içerisinde de bir ölçek çıkan olması gerektiği gibi fazla abartı yazı ya da resimlerin bulunmadığı ideal bir kutu, 9/10 alır.

Amacım antrenman öncesi ve sonrası olmak üzere kullanmak olduğu içinde Prostar ı seçtim. Gün içerisinde çalışmaktan dolayı ara öğün yeme ya da farklı beslenme şekillerini maalesef uygulayamıyorum.

Ürün tamamıyla kıyasladığımda benden 8.5/10 gibi bir notu alır, tabi bu benim düşüncem.

Bol sporlu günler.

Arkadaşlar Merhaba,

Ultimate Prostar hakkında ki izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım, henüz 3 servis kullandığımı da belirtmek isterim. Bir önceki mesajımda da belirttiğim üzere, bu ürünü almadan önce baya bir inceleme yapmıştım ve kafamıda oldukça karıştırmıştım, lafı fazla uzatmadan düşüncelerimi paylaşıyorum.

Tat ve ürün içeriği konusunda ki düşüncelerim şöyledir;

( Her bir servis yaklaşık 250ml yarım yağlı süt ve bir ölçek protein tozundan oluşmaktadır. Bu ürünü kıyaslama yaparken daha önce ki test etmiş olduğum Multipower Formula 80 ( çilek + muz) ve Musletech Hitrotech Pro (çikolatalı) ile 10/10 şeklinde kıyaslayacağım. )

Tat ;

Prostar (çikolata krema) ın tadını diğer iki toz ile kıyasladığımda 6.5/10 gibi izlemim bıraktı bende, tadı biraz değişik geldi nesquik tadımsı, şekeri az, yağsız ve içerken çok yoğun olmayan bir kıvam, Multipower tarafında ise bu durum oldukça vahimdi ve shaker tarafında yarı karışım yarı krema tarzı bir içeçek elde ediyordum fakat Musletech ın tadı bunlar arasında tercih konusu olabilir, çikolata tadı oldukça güzel.

Prostar tarafında şunu belirtmek isterim, shaker tarafında karışımı zor ve sanki ufak ufak tanecikli bir yapıda bir şeyler karışmayarak karışımın üzerine çıkıyor ve ne kadarda sallarsanız tam olarak çözümlenmiyor, işin bu kısmıda benim canımı sıkan tarafı.

Tat konusunun kişiden kişiye farklılık gösterebildiğinin de altını çizmek isterim.

İçerik ;

Sanırım Prostar hepsinden daha iyi olduğu aşikar, içerik olarak değerler incelendiğinde Prostar ı seçmemdeki sebeplerin başında geliyor. İçeriğinde protein ve aminoasit oranları diğer ürünlerle kıyaslandığı vakit hepsinden daha iyi olduğu ortada. İçerik olarak 8.5/10 hakkettiğini düşünmekteyim.

Kutu ;

Mavi ve üzerinde marka yazılarının bulunduğu bir 2.5kg lık bidon şeklinde, içerisinde de bir ölçek çıkan olması gerektiği gibi fazla abartı yazı ya da resimlerin bulunmadığı ideal bir kutu, 9/10 alır.

Amacım antrenman öncesi ve sonrası olmak üzere kullanmak olduğu içinde Prostar ı seçtim. Gün içerisinde çalışmaktan dolayı ara öğün yeme ya da farklı beslenme şekillerini maalesef uygulayamıyorum.

Ürün tamamıyla kıyasladığımda benden 8.5/10 gibi bir notu alır, tabi bu benim düşüncem.

Bol sporlu günler.

Daha önce de bir kaç yorum öncesini okursanız, benim de fazlasıyla araştırdığımı anlayabilirsiniz, ürün [Prostar %100 Whey Protein 2.4kg Çilekli] elime geçeli 2 gün oldu, 4 ölçek kullandım, 200ml [yağsız sütle] tat olarak bence 10/8 alır, daha öncesinde kullanıp çokta memnun kalmadığım Muscletech Nitrotech tadına ise 10/9 veriyorum, ama Nitrotech'in tadı daha şekerli gibiydi, daha da önce kullandığım çilekli ON % 100 Whey Gold ise tad olarak 10/8 veriyorum, yine tad olarak değerlendirmeye devam edilirse Multipower Pro. Whey ise 10/6 veriyorum, Hardline Bipro ise yine 10/7.5 veriyorum, Genrise Protein 95 ise 10/6 kullandığım markalara da değerlendirme yaptım ki daha net aktarıyım diye, yani kısacası tad olarak benden iyi not aldı, ben şekerli içecekler sevdiğim için tadı en şekerli olan Nitrotech 10/9 verdim, bu seçenek kesinlikle kişiden kişiye değişir, açıkçası 10/6 bir tadı olsun yeter benim için, neticede gıda takviyesini zevk için almıyoruz, bedene yararları ve işlevi çokta mühim...

