Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
Selam arkadaşlar, ben de bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var. Belli bir süre kullanıp istediğim sonucu elde ettikten sonra bırakırsam bir zararı olabilir mi? Çünkü sürekli olarak bir supplement kullanmak istemiyorum, ne kadar zararsız derlerse de doğal beslenmenin yerini tutamaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi, kullanıp bırakmanın bir sakıncası var mıdır bilginiz varsa paylaşınız lütfen.

merhabalar herkese öncelikle ürün güzel universal amino 2700 + arginin ile kulllanan vücut geliştirme müsabık arkadaşlarım da var.. lakin şöyle bir şey sormak istiyorum size..

bu ürünü kreatinle beraber kullansak faydası olurmu..... hain diyiceksiniz ki fayda gösterecegini garanti edemeyiz ama şöyle bir şey öğrendim...

hakan hoca( hakan gümüş ) sordugumda dediki amino yu tek kullanırsan hiç bir işe yaramaz. whey protein+ amino+ creatin gibikombinasyon yapman gerek....
bu açıdan bakılırsa ben bu aminoyu tek kullansam hiç fayda sağlayamazmıyım.. yada tek bşına bu ürünü kullanıp fayda alan arkaaş varmı ? bi yardımcı olursanız sevinirim..

merhabalar herkese öncelikle ürün güzel universal amino 2700 + arginin ile kulllanan vücut geliştirme müsabık arkadaşlarım da var.. lakin şöyle bir şey sormak istiyorum size..

bu ürünü kreatinle beraber kullansak faydası olurmu..... hain diyiceksiniz ki fayda gösterecegini garanti edemeyiz ama şöyle bir şey öğrendim...

hakan hoca( hakan gümüş ) sordugumda dediki amino yu tek kullanırsan hiç bir işe yaramaz. whey protein+ amino+ creatin gibikombinasyon yapman gerek....
bu açıdan bakılırsa ben bu aminoyu tek kullansam hiç fayda sağlayamazmıyım.. yada tek bşına bu ürünü kullanıp fayda alan arkaaş varmı ? bi yardımcı olursanız sevinirim..

bu üçünün birbirlerinin etkilerini artırma gibi bir özellikleri olduğunu sanmıyorum..sadece toplam faydanız artacaktır..

arkadaşlar optimum wheyle kullanmak için amino araştırıyorum hangisini alsam diye bu ürün baya övülüyor sporda 3.ayım 1.80 boy ve 70 kilodayım sizce bu ürün benim için idealmidir tavsiye edermisiniz ona göre almayı düşünüyorum

ürün gercekten saglam bi ürün ben bugun 2.kutumu aldım gunde 20 25 tane yutuyorum :)

toretto58 bence 2700 le basla 1 kutu kullan daha sonra 3001 e gec derim 3 aylık bi sporcu için erken ama almanda da bi sakınca olmaz karar senin

ben bu gün bu ürünü aldım 160 tab. ancak birşey dikkatimi çekti kapağın altında folyo jelatın v.s. yoktu kutunun içine pamuk tıkmışlar biraz kıllandım açıkçası siz ne diyorsunuz bu duruma?

ben bu gün bu ürünü aldım 160 tab. ancak birşey dikkatimi çekti kapağın altında folyo jelatın v.s. yoktu kutunun içine pamuk tıkmışlar biraz kıllandım açıkçası siz ne diyorsunuz bu duruma?
Güvenilir yerden aldıysanız problem yoktur.
Hap şeklinde satılan her ürünün kutusunda nemi almak için pamuk bulunur, gayet normaldir.

ben kullanıyorum

ben direk amino 3001 le başladım ama eyer ben kendime fazla güvenemiyorum diyorsanız düşük dozlarla başlamak bence daha mantıklı
ama eyer ben gibi sabırsızsanıza bilemem tabi ama şunu söyliyim yutması bayağı bi zor ve zaruri olarak bol su içmeniz gerekiyor :)))

ya bu ürünü alıocamda şöyle bir soru var aklımda şimdi fiyat açısından bakarsak 2700 çok iyi durumda 350 tabletle lakin diğerindede 3001 mg var bi tablette
ben supplement hiç kullanmadım ( bi ara 30 tane universal amino 2700 almıştım arkadaş tarafından verilen o kadar) 2700 mü alsam 3001 mi bi yardımcı olabilirmisiniz.

ben ilk önce amino 1900 aldım.. baktım az.. amino3001 aldım.. kutu bitti ve etkisini de gördüm... ama pahalı hoca multipower amino öneriyo... eczacım optimum 5000 al diyo( 400 tblt sanırım).. fiatı da uygun.. siz önerirsiniz.. bugün yarın yeni amino alıcam.. şimdiden saolun

arkadaşlar 1900 bitti sayılır ben şimdi 3001 almayı düşünüyorum fakat kafamda tek sorun var haplar büyük ve ben 1900 ü bile yutarken artık piskolojik olarak rahatsız olmaya başladım (bir kaç defa takılma yaşadım :) ) 3001 i alıp burda bi arkadaşın dediği gibi streç e sarıp ezsek sonra gene suyla alsam herhangi bir sorun olur mu ?

kardeş bi kere 3001 ii seçim.. bi ikincisi.. aminoları agzında kırada bilirsin zaten hemen toz buz oluyo ve peynir tadı geliyoo.. yada tozunu suyla karıstırıp içedebilirsin...baktın olmuyo sıvı amino al... çünkü 3001 birs büyük..

4,34 gram olan bu hapları kırmadan yutmak hem yürek hemde baya büyük bir kursak ister:)) Gramını da şuradan biliyorum, o hap 3 gramı geçmez diye iddiaya girdim ve kaybettim, kuyumcu tartısında 4,34 gram geldi yani 4340 mg. 1000mg antibiyotik hapları yutarken bile zorlanıyorken 4 katını düşünün birde. Kesinlikle kırıp çiğneyin bol suyla yutun derim. Bir de bişey soracam, bu ürün ishal yaparmı? Çünkü GNC whey ile optimum whey bende ishal yaptı bu yüzden alıp almamakta kararsızım. Bilgisi olan varmı acaba?

Back
Yukarı