Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.244
sabah protein sonra idman sonra tek bölge ? bence çok yanlış yapıyorsun.

sabah protein sonra idman sonra tek bölge ? bence çok yanlış yapıyorsun.

Allah allah başka bir arkadaşta tam aksini iddia ediyordu.Açıkçası bende nasıl yapacağım tam bilmiyorum.Sabah uyanır uyanmaz whey ile kahveyi çakıp kardiyoya gitmeyi planlıyorum.

Sonrasında 18:00 da da tek bölge idman.Bu arada amacım kas kütlesi kazanmak değil,karın kaslarımı görmek istiyorum.150 gr geçmeyecek şekilde protein tüketiyorum.Sizin tavsiyeleriniz ne olur bilmek isterim.

Bu arada sipariş geldi,karışımı vs. gayet güzel, bugün antremandan hemen sonra içtim.Şuan hiç antreman yapmamış gibi hissediyorum,en son 1 sene önce USA'deyken kullanmıştım whey.Bünye unutmuş haliyle,alınca coştu birden :D

merhabalar 15 haziran 2011 tarihinde ultimate nutrition prostar whey aldım.daha paketi açmadım.geri teslim şansım olsun diye.sizlere birkac sorum olacam yanıtlarsanız cok memnun olurum.
1-bu ürünü düzenli olarak kullancam fakat bıraktıgım zaman yaglanma yaparmı?
2-bu ürünü almamın nedeni vucut geliştirmem fakat bi yandanda kilo vermeye calışıyorum.bu ürün bana kilo aldırırmı?
3-nekadar zamanda etkisi görülmeye başlar ?
yanıtlarsanız gercekten cok memnun olurum.saygılar...

merhabalar 15 haziran 2011 tarihinde ultimate nutrition prostar whey aldım.daha paketi açmadım.geri teslim şansım olsun diye.sizlere birkac sorum olacam yanıtlarsanız cok memnun olurum.
1-bu ürünü düzenli olarak kullancam fakat bıraktıgım zaman yaglanma yaparmı?
2-bu ürünü almamın nedeni vucut geliştirmem fakat bi yandanda kilo vermeye calışıyorum.bu ürün bana kilo aldırırmı?
3-nekadar zamanda etkisi görülmeye başlar ?
yanıtlarsanız gercekten cok memnun olurum.saygılar...

1- Bıraktıgın zaman dengesiz beslenirsen kendin otomatik yaglanırsın.Bunun dısında bırakman sana yaglanma olarak donmez.
2-Kilo aldırır ama yag olarak degil kas olarak oda düzgün idman yaparsan.Kaldı ki bir kutu protein tozundan yüksek kilolarda kas alman mümkün olmadıgı için bu sorundada problemın olmasın
3-Bu sana baglı kullanım seklın ve günlük beslenmene

Ben gayet beğeniyorum bu ürünü faydasını da gördüm açıkçası. 250 ml suya 1,5 ölçek kadar koyuyorum genelde, iyi ayarlandığı zaman Nesquik gibi oluyor tadı gayet iyi gidiyor içmesi.

Ben diyetteyken iki kutu kullandım, günde 3 4 ölçek civarı kullandım ve beklediğimden daha iyi çıktı, tat konusunda ise en iyisi bile suyla karıştırılınca yavan oluyor zaten meyve suyu ile karışınca da değişiyor, hiç bir supplementde tada önem vermediğim için o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Özellikle ekonomik bir ürün arayanlara önerebilirim.

Bir tanıdıktan full dolu kutu aldım . 5-6 ay önce açmış ama hiç kullanmamış ve kuru serin bir yerde kalmış . Hafif topaklanma var fakat skt'si 2013 sorun olmaz değil mi arkadaşlar kullanmamda ?

3 yıldır bu sporla uğraşıyorum geçen yıl ilk kez Hardline nın bir ürününü kullandım 2 ay sonra bağırsak kanaması geçirdim. 6 ay hastane hastane süründüm adam gibi bi teşhiste koyamadılar ağır antibityotk tedavisiyle atlattım şükür. Bu sene tekrar protein tozu almayı düşündüm kime sorduysam Hardline nı kötüledi ve banada Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein i önerdiler. Bu hafta bu ürünü aldım tekrar aynı seyleri yasamak beni korkutuyor. Bu tarz rahatsızlıklar bünyeden bünyeye değişirmi yoksa Hardline damı bir sorun vardı. Bu yeni üründe benm bünyede tekrar ters tepebilirmi, yorum yapabilirmisiniz?

gecmıs olsun hardlıne ürünü kullan bağırsak kanamsı gecır sanmıyor proteın tou kullnmakla bağırsak kanaması gecırlımez ardlıne biraz kalıtesız ama o kadarda değil bugune kadar hardlıne 2 ürünü kullandım bişey olmadı 30 kiloya yakın proteın kullandım farklı farklı markalradan ama yanı böbrek rahatsızlığı olurda bağoırsak rahatsızlığı olucanı sanmıyorum baska bi sebebpden olmustur ultitamnte kalıtelı urun hardlıne göre

3 yıldır bu sporla uğraşıyorum geçen yıl ilk kez Hardline nın bir ürününü kullandım 2 ay sonra bağırsak kanaması geçirdim. 6 ay hastane hastane süründüm adam gibi bi teşhiste koyamadılar ağır antibityotk tedavisiyle atlattım şükür. Bu sene tekrar protein tozu almayı düşündüm kime sorduysam Hardline nı kötüledi ve banada Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein i önerdiler. Bu hafta bu ürünü aldım tekrar aynı seyleri yasamak beni korkutuyor. Bu tarz rahatsızlıklar bünyeden bünyeye değişirmi yoksa Hardline damı bir sorun vardı. Bu yeni üründe benm bünyede tekrar ters tepebilirmi, yorum yapabilirmisiniz?

burada hiç kimse seni muayene eden doktor kadar bilgili olamaz.hardline genel olarak baktığımızda çoğu ürünüyle diğer markalardan geride kalıyor yorumlar açısından.
ultimate iyi bir markadır istersen al dene eğer bir sorun yaşarsan problem senden kaynaklanıyor demektir.
forumda kimse sana bu ürünün de bağırsak kanaması geçirtip geçirtmeyeceğini söyleyemez...

besin değerleri olarak incelenince en kaliteli whey tozlardan biri
benim ilk aldığım toz oldu, ama bir daha asla almam, tadını denemeden de kimsenin almasını tavsiye etmem...

2 farklı markanın tozunu içtim arkadaşlardan.
diğer tozları zevkle içerken, bu tozun iğrenç tadını almamak için çok az su ile iyice shake yapıp üstüne su içiyorum. hele ki ilk günler midem bulana bulana içiyordum azcık alıştım ama gene de tadı kötü...

tad olayı kişiden kişiye illa ki değişir ama genel olarak yüzde 90 ın bu tadı begenmeyecegini düşünüyorum

Back
Yukarı