Karışım bahsine gelince ise 10/8 veriyorum, sorunsuz karışıyor gayet iyi, ben de bir sıkıntı olmadı, shaker ile 15sn sallayıp içtim gayet iyi, yine uzatmadan Nitrotech ise karışımına ise 10/9 veriyorum, daha da kıyaslama yapmıyorum netice olarak karışımda da benden geçer notu aldı...

En gereksiz puanlama; Dış kapak görüntüsü, bence sıra dışı ve sadeliği bir arada barındırıyor, güzel olmuş, tozları görebiliyorsunuz, ölçek tiplere kaçtıysa bulma açısından da faydalı olmuş, şahsen ben öyle buldum ...

!!!! !!!! Gelelim en mühim değerlendirmeye,

içeriği kaliteli Whey Protein İzolattan olduğu aşikar, değerler olarak 6007 mg BCAA gayet iyi, 4.5 gr glutamine o da keza öyle, %100 WHEY PROTEİN ürünleri içinde, çok araştırdım, içerik olarak ve protein kalitesi olarak, Dymatize ISO-100 100% Whey Isolate! ürünü hariç, tüm ürünleri, solluyor, evet belki çok fark atmıyor ama solluyor değer ve kaliteli protein olarak... Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein' e ise içerik olarak 10/9 veriyorum, Muscletech Nitrotech ise benden en fazla 10/7.5 alır, ON %100 Whey Gold ise en fazla 10/8, yalnız bu içerik kıyaslamam Nitrotech gibi kompleks proteinler için değil %100 Whey Protein ürünleri içindi, Ancak Nitrotech'in kompleks protein olarak da çok başarılı olduğunu düşünmüyorum, daha iyi ürünler olduğu kanısındayım...

Netice olarak memnunum, 162TL'ye 3 taksit aldım, 15- 25 gün sonra tekrar tecrübelerimi paylaşırım...

Saygılarımla....

bench_O

Son düzenleme:
Daha önce de bir kaç yorum öncesini okursanız, benim de fazlasıyla araştırdığımı anlayabilirsiniz, ürün [Prostar %100 Whey Protein 2.4kg Çilekli] elime geçeli 2 gün oldu, 4 ölçek kullandım, 200ml [yağsız sütle] tat olarak bence 10/8 alır, daha öncesinde kullanıp çokta memnun kalmadığım Muscletech Nitrotech tadına ise 10/9 veriyorum, ama Nitrotech'in tadı daha şekerli gibiydi, daha da önce kullandığım çilekli ON % 100 Whey Gold ise tad olarak 10/8 veriyorum, yine tad olarak değerlendirmeye devam edilirse Multipower Pro. Whey ise 10/6 veriyorum, Hardline Bipro ise yine 10/7.5 veriyorum, Genrise Protein 95 ise 10/6 kullandığım markalara da değerlendirme yaptım ki daha net aktarıyım diye, yani kısacası tad olarak benden iyi not aldı, ben şekerli içecekler sevdiğim için tadı en şekerli olan Nitrotech 10/9 verdim, bu seçenek kesinlikle kişiden kişiye değişir, açıkçası 10/6 bir tadı olsun yeter benim için, neticede gıda takviyesini zevk için almıyoruz, bedene yararları ve işlevi çokta mühim...

Karışım bahsine gelince ise 10/8 veriyorum, sorunsuz karışıyor gayet iyi, ben de bir sıkıntı olmadı, shaker ile 15sn sallayıp içtim gayet iyi, yine uzatmadan Nitrotech ise karışımına ise 10/9 veriyorum, daha da kıyaslama yapmıyorum netice olarak karışımda da benden geçer notu aldı...

En gereksiz puanlama; Dış kapak görüntüsü, bence sıra dışı ve sadeliği bir arada barındırıyor, güzel olmuş, tozları görebiliyorsunuz, ölçek tiplere kaçtıysa bulma açısından da faydalı olmuş, şahsen ben öyle buldum ...

