Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
pak ve stak kombinesi bir zarar oluşturur mu yaşım 21.
hatta pak+stak+pump ve whey 4lü kombinesinin bir zararı olur mu? bb 1 yıl yaptım 1 ay ara verdim. cevaplayan arkadaşlar olursa çok sevinicem.

Animal Stak daha çok testesteron artışını sağlamaya yönelik bir ürün senin de yaşın 21 yani stak a çok ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. Ben bu iki ürünü kombine kullandım. Pak tamam ama stak pek etkili değil bence... Almadıysan Pak+ pump daha etkili olabilir.

evet universal nutrition ın animal serisi kesinlikle pahalı ama bununla beraber KESİNLİKLE işe yarayan ürünlerden oluşuyor
sitesinde animal x diğe tabir edilen yeni çıkacak olan model de belli oldu ve çıktı:
animal pm
gece yatmadan öncesi alınan daha etkili ve kesiksiz bir uyku, testesteron ve gh vaad eden bir ürün

25 yaşın altı için uygun değil dediği için stak almıcam. kutusunun üstünde de yazıyormuş.
pak alıp whey ve herhangi bir creatine ile kombinelerim mesela cell mass ile. tabi bunları türkiyeden almak çok çok zor. maddi güç istiyor. yurtdışından siparişlicem mecbur.

arkadaslar urunu siparis verdim, ama ciddi zengin olan iceriginden biraz cekindim.

bu urunu 2 gunde bir pack seklinde kullansam cok mu etkisiz olur?

animal packi

sp250
sizeon
amino2222
whey
glutamine ile kombine edecegim.

Günde 2 pak bile kullanılabiliyor, hergün 1 pak in fazla geleceğini sanmam.

Ben badiye başladığımda 56 kiloydum ve 190 boyum var tam olarak sormak istediğim şu aslında ben suan 74 kiloyum vucutumda yağ oranım cok duşuk ve vucutum cok parçalı ve cogu ınsan ve hocalarım basta olmak uzere benden cok umutlular yalnız vucutuma zorla kılo aldırarak yormak ve difizyonu bozmak ıstemıyourm işleyerek gitmeyi tercih ediyorum ve saglıgımı tehlıkeye sokmak ıstemıyorum sızde animal pak pump stuck ve nitro nekadar yorar vucutu yada nasıl kullansak hakkını vermiş oluruz ?

şu an bu ürünlere bulaşma derim ağır içerikleri nedeniyle ileri seviyeler için gerekli ürünler.

öncelikle kilonu yukarılara çekmeye çalışıp daha sonra bu ürünlere yönelmen daha iyi olur

1.gün
bench press
wide grip front lat pulldown
d.curls
üst göğüs
straight arm pulldown
concentirion curls
one arm dumbell rowing
2.gün
back bar raises
dumbell frenc
leg press
front bar raises
leg curl
triceps pushdowns
bent over dumbells lateral raises
leg extansion

Arkadaşlar bu programı kullanıyorum ptesi-salı dolu çarşamba off perş.-cuma dolu ctesi-pazar off
animal pak kullanmaya başlayıcam çok mu hafif gelir bu program yoksa ideal mi?

Selam arkadaşlar yeni üye oldum ve bir sorum olacak..
Yaşım 16 boyum 1.70 civarlarında kilom ise 55.

Yaklaşık 3 aydır bb yapıyorum fakat yaşıtlarıma göre çok daha ağır antenmanlar yapıyorum özel olarak bu işte profesyonel bir tanıdığımız çalıştırıyor.
Haftada 3-4 kere gidiyorum spora.

Şuan GNC whey protein alıyorum. Tandığım birkaç ilaç daha önerdi ama alsam mı kararsızım bunların içerisinde

Animal pak ve weight gainer var..
Sizce bu ilaçları almalı mıyım ?
Yaşıma göre zararlı mı
Birde ileride ne gibi zararları olabilir ileride sporu bırakırsam vücut çok kötü olabiliyormus bu ilaçlarda öyle olur mu ??

Teşekkürler...

