killforu dedi:arkadaslar ULTIMATE NUTRITION urunleri hakkında ne dusunuyorsunuz. tesekkurler.....
anıl dedi:killforu dedi:arkadaslar ULTIMATE NUTRITION urunleri hakkında ne dusunuyorsunuz. tesekkurler.....
yaramazzz
ARSON dedi:Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein i önerirmisiniz.
ALPEREN dedi:fena sayılmaz, ilk kullandığım protein tozu. Ancak şunu öneririm: Önce bu protein tozundan 2 kutu falan tüket. Bir süre vücudu dinlendir. Daha sonra birde weider cfm protein tozunu dene ve gör bakalım arada bir fark olacak mı? Ben weider cfm'den çok memnun kaldım, zaten ürün kalitesi kendini belli ediyor. Tabiki uygun bir antrenmanla...
ARSON dedi:ALPEREN dedi:fena sayılmaz, ilk kullandığım protein tozu. Ancak şunu öneririm: Önce bu protein tozundan 2 kutu falan tüket. Bir süre vücudu dinlendir. Daha sonra birde weider cfm protein tozunu dene ve gör bakalım arada bir fark olacak mı? Ben weider cfm'den çok memnun kaldım, zaten ürün kalitesi kendini belli ediyor. Tabiki uygun bir antrenmanla...
ŞU ANDA 2. ISOCOOL A BAŞLADIM DİNLENİP FARKLI BİR MARKAYA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM WEIDER DENEYELİM OZAMAN. İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM
ARSON dedi:ALPEREN dedi:fena sayılmaz, ilk kullandığım protein tozu. Ancak şunu öneririm: Önce bu protein tozundan 2 kutu falan tüket. Bir süre vücudu dinlendir. Daha sonra birde weider cfm protein tozunu dene ve gör bakalım arada bir fark olacak mı? Ben weider cfm'den çok memnun kaldım, zaten ürün kalitesi kendini belli ediyor. Tabiki uygun bir antrenmanla...
ŞU ANDA 2. ISOCOOL A BAŞLADIM DİNLENİP FARKLI BİR MARKAYA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM WEIDER DENEYELİM OZAMAN. İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM