Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Bugüne kadar kullandığım en iyi amino asit diyebilirim.Fiyatı da oldukça makul.Diet döneminde ki sporcuların kesinlikle kullanması gereken bir ürün.

Merhaba arkadaşlar aranıza bugun katıldım
Bugun bu üründen gittigim spor salonundaki hocamın tavsiyesi üzerine aldım... daha dogrusu gain fast 3100 alıcakdım o yokdu oda bunu tavsiye etti :S bende bunu aldım..
Sorularım
kilo almaya ihtiyacım var zayıfım 1,85 66 kiloyum bu ürünü kullanmamın bir sakıncası olurmu ?
Kilo aldırırmı ? :)
Bilgi verirsenizz cook sevinirim arkadaşlar

bidboys spor salonundaki hocan seninle dalga mı geçiyor?

gain fast 3100 yokmuş,amino 3001 tavsiye etmiş.ikisinin ne alakası var?

kasaba gitmişsin 1 kilo pirzola demişsin,o da sana buyur demiş 1 kilo elma vermiş.

amino 3001 in içerisinde kilo kontrolünde kullanılan chromium picolinate ve yağ yakıcı olarak kullanılan l-carnitine var.

kilo aldırmaz,kilo verdirebilir.

kapağını açmadıysan hemen iade et bence.

saygılar.

B.B KİNG hocam doru diyorsun kırk defa dedim benim amino asitle işim yok die ama hocanın savundugu nokta yagsız kilo alışı ve güç artışı...
Dedigi lafı aynen yazıyorum ...
Yaglı mı büyümek istiyorsun yoksa kaslımı dedim kaslı o zaman bu işini görür :S dedi bende kac senelik bady hocası biliyordur işi diee aldım..
kaş yapalım derken gözü cıkarcaz sanırım

Bazı zamanlarda,boğazımda kalıp ölüm tehlikesi yaşayacağımı düşünüyorum,Bu yüzden likit olanı daha mantıklı geliyor ayrıca hem karaciğere çok fazla yüklenmemiş oluyorum hemde kana karışması daha hızlı oluyor, yalnız biraz pahalı...

likit olanı derken? universalın lıkıt amınosu varmı? weıderınkıler cok pahalıda....

Universalın likit aminoları yok! büyük olduğu için karaciğere fazla yükleme ne alaka. Bidboys hocan doğru söylemiş. Sana sormuş sende cevaplamışsin. Ve senin isteklerine karşışıkla amino önermiş ki bu da çok doğru.

Bazı zamanlarda,boğazımda kalıp ölüm tehlikesi yaşayacağımı düşünüyorum,Bu yüzden likit olanı daha mantıklı geliyor ayrıca hem karaciğere çok fazla yüklenmemiş oluyorum hemde kana karışması daha hızlı oluyor, yalnız biraz pahalı...

likit olanı derken? universalın lıkıt amınosu varmı? weıderınkıler cok pahalıda....

Universalın likit aminoları yok! büyük olduğu için karaciğere fazla yükleme ne alaka. Bidboys hocan doğru söylemiş. Sana sormuş sende cevaplamışsin. Ve senin isteklerine karşışıkla amino önermiş ki bu da çok doğru.

Likit olanından kastım,Amino'nun likit olanı marka belirtmedim,A,B yada C...
bekobey,yazdığım mesajı dikkatli oku,Ben büyük olması ile karaciğere fazla yüklenilmesi arasında bir ilişki kurmadım:)
Likit olanlarının diğer hap şeklinde olanlardan hazmı daha kolay ve kısa olduğu için,karaciğer açısından daha olumlu olacağını belirttim;)

Merhabalar, formu uzun süredir takip ediyorum oncelıkle buradan tüm paylaşımcı arkadaslara tesekkuru borc bilirim.
Soruma gelince universal 1900 kullanıyorum ve bitmek üzere 2700 ile 3001 arasında kaldım. İceriklerine bakınca aklım iyice karıştı sanki 2700de daha fazla amino var gibi ama yanılıyor olabilrim. Bir de 3001 için tavsiye edilen günlük alım miktarı 6-12 tablet iken 2700'de günlük alım miktarı 4-8 tablet olarak yazmaktadır. Bu 2700 ün daha zengin içeriğe sahip olduğu anlamına mı geliyor? Bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum hangisini önerirsiniz? Boy 1,78 kilo 89 ve 3 aydır düzenli olarak bu sporla ilgileniyorum. Ayrıca IDS Spors Multi-Pro Whey Isolate Protein ve Universal Creatine kullanıyorum.
Saygılarımla:confused:

