Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Creatine'i toz şeklinde almanı tavsiye ederim. Antremandan yarım saat önce amino yarım saat sonrada creatine at, yada ikisi aynı anda olabilir. Antremandan hemen sonra creatine yarım saat sonrada creatine. Ben olsam böyle kullanırdım.
Creatine'i toz şeklinde almanı tavsiye ederim. Antremandan yarım saat önce amino yarım saat sonrada creatine at, yada ikisi aynı anda olabilir. Antremandan hemen sonra creatine yarım saat sonrada creatine. Ben olsam böyle kullanırdım.
Aynı andada atsan pek bi fark olmaz ama zamanın kısıtlıysa yut gitsin. Sonuçta creatine, amino karışımı oluyor,glutamine le amino olsaydı yarımşar saat bekleyebilirdin.
Amino asiti ne amaçla kullanıyoruz ?
Antreman öncesi mi sonrası mı önemli ? tabiki sonrası. Yani protein tozu kullanmıyorsanız aminoyu spordan sonra kullanmanız ÇOK önemli dir.
Sabah, spor öncesi ve sonrası amino kullanabilirsiniz. Ayrıca öğünlerle birlikte kullanabilirsiniz.