yilmaztahsin
Üye
Ben bu ürünü pek beğenmedim açıkcası pek iyi karışmıyor ve tadıda iyi değil
Böyle birşey nasıl olabilir? Kimse var mı başka böyle bir sorun yaşayan?
Aynen bende yaşadım. Gerçi şimdi Muscletech kullanıyorum ,onuda unutursan koku yapıyor .Tabiki içeriğini düşünürseniz normaldir diyorum.
ben de bugün aldım tadı gayet güzel herkese çileklisini öneririm. yeni başlayan biri olarak antreman yaptıgım gunler antremandan once ve sonra 2 ölçek i 300 ml süt ile karıştırıp 2 defa içicem calısmadıgım gunler ise 1 ölçek 300 ml süt sizce normal mi bu kullanış?
ben de bugün aldım tadı gayet güzel herkese çileklisini öneririm. yeni başlayan biri olarak antreman yaptıgım gunler antremandan once ve sonra 2 ölçek i 300 ml süt ile karıştırıp 2 defa içicem calısmadıgım gunler ise 1 ölçek 300 ml süt sizce normal mi bu kullanış?
çileklisini kullanıyorum gayet iyi tad olarak. fakat aromasından mı bilmiyorum ama bir keresinde shakerin içinde azıcık unutmuştum 4 gün boyunca içinde kalmıştı baktığımda içinde yeşil solucanların oluştuğunu ve dibinde kalanında yem yemiş olduğunu gördüm çok şaşırdım. daha önce diğer tozlarda 1.5 hafta bıraktığım oluyordu sadece iğrenç kokuyordu bu solucanları görünce çok şaşırdım..