Merhabalar, formu uzun süredir takip ediyorum oncelıkle buradan tüm paylaşımcı arkadaslara tesekkuru borc bilirim.
Soruma gelince universal 1900 kullanıyorum ve bitmek üzere 2700 ile 3001 arasında kaldım. İceriklerine bakınca aklım iyice karıştı sanki 2700de daha fazla amino var gibi ama yanılıyor olabilrim. Bir de 3001 için tavsiye edilen günlük alım miktarı 6-12 tablet iken 2700'de günlük alım miktarı 4-8 tablet olarak yazmaktadır. Bu 2700 ün daha zengin içeriğe sahip olduğu anlamına mı geliyor? Bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum hangisini önerirsiniz? Boy 1,78 kilo 89 ve 3 aydır düzenli olarak bu sporla ilgileniyorum. Ayrıca IDS Spors Multi-Pro Whey Isolate Protein ve Universal Creatine kullanıyorum.
Saygılarımla:confused:

Universal- Amino 3001, 1 tablet 3001 mg Amino Asit içerir...
Universal- Amino 2700, 1 tablet 2700 mg Amino Asit içerir...

Universal- Amino 3001'de L-Carnitine(yağ yakıcı) bulunduğundan ve amino değerleri daha yüksek olduğundan dolayı bu ürünü öneririm...

5 gun once ebaydan 2 kutu birden aldım 1 kutu yetmez dedim kendi kendime :D
tam tamına 80 dolara denk geldi iki kutusu aslında daha ucuza satanlarda var ama uluslararası satış yapmıyolar yapanlarda böyle pahalı, ama genede Türkiye'den ucuza geldi. saygılar

Universal 3001 ve 2700 arasında

Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim ama bu sporda oldukça eskiyim ama şu sıralar formsuzum demek bile beni ifade etmez.
Universal- Amino 3001, 1 tablet 3001 mg Amino Asit içerir...
Universal- Amino 2700, 1 tablet 2700 mg Amino Asit içerir...
denilmiş.Ürün açıklamalarına baktığımızda 3001 de 3 gr ve 2700 dede 2 gr protein görünüyor yada sizin deyiminizle aminoasit.O yüzden birbirine yakın değil bence oranları.3001 hem fiyat hemde % 50 fazla içerik nedeniyle daha verimli.Bu yılın 24 ocağında tekrar form tutmaya başladım ve yağ azaltırken kas miktarı arttırmak için çalışmaya başladım.Araştırmalarımda en uygun verimi sağlıyacak ürün 3001 göründü.

bencede üstündekini modeli ile belirtmeniz cok yanlış bence o zaman fiyat olarak en uygun olanını alır herkes arkadaslar mesela 1800 lüğü 10 $ olsun 3600 lügü 18$ olsun kim alır 1800 lük :D gibisinden
onların icindeki degerleri fln baya bi farklı sadece bazıları arasında baya bi benzerlik var diyebilirsin ama asla aynısı diyemezsin mesela ben 1900 ile 3001 arasında biraz benzerlik var diyebilirim ama 3001 kesinlikle daha kuvvetli yani etkin bi amino derim

açıkçası geçmiş yazıların hepsini okumadım bu ürün hakkında ama bnde yorumumu yapmak istiyorum.. amino 3001in besin değerleri hiç fena değil, kayganlaştırıcısı ve kokusu gayet iyi ancak bu üründe çok hayati bir hata var bence. o da aşırı sıkıştırlmış olması.. aminonun amacı anında emilip kana karışmasıdır.. ancak bu üründe okadar kısa sürede karışması imkansız.. büyük çoğunluğu vücüttan atlyo.. bunu da salondaki hocam soyleyince farkettim.. konuyu gorunce yazmak istedim..

derwish nasil oluyor ben pek anlamadim?hocanin dayanagi nedir?

ya nasıl oluyor o öyle.normal reçeteli ilaçların bile çogu sıkıştırılmış durumda tablet oluyor..o hocanın hayal gücü biraz genişmiş sanki

amino 3001 i tek olarak antremandan yarım saat önce 3 hemen sonra 3 olarak kullansam bi fayda görebilir miyim?
(yas:22 boy:1.76 kilo:73)

tabletin sıkıştırılmış olması emilmediği veya atıldığı anlamına gelmez.Sindirim in ana başlangıç yeri olan midede HCI gib çok güçlü bi asit üretilmekte. bu da parçalanmada yeterli olacaktır. hocanın düşünceleri bence yanlış.çünkü bu ürünlerin üreticileri de ar-ge çalışmaları yaparak bu ürünleri piyasaya sunuyor. bu gibi konuları gözden kaçıracaklarını sanmıyorum.

Back
Yukarı