Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
arkadaşlar 20 gündür kullanıyorum çikolatalısını özellikle toparlanmayı cok hızlandırdı kas kalitesi ve görüntüsü acısındanda fayda sagladım kreatinle kullanıyorum oda etki etmis olabilir bence genel olarak iyi bi ürün tad konusuna takılanlar sütle için güzel oluyor.

Nitrotech biter bitmez alacgm urun kesinlikle bu. Kullanan arkdslarim cok memnun. Bikacindan gaz sikayeti oldu ama gayet memnunlar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sitenin birinde icinde izole whey olmamasi eksi yon olarak gosterilmis. Dogrumu arkdslar bilgisi olan varmi?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün verdim siparişi. Kampanyadan yararlanmak istedim.(fiyat olarak pek araştırdım da sayılmaz) Deneyip görücez.

Dediğiniz ürünün içerisinde soya proteini vardır bilginize.
bu ürünün bi soya pro olanı var bir de power pro yazanı var farkları nedir biliyormusun yada bilen var mı?. fiyat olarak cazip geldi bana ama vücut için katkısı nedir ne değildir nasıldır onu bilmiyorum ?

ürünü yeni aldım 10 gündür içtikten sonra biraz mide bulantısı yapıyor sizde de var mı bu sorun
Valla kardes genel olarak tum supplementler uzun sure kullaninca bayiyor ama ultimate yarisindayim harbi baydi en basta cok begenmistim icerik verim cok guzel ama cikolatalisinin tadi bayiyor daha iyi yaparlar ibsallah ama yararli oldugu icin gozumu yumup dikiyorum kafaya :) Bu arada arkadaslar uzum suyuyla gayet iyi oluyor

ürünü yeni aldım 10 gündür içtikten sonra biraz mide bulantısı yapıyor sizde de var mı bu sorun

Bende bulantı yok. Bugün ikinci kutuyu aldım (+creatin kampanyalı). Yarı yağlı süt veya su ile içiyorum.
Sabahları muz+süt+öğütülmüş keten tohumu+müsli ile karıştırıyorum mikserde gayet güzel oluyor tadı.
Antreman öncesinde su+kahve+bal+creatin ile alıyorum. Antreman sonrasında da aynı karışımı kahvesiz olarak içiyorum.
Genel olarak memnunum.

Tadı gerçekten suyla berbat(çikolatalı) sütle kullansan bi numarası kalmayacak. şuan vişne suyuyla kullanıyorum bi nebzede olsa düzeldi, siz nasıl kullanıyosunuz tat sorununu aşmak için?

Kampanyali nerede satiliyor? Bulamadim bi turlu , alan arkadaslar yardimci olabilir mi?

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kampanyali nerede satiliyor? Bulamadim bi turlu , alan arkadaslar yardimci olabilir mi?

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr + Ultimate Creatine Monohydrate 300 Gr - Ultimate Protein Tozu | Supplementler[DOUBLEPOST=1395397729][/DOUBLEPOST]
Tadı gerçekten suyla berbat(çikolatalı) sütle kullansan bi numarası kalmayacak. şuan vişne suyuyla kullanıyorum bi nebzede olsa düzeldi, siz nasıl kullanıyosunuz tat sorununu aşmak için?
Kahve ekleyin :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı