Bazı zamanlarda,boğazımda kalıp ölüm tehlikesi yaşayacağımı düşünüyorum,Bu yüzden likit olanı daha mantıklı geliyor ayrıca hem karaciğere çok fazla yüklenmemiş oluyorum hemde kana karışması daha hızlı oluyor, yalnız biraz pahalı...
Bazı zamanlarda,boğazımda kalıp ölüm tehlikesi yaşayacağımı düşünüyorum,Bu yüzden likit olanı daha mantıklı geliyor ayrıca hem karaciğere çok fazla yüklenmemiş oluyorum hemde kana karışması daha hızlı oluyor, yalnız biraz pahalı...
likit olanı derken? universalın lıkıt amınosu varmı? weıderınkıler cok pahalıda....
Universalın likit aminoları yok! büyük olduğu için karaciğere fazla yükleme ne alaka. Bidboys hocan doğru söylemiş. Sana sormuş sende cevaplamışsin. Ve senin isteklerine karşışıkla amino önermiş ki bu da çok doğru.
Merhabalar, formu uzun süredir takip ediyorum oncelıkle buradan tüm paylaşımcı arkadaslara tesekkuru borc bilirim.
Soruma gelince universal 1900 kullanıyorum ve bitmek üzere 2700 ile 3001 arasında kaldım. İceriklerine bakınca aklım iyice karıştı sanki 2700de daha fazla amino var gibi ama yanılıyor olabilrim. Bir de 3001 için tavsiye edilen günlük alım miktarı 6-12 tablet iken 2700'de günlük alım miktarı 4-8 tablet olarak yazmaktadır. Bu 2700 ün daha zengin içeriğe sahip olduğu anlamına mı geliyor? Bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum hangisini önerirsiniz? Boy 1,78 kilo 89 ve 3 aydır düzenli olarak bu sporla ilgileniyorum. Ayrıca IDS Spors Multi-Pro Whey Isolate Protein ve Universal Creatine kullanıyorum.
Saygılarımla![]()
arkadaslar amino 3001 yanında kas gelişimi, genişleme için ek olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz??