Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
arkadaşlar şu ara kullandıgım supplementler optimum whey+hardline kreapure.ben bunların yanına ne alırsam enerjimde ve kas gelişimimde artış görürüm.7 aydır bb ile uğraşıyorum planlı programlı olarak.yaş 22,boy 1.86,kilo 87

kreatin aldığım halde istediğim enerji seviyesine ulaşamadım açıkcası bi faydasınıda görmedim diyebilirim 2.haftam olmasına rağmen.bunların yanına animal pak alsam tetikleyici bi unsur olarak işe yararmı yoksa başka ne tür bişey önerirsiniz ?

arkadaşlar şu ara kullandıgım supplementler optimum whey+hardline kreapure.ben bunların yanına ne alırsam enerjimde ve kas gelişimimde artış görürüm.7 aydır bb ile uğraşıyorum planlı programlı olarak.yaş 22,boy 1.86,kilo 87

kreatin aldığım halde istediğim enerji seviyesine ulaşamadım açıkcası bi faydasınıda görmedim diyebilirim 2.haftam olmasına rağmen.bunların yanına animal pak alsam tetikleyici bi unsur olarak işe yararmı yoksa başka ne tür bişey önerirsiniz ?

antremanda açık olarak kısa zamanda enerji farkını ancak arginine içerikli ürünler ile sağlarsınız..

forumda no-xplode , nano vapor, animal pump gibi ürünleri incelemelisiniz..animal pak geliştirilmiş bir multi vit-mineral sonuçta..
ayrıca kafeinde risklerine rağmen enerji farkı sağlar..ama ilgili başlıklardan devam etmelisiniz sorularınıza bunlarla ilgili

diez,hocam ilginden dolayı teşekkürler.nox yada pump ürünlerini şu an kullanmak istemiyorum açıkcası,bi kaç arkadaş kullanmam için erken oldugun söyledi,bende öyle düşünüyorum.onlar haricinde enerji artışı sağlıyabileceğim ürün yokmudur ? arginine demişsin,bazı aminolar yüksek arginine içeriyor onlara yönelmem bi sonuç verirmi sence ?

Bu gün çalıştığım salonda bir kişiyle tanıştım,vücudu fit diyebilirim ama yeni kayıt oldum dedi.Rahatsızlığımdan dolayı ara verdim dedi.Nedenini sorduğumda "ben bi ara 2 kutu peş peşe Animal Pak bitirdim daha sonra kan kusmaya falan başladım,doktora gittim bana ilaç kullanıp kullanmadığı sordu ben kullanmıyorum dedim ama röntgende gördüğü söyledi o yüzden ara verdim" dedi sizce bu durum olasımıdır?Böyle bir zararı olabilir mi?

beyler bende kullandım harbiden leş gibi kokuyo buz dolabına koydum ben memnun kalmadım diyebilirim definizyon açısından güzel ama hacim vermedi bana beklediğim tepkiyi göremedim hardlıne amıno 3000 daha sağlam hem yağ yakıyo hemde hacim katıyo tavsiye etmem

beyler bende kullandım harbiden leş gibi kokuyo buz dolabına koydum ben memnun kalmadım diyebilirim definizyon açısından güzel ama hacim vermedi bana beklediğim tepkiyi göremedim hardlıne amıno 3000 daha sağlam hem yağ yakıyo hemde hacim katıyo tavsiye etmem

bi multivitamin sana nasıl hacim vercekki onu anlamadım ?

slm arkadaşlar bende bir paket aldım bu aralar idmanlarımda aksaklıkgım oldugu için başlamadım, peki başladıgımda bunu nasıl kullanmam en etkili olur ve bunun yanında kullanmamı önerdiğiniz birşeyler varmı?

selam arkadaslar... ben bu animal pak ürününü amerikada performans sporu yapanlarında sürekli olarak kullandığını duydum. performans sporu yapanlara fayda sağlarmı yardımcı olabilirseniz sevinirim??

Sağlayabilir, anima pak bir multivitaminden daha fazla şey içeriyor. Mesela amino asitler, "performance optimizers" dedikleri alpha lipoic acid, inosine, chromium picolinate, citrus temelli bioflavanoidler ve başka şeyler de var. Dolayısıyla, sporun yarattığı mikrotravmalara karşı performans aktiviteleriyle uğraşanların tamamına yararlı olabileceğini düşündüğüm bir ürün.

Genel olarak yan etki düzeyi düşük bir ürün olarak lanse edilse de, tabii ki alerjik reaksiyonlara ve diğer duyarlılıklara karşı dikkatli olunmalı.

Sana tavsiyem AST Multi Pro 32X vitamin ve mineral değerleri olarak pakı sollar. Ama yeterince kütleli değilsen veya sebze meyve ile aran iyise 2 tablet yerine 1 alman.

peki performans sporları için kullanılabilecek başka hangi vitamin yada takviye ürünler olabilir?

One a Day Men (Men Health Formula) kullanabilirsin.Ben kullanıyorum,antremanlarda ve gün içerisinde gayet zinde oluyorum.Zekayı destekleyici özelliğide var.Örneğin bir şeyi hatırlamak istediğinde çok kolay hatırlayabiliyosun.Fizikende daha atik oluyosun.Ayrıca prostat önlemeye yardımcı.Testo'yu arttırdığını da duymuştum..Gözlerimle de gördüm :D :D

Sana tavsiyem AST Multi Pro 32X vitamin ve mineral değerleri olarak pakı sollar. Ama yeterince kütleli değilsen veya sebze meyve ile aran iyise 2 tablet yerine 1 alman.

AST multi pro 32x'i ben de kullanıyorum..
fakat ucuz olduğu için..animal pak asıl kullanım şekli 2 paket ast'nin 2 tablet..

olaya bu tarafından bakınca animal pak solluyor..özellikle vit.C, magnezyumda E vit.de vs..

ama sonuçta birinde 2 tablet içmiş oluyorsunuz pak.te 24 :) Ast.nin de iyi tarafın bu..

Selam arkadaşlar animal pak başlığın hepsini okudum.Dünya üzeründe herkezi memnun etmek zor.Bu ürünün etkileri ve kullanımı hakkında azda olsa bilgi sahibi oldum.Sonuç olarak ürünü neden+nasıl+hangi açıkları kapatmak için kullanmak gerktiğini bilmek lazım.

Ben bugün animal pak'ten 2 kutu sipariş verdim americadan aklıma takılan 2 soru var.
1.Bu ürün americada satılanlarının içerigi dahamı farklı=faydalımıdır-zararlımıdır bu içerikler?
2.Saç dökme olayı ne kadar doğrudur gerçi bu olay kişinin saçının dökülmaye yatkınlığı ilede alakalı olabilirmi?

Bu sorulara açıklık getirirseniz sevinirim......

slm arkadaşlar ben bu spora 3 ay önce başladım. kilom 62 boyum 1,76 ne yaparsam yapayım bir türlü kilo alamıyorum. vitamin takviyelerini daha önce hiç kullanmadım ilk defa kullanmaya karar verdim. daha önceden bu takviyeleri kullanmış, işin ehli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. şuanda ne yapmamı öneriyorsunuz? 3 aylık sporcuyum ve 62 kiloyum. protein mi? amino asitler mi? yada neyi nezaman nasıl almam gerektiği konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende bu ürünü kullanmayı düsünüyorum yanlız yanına animal pump'da alıcam bu ürün sanırım vücudu korumak içinde iyi(karaciger vs) 6ay oldu benimde animal pump'la iyi bir kombinemi yoksa 1'i varken digerine gerek yok mu?...

Back
Yukarı