18 yaşına kadar eğer baya bi ilerlemediysen kullanmanı tavsiye etmem.
he, 15 yaşında başlayıp 2 sene full beslenme ve antrenmanla geçirip 40cm kol yapmıştır adam ama 17 yaşındadır o kullanıcam derse bişey denmez ama 3 aydır çalışıyorsun ve 16 yaşındasın, hiç gerek yok, doğal yollarla beslen sana yeter.

Teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum..
Birde Animal pak alma diyorsanız wight gainer ın bir zararı olur mu yada ne gibi yararları olur ??

İyi bir beslenme programıyla kg alabilirsin gainer bence gereksiz. Her supplementin içeriği farklıdır yararlarıda farklıdır.

1 ay gibi bi süredir animal pak kullanıyorum. sadece antrenman günleri 1 pak alıyorum. sert antrenmanlar çıkarmada oldukça faydasını gördüm. kısacası memnunum.

sadece bişey dikkatimi çekti. universalın hazırladığı içindekiler bölümünde shark cartilage maddesi yazmıyor. türkçe prospektüste ise shark cartilage maddesi yazıyor.

ne diyim var mı diyim yok mu diyim anlamadım :)

benim bildiğim kadarıyla var ve en iyi eklem destekleyicisi omuz sakatlığım vardı pak kullandım hem sert idman çıkartmamı sağladı hemde omuz sakatlığım kalmadı şimdilerde zorlamadan omuz çalışıyorum biraz idare etmem lazım sakatlanma tekrarlayabilir kendini pak'ımda bitti zaten bi yandan seviniyorum 11 hap 2-3 lü içtiğim halde bitmiyordu :) bir yandan da çok iyi bir multivitamin destekleyici güç performans ve yorgunluk hissini ortadan kaldırıyor

Supradyn ide bildiğimden değilde geçen evde gördüm eniştem içiyordu baktım üstünde multivitamın yazıyor ordan aklıma geldi, eğer Solgar VM 2000 ondan daha iyiyse onu içeyim.

Edit: Google a adını yazdım karşıma ilk çıkan bu yazı beni tatmin etti

2003 yılında Solgar VM 2000 İngiltere'nin en iyi multivitamini seçildi 11.02.2004
21. yüzyılın beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak formüle edilen, çok sıkı kalite kontrol testlerinden geçirilerek titizlikle üretilen ve diğer Solgar ürünlerinde olduğu gibi %100 etiket güvencesi sağlayan Solgar VM 2000, en iyi besin takviyesi seçilerek İngiliz Besin Takviyeleri Ödülünü (British Supplement Awards) kazandı.
Besin takviyeleri, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin kullandığı standartlara göre etiket bilgilerinin doğruluğu ve güvenilirliği ile formülasyonun içeriği yönünden zorlu testlere tabi tutuldu. Mevcut ürünlerin içeriklerini kontrol eden bağımsız laboratuvarların koyduğu standartlara göre, etiket bilgileri ile birlikte protein, yağ, karbonhidrat ve laktoz içerikleri de test edildi. Özel bileşimler için tüm kontaminasyon (kirlilik) testleri de bu laboratuvarlarca yapıldı.
Çağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak, kişilerin sağlıklarını korumak için ihtiyaç duydukları vitamin ve mineral değerleri dikkate alınarak yapılan testlerde, yüksek potansiyelli vitamin, mineral, aminoasit ve antioksidan etkili bitki karışımları içeren, zengin bir beslenme desteği olarak kabul edilen Solgar VM 2000, bu ödülü kazanarak İngiliz Resmi Standartlarına göre BSA onayını taşıma hakkını aldı.

Son düzenleme:
Çağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak,
Normal insanlar gibi yaşayıp beslenmediğimiz için bu dedikleriniz yetersiz kalacaktır arkadaşlar.
Bizler Body Building sporuyla uğraşıyoruz ve ağır işçiler kadar zorlanıp kalori yakıyoruz, dolayısıyla evden çıkıp işine giden masa başında oturan sonra geri evine gelen yani 21. yy normlarında normal yaşayan bir insanın yediklerinden çok daha fazlasına ihtiyacımız var, bu supplement (besin desteği) tarafından bakınca da böyle.

Back
Yukarı