!!!! !!!! Gelelim en mühim değerlendirmeye,

içeriği kaliteli Whey Protein İzolattan olduğu aşikar, değerler olarak 6007 mg BCAA gayet iyi, 4.5 gr glutamine o da keza öyle, %100 WHEY PROTEİN ürünleri içinde, çok araştırdım, içerik olarak ve protein kalitesi olarak, Dymatize ISO-100 100% Whey Isolate! ürünü hariç, tüm ürünleri, solluyor, evet belki çok fark atmıyor ama solluyor değer ve kaliteli protein olarak... Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein' e ise içerik olarak 10/9 veriyorum, Muscletech Nitrotech ise benden en fazla 10/7.5 alır, ON %100 Whey Gold ise en fazla 10/8, yalnız bu içerik kıyaslamam Nitrotech gibi kompleks proteinler için değil %100 Whey Protein ürünleri içindi, Ancak Nitrotech'in kompleks protein olarak da çok başarılı olduğunu düşünmüyorum, daha iyi ürünler olduğu kanısındayım...

Netice olarak memnunum, 162TL'ye 3 taksit aldım, 15- 25 gün sonra tekrar tecrübelerimi paylaşırım...

Saygılarımla....

bench_O

Evet sanırım benim ve arkadaşın yazmış olduğu cümleler ürün için açıklayıcı olmuştur.

Fiyat olarakta 157tl , 3 taksit + 1 hediye ürün ile beraber aldım. Karışımın üzerinde kalan tortu parçacıklarıyla ilgili olarak ürünü aldığım yer ile konuştum, ben çikolata aromalı kullandığımdan dolayı yüzeye çıkan parçacıkların çikolata tortuları olduğundan bahsetti ve süt ile değilde, su ile kullanmamı tavsiye etti.

Test edeceğim.

Şimdi ilk sayfada yazılan kokusu b.k gibi yorumlarından sonra ben tadı ve kokusu konusunda bişey anlamadım.
çikolatalısınımı yoksa çileklisinimi tercih etmeliyiz alacak olursak.
koku gerçekten kötümü?

Şimdi ilk sayfada yazılan kokusu b.k gibi yorumlarından sonra ben tadı ve kokusu konusunda bişey anlamadım.
koku gerçekten kötümü?

Kötü falan değil, yağsız ve şekersiz olmasından dolayı bir sadelik hepsi o. Kokusunda falan sorun yok olması gerektiği gibi.

Tat konusu sana kalmış bir şey ister çikolatalı alırsın istersen çilekli, tamamen kişisel tercih.

çikolatalı alıcaktım ama yorumlar sebebiyle çilekli aldım pesin 154 tl ya aldım çileklisini tadı güzel beğendim köpürme yapmıyor çözülüyor 1 haftadır kullanıyorum 2 hafta sonra biter bir daha kullanırmıyım bilmiyorum

Evet sanırım benim ve arkadaşın yazmış olduğu cümleler ürün için açıklayıcı olmuştur.

Fiyat olarakta 157tl , 3 taksit + 1 hediye ürün ile beraber aldım. Karışımın üzerinde kalan tortu parçacıklarıyla ilgili olarak ürünü aldığım yer ile konuştum, ben çikolata aromalı kullandığımdan dolayı yüzeye çıkan parçacıkların çikolata tortuları olduğundan bahsetti ve süt ile değilde, su ile kullanmamı tavsiye etti.

Test edeceğim.

Değişen bir şey olmadı, halen daha tam çözünme olmuyor. Süt ile tadı daha güzel içiliyor ama su ile tadı oldukça yavan.

İlk aldıgım Protein tozu, Kovasını almıştım 285 tl civarına, sonradan 2.390 grmlıgını aldım, şöyle bişey var kovadaki tozun tadı yarımyaglı sütle ile mükemmel öteki nesquik tarzı tadı vardı ona güvenerek 5lb sini aldım :) arkadaşların dedıgı gibi tadı yavan ama içilmiycek gibi degil bençe içerik daha önemli çikolatalısını bi şekilde içiliyor, suylada kötü sayılmaz tavsiye ederim..

Ürünün tadı ortalama ÜSTÜ ! Bence GAYET İYİ !

koku gerçekten kötümü?

TAdı kötü falan değil gayet açıklayıcı yorumlar yaptım ben ve benden sonrakı arkadas, yag ve seker oranı cok dusuk ayrıca ben 162TL ye aldım bır arkadasım 150tl ye nakit almıs, cidden deger kalıte bır urun memnunun kaslarımın beslendıgını hıssedıyorum,

kaldı ki asıl bakcağın şey içerik ve kaliteli değer olsun,
tat mat hikaye,
çok tat istiyorsan milkshake ile karıştır iç şekerli şekerli :p

Arkadaşlar İçeriğine baktım da
Bu ürün Definasyon Dönemleri için de Bulk Dnemleri İçin de çok Hoş ve İçeriği BCAA ca zengin üstelik servis sayısı fazla mükemmel bir protein ...
Şu an definasyondayım ve Eğer Bulabilirsem 5 lbs. Ultimate Muzlu alacağım...

Back
Yukarı