Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
sonucta karacigere yuklenen her sey sivilce vs gibi yan etkilere yol acabilir, bunyeden bunyeye degisiyo tabi, ben kullandım, kullanıyorum da, oyle gozle gorulur bi sivilce olmadı, ha bolbol su iciceksin o ayrı

anladım ama antioksidan içeriyor diye merak ettim d vitamini vs. sivilce oluşumunu önlüyor büyük ölçüde

Arkadaşlar yalnız bi sorunumuz var her pakette 5000IU A vit var her gün içtiğimizde uzun sürede kesin sıkıntı çıkaracaktır diye düşünüyorum yumurta balık vs. sonuçta bunlarıda yiyiyoruz
??? bence sadece ant günleri yada A tableti 2 günde bir alınmalı

benim bb e başlayalı 3 ay oldu ve bu 3 ayda 63.5 kgdan 73e cıktım tabi gainer destegi ve düzenli beslenmeyle vücudum pek yaglı oldugu söylenemez ve hocam baya bi iyi kas artışı almışşın dedi bu arada 1.5 yıl önce 5ay gitmiştim vücut biraz alısık oldugu için hemen toparladım simdi animal pak mı yoksa amino 2700 alıp yanına kombine whey kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?

dostlar lütfen iyice araştırın amino acid'le animal pak'ı kıyaslamayın bu bi multivitamin konu uzun biliyorum ama en azından 1-2 sayfaya göz gezdirin 11 hap niye cok olsun ayrıca onuda anlamış degilim siz hiç elma ile portakal yemiyormusunuz bunların hepsi farklı farklı vitaminler içinde amino ve proteinde var ama cok düsük miktarda...

animal pak ımı bugün aldım fakat direk ürün orjinal olup yurtdısından elden geldi 80tl ye besin değerlerine baktıgımda 2serviste 16calori var diyo benim pak ta 40 yazıyo kafam karıştı biraz neredeyse sitelerde yazanın 2katı benim pakta yazıyor yardımcı olabilecek birisi varmı :S resimleri ekleyeceğim

resimleri ekledim içimi rahatlatacak yorumlar bekliyorum

Eklentiler

• DSC09298.jpg
    DSC09298.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 508
  • DSC09299.jpg
    DSC09299.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 468
  • DSC09295.jpg
    DSC09295.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 508
  • DSC09294.jpg
    DSC09294.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 485
  • DSC09297.jpg
    DSC09297.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 507
kokusunu herkez çok kötülemiş ilk alırken korkmuştum ama öyle içilmeyecek gibi koku yok odayı sarıyo kokusu falan yazılmıstı o kadarda değil abartmayalım arkadaşlar sabah işe gidyorum oradan spora gidiyorum aksama kadar 1 pak posetiyle cantaya atmıstım ve kutudan ayırdıgım için sanırım içerken b vit komplexte bile ağıza kötü koku vermiyordu rahatca içtm herkeze öyle yapmasını tavsye ederim içmeden 3-4 saat önce bile dısarı cıkarsanız kutudan yeter :) performansa gelince 3pak kullandım ve etkisini görmeye basladım tabi yanında serious mass kullanıyorum ürün +10 puan herkeze tavsiye ederim idman sonrası yorgunluk kalmadı ve idmanda basamadıgım kiloların üstüne 10kg arttırdım belki inanmayanlar olur ama ağır calısmayı seven biriyim vücudum istiyo dar benc presste 60girerken 70cıktım dün

kutunun yarısına kadar kullandım ama gözle görülür veya hissedilebilir bir fark görmedim, sanırım ya daha hazır değilim yada 2 pack e çıkartmam gerekli

kutunun yarısına kadar kullandım ama gözle görülür veya hissedilebilir bir fark görmedim, sanırım ya daha hazır değilim yada 2 pack e çıkartmam gerekli
beklentin nedir? multivitaminden hacim falan beklemedin heralde sadece beslenmende bi eksiği daha fazlası ile kapatır.

aslında animal pak dan beklenti olabilir diğe düşünüyorum çünki elli tane hap var:)
şaka bir yana gerçekten de mesela bi creatinden, super pump 250 den yada nitro tech den beklenecek şey olmaz ama mesela önceki mesajlar iki kişinin sivilceyi engellediği şeklindeki tespitlerinden sonra dikaktimi çekti
ben 3 aylık supplementlerimi aldım ancak 3 ay sonra daha kaliteli ürünler alacağım zaman bundan da alacağım(şimdi ast 32x diğe bir multi vitamin sipariş edeceğim bodybuilding.com dan, bundan ve optiman den daha ucuz, sadece vitamin ama olsun artık:)

İçerisindeki antioksidan lardan dolayı sivilceyi etkilediğini düşünüyorum antrenmanlarda güzel bir motive edici özelliği var ancak bazılar yazmış yok içinde bitkisel steroidler var vs. bunlar yok kullandım ölçü dahi alamadım düşün güzelde besleniyorum ama zaten bu bir multivitamin yukarıda bir arkadaşımızında dediği gibi beslenmedeki vitamin mineral açıklarını kapatıyor

Back
Yukarı